Új hozzászólás Aktív témák

  • smkb

    őstag

    Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi értelme volt kiadni ezt az FE kártyát, ha egy hónap múlva jön a gaming Vega? Mi volt emögött a stratégia. Azt ne mondja senki, hogy a Q2 határidő tartása papíron... Tényleg nem értem... totál blama az egész. Piaci elérhetősége jelentéktelen, így anyagi haszon kb perpill nulla belőle, amit 1 hónap alatt realizálhat az AMD. Viszont negatív visszhang annál több. Miért nem egyszerre dobták piacra a gaming verzióval, amit aztán adhatnak a review oldalaknak a kész driverekkel, ennél meg kiemelnék, hogy ez milyen célra van.

    Ehelyett tátott szájjal mennek az álló f.nak, azzal, hogy mindenféle mondvacsinált házi tesztelők tesztelik (mivel mások nem kaptak), úgy ahogy amivel jelenleg lehet. Ma már pillanatok alatt a neten körbemennek ezek a tesztek, és elég pocsékul fest a Vega ezek alapján. Tényleg hiányzott ez az AMD-nek? Én képtelen vagyok ezt az irdatlan öntökönlövési piaci megjelenést értelmezni. Egyszerűen nem megy a fejembe, ezt ott az AMD board, hogy engedélyezhette. Ott ültek, rábólintottak, hogy mehet, fasza minden? Mintha valami párhuzamos valóságban élne az AMD marketing és sales részleg a fejlesztéshez képest.

    Olyan ez, mintha szemük fülük befogva, fejüket elfordítva, lesz ami lesz, bedobtak volna a hetek óta kiéheztetett farkasok közé egy sánta kismalacot, azt mantrázva, hogy ám ez ez Erümanthoszi vadkan, csak még nem fejlődött ki ...

Új hozzászólás Aktív témák