- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PLC programozás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
adomok #80899 üzenetére
Jelentem működik ez a megoldás, 2x reboot után bekapcsolva kék led, kikapcsolva halvány piros led. Sőt, mivel sikerült a config mappába másolnom, a korábban beszerzett vfd conf is bekerült, amivel tökéletesen működik a kijelző minden funkciója. A hk1-x3-vfd-t kell használni, ez megegyezik a Vontar X3-al. Innen szereztem be: [link]
Így most minden jól működik, de majd figyelem, hogy lesz-e leírás dual boot megoldásra, addig jó lesz így is
-
adomok
tag
Találtam egy elvi megoldást: [link]
Elvileg eszköz független.
Én nem vagyok egy IT bajnok, nem tudom, hogy hogyan érem el a /storage/.config mappát ha a coreelec pendrive-on van. Ha simán win gépen tallózom, akkor nincs ilyen. Gondolom a futó rendszeren kellene keresnem, de hogyan?
-
adomok
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem, egy Vontar X3 készülékkel kapcsolatban. CE-t használok USB-ről, minden működik is rendesen, egyedül arra nem találtam megoldást, hogy az előlapi LED-et hogyan lehetne beállítani, hogy kikapcsoláskor ne kéken világítson. Itt a fórumon találtam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban, de nem volt benne konkrétum, hogy mit kellene és melyik config fájlban módosítani. Ha esetleg valakinek lenne erre kész config, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robot fűnyírók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest