-
IT café
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
_GT_
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodom. Ha tudja ami nekem kell, akkor nem laptopot vennék, hanem tabletet. Összeírtam mire gondoltam, mit ajánlotok ezekkel a tulajdonságokkal?
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
9-10- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
mindegy, lehet használt is- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
ha valaki tud segíteni a külföldről beszerzésben, akkor lehet külföld is- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
játék, filmnézés, internet, ebook olvasás, néha irodai cuccokra (PDF, Word, Excel doksik)- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
nem tudom mennyibe kerül egy ilyen tudású tablet, nem írok max összeget, elsősorban azt szeretném megtudni, hogy van-e ilyen tablet és kb mennyiért-ami még fontos
- minimum fullhd felbontás
- minimum 2GB ram
- SDkártya- ami jó ha van, de nem kötelező
- miracast, hdmi vagy ilyesmi, hogy monitort lehessen csatlakoztatni
- 3g
- billentyűzetet lehessen csatlakoztatniKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest