Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • guesswho620

  csendes tag

  Sziasztok,

  szeretnék egy kis szakértő segítséget kérni tőletek. Megérkezett hozzám ez a box: S905-ös klón 1 gig RAM-mal.

  A gondom az, hogy bár nagyon szépen működik ahogy kivettem a dobozból, de nagyon lassúnak érzem, azon is túl, hogy csak 1 giga ram van benne. Félek, hogy a firmware-rel van a gond. Facebook-ot nem tudom telepíteni, fél óra telepítés után elszáll, Chrome valami olyan elkúrt lassú, hogy félelmetes, egy sima angry birds is nehezen indul, és általában elszáll, játék közben visszadob a launcherbe, szóval nem túl felhasználóbarát, na. Ezen szeretnék egy kicsit javítani, ha lehetséges.

  Régen droidos voltam, túl vagyok egy-két firm cserén, de most kicsit óvatosan merülnék ismét a habok alá, kérlek lássatok el tanácsokkal, olvasnivalókkal. Kérdéseim:
  - mennyire tudom lecserélni a firmware-t, mennyire vannak ezek hardverhez kötve. Minél gyáribb lollipoppot szeretnék, amibe esetleg belepakolnám azokat a dolgokat, amik elengedhetetlenek a box helyes használatához (pl távirányító, stb)
  - mennyire bonyolult saját rom-ot főzni manapság, tudtok-e nekem jó guide-okat mutatni
  - mennyire lehet kinyerni a most a box-on lévő ROM-ből azokat az elemeket, amik elengedhetetlenek a helyes működéshez (pl processzor specifikus dolgok, távirányító cuccai, stb)
  - le tudom-e úgy menteni a jelenlegi rom-ot róla, hogy ha téglásítanám esetleg, vagy csak szimplán nem tetszenek az új rom, akkor egy-az-egybe vissza tudja térni a jelenlegi eredeti állapothoz

  Nagyjából ennyi elsőre, aztán menet közben biztos lesz még pár kérdésem.

  Előre is köszi mindenkinek/bárkinek a segítséget.

  Üdv

Hozzászólok Aktív témák