Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én próbáltam mellé xiaomi, amazfit és huawei órát is. Rendben müködnek. Ilyenek, hogy dnd módot nem szinkronizál, ha benyomod az alvást akkor azt sem. De hívások, értesítések átmennek. Reagálni nem lehet rájuk. A huaweinél volt egy extra gond, hogy ha az órán törlöd az értesítést, akkor a telefonon nem törlődik. De ezt csak a Huawei csinálja. Meg ami zavart mindegyiknél, hogy hiába volt rajtam az óra, a telefon is jelzett, felébredt a kijelző minden notinál. AW esetében ez nincs így. Ott a telefon néma marad, csak hívásnál jelez az is. Meg én szeretem, ha nem rögtön mutat mindent az óra, aw-nál be lehet állítani, hogy az értesítés/üzenet tartalmát csak akkor mutassa, ha rákoppintok. Ezeknél ezt nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest