-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz vadászcsiga #106107 üzenetére
16 éve van egy barátom (rendszergazdám, jobban ért hozzá mint én) aki azt mondta, hogy semmi szükség ezekre a védelmi programokra.
Azóta semmin nem használom, sőt, törlöm, kikapcsolom, letiltom, mindent megteszek észszerű kereteken belül, hogy ne menjen semmilyen védelem, munkahelyi gépeken is.
16 év alatt 1! alkalommal kaptam be valamit, skype-on keresztül valszeg, ráeresztettünk vagy 5 féle védelmi programot, mind azt mondta, hogy minden rendben.
Aztán mi TC-vel megkerestük a kártékony kódot, töröltük, és kész, persze törlés közben össze barmolt még utolsó erejével pár dolgot, azokat rendbe tettük azt jólvan.Egyébként a macOS-nek (asszem) van saját védelme, be lehet kapcsolni ha valaki fél, van tűzfala is, azt is be kell ha ettől nyugodtabb a felhasználó.
Indításnál volt, hogy figyeltem milyen folyamatok pörögnek fel, és úgy emlékszem, hogy fut rajta valamilyen gyári vírusirtó, amit szerintem ki sem lehet kapcsolni - de lehet, hogy tévedek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" Retina A2179 2020 Space Grey (EMC 3302) i3 - 8GB - 256GB - 314 Ciklus
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- Macbook Air 13" M1 - 2022 gyártás, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest