- Synology NAS
- AutoCAD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- Bitcoin topic
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Samsung A53 5g telefonra keresek egyszerű, de nagyszerű játékokat, ami nem csak a reklámokról szól. A PubG féle lövöldözés nem érdekel. 34 éves srác vagyok.
Köszönöm
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Hill Climb Racing (1) mentését hogyan lehet átrakni egy másik telefonra?
Egy régebbi Sony Z1c-ről szeretném a mentést Honor 8-ra átrakni.
Ha lehetséges, akkor mit hogyan kell?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Hill Climb Racing-hez nem tudtok esetleg, működő csalást? A pénzt szeretném egy kicsit felturbózni.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Ismertek/tudnátok ajánlani esetleg jó Pinball játékot, amiben több asztal is van? Lehet fizetős is, de ne 400 forint legyen egy új asztal.
THX
-
Predator2
addikt
Köszönöm a segítséget!
-
Predator2
addikt
Még valami. Rámentem a mentés->ellenőrzés->törlés opcióra!
Elméletben törölte és mentette is a játékot.Szeretném a TB-t is törölni, mert mint említettem folyamatosan hely szűkében szenvedek.
Csak kimentem ezt a 3 fájlt (mini motor racing) egy másik mappába és kész is? [link]>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretném eltávolítani a mini motor racing játékot a telefonomról helyhiány miatt!
Elég sokáig jutottam benne így szeretném ha megmaradnának a mentéseim, hogy az új telefonomon folytatni tudjam.Hogy lehet ezt megoldani a fenti játék esetében?
SE Xperia mini pro Sk17i telefon, Android 2.3.4THX
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Elég bugyuta kérdésnek fog hangzani de elakadtam egy játékban és ezzel kapocslatban kérném a segítségeteket.
Az X construct játékban a 8-as számú hídtól nem tudom megcsinálni. Nincs elég elem hozzá, helyette ilyen kötél szerű van de sajna nem jöttem rá, hogy azzal hogyan kellene.
Egyszerűen akár hogy próbálom mindíg leszakad a híd.
Akinek sikerült kijárnia árulja el, hogyan használjam a köteleket merevítő gyanánt, hogy jó legyen?THX
-
Predator2
addikt
Értem és köszönöm a válaszokat.
-
Predator2
addikt
Helló
Kicsit Off:
Ha a Google Play-ben rákattintok egy játékra és az azt írja h kompatibilis a telefonommal az minden esetben helytálló?
Hallottam h van olyan lehetőség ha nem tetszik/nem működik az adott játék/szoftver a telefonomon akkor visszakapom az árát.
Hogyan működik ez pontosan?
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- nVidia tulajok OFF topikja
- Óra topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest