-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz kidnou #169298 üzenetére
aktiválásnál átkapcsol a banki ügyintézőhöz , személyes adategyeztetés miatt, és ezt számla számonként eljátsza , ami tavaly (22-23 cserénél), nagyságrendileg 1 óra telefonálást vett el az életemből
tehát 4 ügyintézővel kellett beszélnem, visszakapcsolt, telefonos azonosító, jelszó stb, várás....
évi 1x el kell ezek szerint játszani -
senior tag
válasz szimi57 #169294 üzenetére
Samsung S23-24 váltás miatt ,smart switchel átmásoltam a telefont.
Minden ok.
A cib bank mobil alkalmazása nem működik, mivel újra kellene regisztrálnom telefonos ügyintéző segítséggel, 4x. 4 db mobil kártya van az alkalmazásban ...
Van olyan backup cucc, amivel ez feltehetőleg megoldódna ?
-
senior tag
válasz tomy86 #169092 üzenetére
ez ok, én is tudom, hogy ez van....
App-ot is találtam rá, amivel én is tudnék faszoskodni bárkivel akinek a számát ismerem.
Tehát egy telefon segítségével "mókáskodnak".
Ezért gondoltam, hogy ezt vissza is lehet valahogy vezetni és "megfogni" ezeket a gyökereket az appjaikkal. -
senior tag
Olyan appot keresnék (fizetős is ), ami a mobiltelefonra érkező " hamisított telefonszámokat" külön jelezi. Heti 4-5 db, magyar mobilszolgáltatótól kapok hívást, generált telefonszámokról, ami elkezdett ki*aszottul idegesíteni. A telefonszámot visszahívom, fingjuk sincs miről beszélek. Ergo valaki szivatja őket, vagy engem
-
senior tag
-
senior tag
Adott egy PC rajta tartalommal. Kábellel összekötve UPC routerrel, ami wifis is. Ezen az eszközön lóg, 4 telefon, 2 tablet, 2 tévé a wifin keresztül.
Szeretném az androidos telefonokról és tabletekről elérni a PC tartalmát úgy, hogy futtatni is tudjam a tartalmat.
Ergo filmet szeretnék nézni telefonon és tableten keresztül, ami a PCn található.
Mire, mit kéne telepítenem ?
Évekkel ezelőtt egyszer már belőttem, de elfelejtettem mit, hogy kellett.Köszönöm
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Gyerek telefonjára akartam kimenő hívást betenni. Telenornál központilag nem lehet.
S3 Neo a telefon.Létezik erre valamiféle software ?
Bejövők maradhatnak, csak telefonálni ne tudjon.
vagy ha lemerül a kártya akkor megoldótott a probléma -
senior tag
2 app-ra kérnék segítséget. Kéne egy olyan hivás és sms blokkoló ami paraméterezhető úgy , hogy 1 adott szám sms és bejövő hívásást tiltsa minden hétköznap magától du 4től reggel 7ig, majd oldja a blokkolást magától, hétvégén pedig 0-24ben legyen tiltva hívás és sms is.
Majd kéne egy másik app amivel letudom védeni ezt a hívás blokkolót, hogy "ne látszódjon" ne lehessen megnyitni csak a jelszavas fiókból.S7 / 7.0 nem rootolt rendszeren kéne , hogy működjön. Fizetős is jó lehet ha más nincs. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
S6 edge / 5.1.1 -ben sajnos kimaradt az auto redial foglalt hívás esetén, beépülő modul szinten
tudtok esetleg olyan automatikus újrahívást ami nem külön app, hanem beépül a gyári tárcsázóba ?
-
senior tag
-
senior tag
tudtok valami "rendes" scanner progit ?
google drive scannerje és cam scan elég trét csinál szobai világítás mellett (S4 teló)vékony (majdnem átlátszó) A4 lapokat kéne scannelni..
köszi[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hírek szerint mától érhető el az S voice magyar nyelven
Cseszik frissíteni természetesen S4 4.4.2 NG8onEsetleg valami ötlet ?
-
senior tag
-
senior tag
Tudtok olyan app-ot mondani, ami az előre beállított háttérképeket X másodpercenként cseréli automatikusan ?
tehát nem 1 darab lesz fixen, hanem folyamatosan cserélődnek
pl mint win 7 alatt
esetleg kéne még ilyen a zárolt képernyőre is, hogy cserélődjön folyamatosan
4.4.2es romra kéne -
senior tag
-
senior tag
válasz atillaahun #50303 üzenetére
embereket szeretném
de a "követés" szó túlzás
azaz szószincs erről
mivel mindenki nézve mindenkit....
így korrekt -
senior tag
-
senior tag
Tudtok egy valós idejű GPS alapú helyzetmeghatározást ami folyamatosan frissít (másodperc alapon) ?
Flottán belül szeretném követni valós időben a céges telefonok mozgását. -
senior tag
-
senior tag
Tudtok olyan apk-t mondani, ami "értesíti" az embert a lemaradt eseményekről vizuálisan ?
Tehát nincs telón led, ezért ez nem tud villogni....
Olyan apk kéne ami mégis jelez, ha kaptam smst, volt nem fogadott hívásom stb.pl. megvillogtatja a kijelzőt időközönként
S3 minire kéne, kispórolták belőle a led jelzést -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz #79335424 #50169 üzenetére
C értéket én adatbázisból hívnám be , ahol egy standard fogyasztási érték lenne, típustól függően
tulajdonképpen mindent adatbázisból vennék, cpu típusokat, magok számát stb, mivel minden ilyenre megad a gyártó egy névleges értéketha ezeket behívjuk egy adatbázisból, akkor kapnának egy névleges terhelés értéket az adott környezetben (papír forma szerint ) és ezt vetném össze a saját hardwarrel, amire adnék egy pillanatnyi terhelést (pl bekapcsolnám a vakut X ideig, és a cpu terhelést kiadnék egy maximális terhelést
legalább is én így gondolkoznék benne
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz #79335424 #50162 üzenetére
gondolom más egy 2.3.6 illetve 4.1.2 , 4.3, 4.4.2 rendszer fogyasztása (biztos)
ehhez "hozzá tehetnének" adatbázisba egy aksi kapacitást és ebből számolna az apk
pl 4.1.2 alatt 2800mAh aksival 30% single core cpu fogyasztás melett 3 perc alatt esik 2%ot
és kidobja hogy ez jó vagy nem jó ?!vagy ez nem lenne releváns ?!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
van valami korrekt apk, aksi tesztelésre ami megmondja, hogy normális-e X időn belül a merülés százalékban megadva ?
nem csili vili "kamura prgre" gondolok,mert abból van több tucattal, hanem ami megmondja a mV esését hogy reális vagy sem, az adott fogyasztás/terhelés mellett
-
senior tag
-
senior tag
Tisztelt air !
Nem kértem hogy bárki is fikázzon egy prémium kategóriás samsung S4 telefont ,mert nem sok értelme lenne megítélésem szerint.
Építő jellegű hozzászólásodat azonban köszönöm, kicsit túlspiráztam a dolgot a hotspottal,hogy bejelöltem,mert nem kellett volna.
Sima aktív wifi és usb kapcsolat megosztása,így már müxik
Köszönöm a segítségedet
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Milyen progival lehet a telefon wifis netjét áttolni asztali gépre usb kábelen keresztül ?
tehát az asztalin nincs wifi kártyamobilnet + mobilhotspot + usb megosztással már belőttem asztalira a mobilnetet de az lassú
nekem a wifis jelre kéne egy stuff, ami lekezeli a telefon usb kábelét netre -
senior tag
válasz Killerlaca #25982 üzenetére
titanium backup
-
senior tag
melyik a "legjobb" softwares cachelő app, sd kártya olvasás / írás gyorsítására ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest