Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz FollowTheORI #36643 üzenetére

    Ja, milyen áron csinált egy olyan GPU-t, ami csak arra nem alkalmas, amit ráírtak (RT). :C

    Halkan megjegyzem, különösebb forradalmi újítást én nem látok az RTX-ekben, architekturális szempontból számomra lényegesen izgalmasabb volt a Vega. :F

    Ráadásul a középkategóriába, ami az átlag játékosnak inkább elérhető a zöldek hoztak egy nagy semmit. :D Tőlük még csiszolgatásra se futotta, úgy látszik, az sokkal jobb, nem?

    "Az az 590 OC 580 ami OC 480 meg minden csak nem fejlődés.."
    Már miért ne lenne fejlődés? Gyorsabb, jobb kártyák jöttek ki, minden lépésben jobb képességű GPU-val. Szvsz ez teljesen jó. Egy jó 580-as kártya vígan megy olyan órajelen, aminról egy 480-as nem is álmodik, az 590-es meg főleg. Én ezzel nem látok problémát, főleg, hogy egy elég jó képességű GPU ez a Polaris 10/20/30, nem látok okot a morgolódásra.

    Aha, pont úgy nézek ki a 8 éves hatmagos CPU-mmal, mint akiről évente lehet legombolni a lóvét, mert azt se tudja mit vesz... :C Sajna nem nyert. :N
    Az Rx580-at megvettem, mert egy szuper kis Nitro+ Rx580 8GB-os garis kártyát szerintem vétek lett volna fél évesen 65 000-ért aprón otthagyni. ;) Mondjuk nem is bántam meg, bőven kihajtja amivel játszom FHD-n padló grafikán, miközben halk, hűvös, és nem is fogyaszt sokat. Bőven megérte a +30K ráfizetést a korábbi Rx560-amra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák