Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz füles_ #37443 üzenetére

    Pontosan ez van a keresetben :

    "NVIDIA azt állította, hogy képes követni a kriptopiacot, és gyorsan reagálni a változásokra. Azt is állította a cég, hogy ha a bányászok kereslete csökken is a GPU-k iránt, gond akkor sincs, mert a gamerpiac kereslete erős."

    Mindenki imádkozott már az új szériáért mikor adják már ki. Erről szólt minden sajtótájékoztató, még a professzionális piacon is, hogy mikor jönnek a Geforcok. persze lehet hozzáállni úgy is nvidiához ahogy lezsó teszi ( hazudozó meg ilyenek) meg lehet úgy is, hogy hittek valamiben és nem úgy sült el. jensen hitt a turingban meg hitt abban is hogy alig várja a piac az új szériát. Aztán nem úgy sült el semmi ahogy tervezte. ennyi a sztori. A befektetőkre meg erre a keresetre inkább nem mondok semmit, mert a tőzsde régóta az egyik szerelmem és csak röhögni tudok ezen. Semmi más nem jut erről eszembe mint a mexikói öbölben történt hatalmas ökológiai olaj baleset , amikor a befektetőknek volt a legnagyobb a szája aztán a BP szépen kiteregette mennyi osztalékot osztottak nekik a Deepwater Horizon működése alatt. Utána érdekes módon hamar csend lett.
    ------
    "Igen, az stagnálás, de nem értem most az AMD hogy jön ide. Az AMD-nek más tempója van, mint az NV-nak."

    na ne viccelj. ez egy nagyon erős kettős mérce, megmosolyogtató. 40 % stagnálás 10 % más mérce..

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák