-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
aytukabozs #5728 üzenetére
jéééé, egy őskövület!
ne is tagadd, csak az ilyenek használják "fordítva" a fórumot!
tudni tudtam, hogy nehéz eset, csak nem sejtettem...
somatom-mal már értekeztünk a robot topicban (sajna eredménytelenül), de mélyebbre kellene ásni, amihez nem elég a google, kellene egy kis löket - elakadtam.
-
[w]
őstag
sziasztok szakik!
korábbi készülékemen (Redmi Mi4C, v5.1) Robottal és egy külső alkalmazással (Dual SIM control) tudtam időzítettem ki-be kapcsolgatni a céges kártyát.
jelenlegi felállásban (Meizu 15, v7.1.1) ez legnagyobb sajnálatomra nem működik
(fontos megjegyezni, hogy a sim control app leírása szerint már a mi4c-n sem kellett volna működnie, mivel MTK chipset-es készülékekre íródott, mégis kiválóan kezelte a snapdragont...).
XDA-n van ugyan egy remek leírás nugátos telefonok sim-jeinek shell paranccsal történő kapcsolgatására, de sajnos az ott szereplő változót a framework-ben nem találtam meg, manuálisan próbálgatva pedig nem lett meg az a háromjegyű kód, ami működne.
ha így nem is, de más módot tudtok javasolni vagy van egyéb ötletetek, amivel el tudok indulni a megoldáskeresésben?
-
[w]
őstag
válasz
Keeperv85 #2775 üzenetére
valahol sejtettem, hogy nem fogom tudni egyszerűen megoldani.
köszönöm a véleményedet!
WOT-H-A-C: mint ahogy te sem, én sem rossz indulatúnak szántam, de azt azért gondolhattad, hogy egy mélyvíz topicban tényleg jóval szofisztikáltabb válaszra számít a betérő és arc ide vagy oda látni kell, hogy a tiéd a minimumszintet sem ütötte meg.
-
[w]
őstag
sziasztok!
ha nem idevaló a kérdés akkor előre is elnézést, szívesen veszem az átirányítást!
adott egy készülék 4.4.2 androiddal és a kamera (gyári) minden egyes használat után elfelejti a beállításokat, tehát az alapértelmezésekkel indul, had ne mondjam mennyire bosszantó és kényelmetlen dolog...
égen-földön nem találtam erre vonatkozó leírást, kérlek segítsetek, ha találkoztatok már ilyen problémával!
-
[w]
őstag
sziasztok!
ha nem idevaló a kérdés akkor előre is elnézést, szívesen veszem az átirányítást!
adott egy készülék, 4.4.2 androiddal és a kamera (gyári) minden egyes használat után elfelejti a beállításokat, tehát az alapértelmezésekkel indul, had ne mondjam mennyire bosszantó és kényelmetlen dolog...
égen-földön nem találtam erre vonatkozó leírást, kérlek segítsetek, ha találkoztatok már ilyen problémával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest