Új hozzászólás Aktív témák
-
hunhool1979
tag
válasz Elit3Zotya #45 üzenetére
Giztopon tudsz választani oneplus telóknál. Opponál nem is volt,és nem is lesz opció a global addig, amig faszméregetés megy a Nokiával
-
addikt
-
Pimpa
tag
válasz hunhool1979 #42 üzenetére
Én is azt írtam, hogy van az X7 Ultrában B20.
Az x100 pro+ meg akkor majd elválik -
joey04
titán
Viszont videónál maradt a béna csúszkás zoom sajna. Vivo/iqoo már váltott szerencsére.
-
addikt
válasz hunhool1979 #41 üzenetére
TS en én még nem láttam ilyen opciót.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version eladó..!!!
-
joey04
titán
válasz hunhool1979 #37 üzenetére
Én nem ezt tapasztalom külföldön, de mindegy is, mert az oppo úgy látszik kiemelten figyel erre, ami nekem kapóra jön.
-
joey04
titán
válasz hunhool1979 #35 üzenetére
Nekem szükségem van rá, de pont ez az, hogy a helyelőzmények kivételével megy minden, ezt írtam, hogy nekem csak ez fáj, szóval ezért nézegetem ezeket.
-
hunhool1979
tag
Nem. Ebben (find x7 ultra) van B20, fent is van a 2 kínai oldalon illetve az oppo oldalán is.
A Vivo x100 pro B20 nélkül jött (ahogy az x90 pro is) és ha jól olvastam az x100 pro+ -ban lesz B20(ahogy az x90 pro+ is megkapta).
Szerintem egyszerűen marketing. Ha a usernek kell Kínán kívülről, akkor a prémium, drágább motyót vigyék.
Az op12 nekem max az OxygenOS miatt jöhet számításba. -
hunhool1979
tag
válasz Elit3Zotya #38 üzenetére
Ha tradingshenzhenről vagy giztopról rendeled, választható opció a colorOS vagy at OxygenOS. Attól nem lesz drágább.
-
Pimpa
tag
válasz hunhool1979 #32 üzenetére
Vannak róla pletykák, de a Vívo 100 pro B20 nélkül van, szóval valószínűleg ez is azzal lesz ha lesz, de amíg meg nem jelenik addig reménykedni lehet.
A Xiaomi is szarozik, a 11 Ultrámban még van B20 és EU rom, de azóta a 12 Ultra és a 13 Ultra is csak kínai piacos lett B20 nélkül. Szóval ott is van esély, hogy a 14 Ultra is így jár, de a megjelenéskor derül ez majd ki.
Az X7 Ultra B20-l van, ez hatalmas előny, a global/EU változat meg idővel alakul, de az X6 után erre is kicsi az esély.Vagyis jelen állás szerint az X7 Ultra a legjobb választás ezek közül.
Nekem a OnePlus 12, Honor Magic 6 pro nem játszik, akkor sem ha van B20 és globál, mert kicsi előrelépés a 11 Ultrahoz képest (nincs bennük 4 teljes értékű kamera)
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Királynak király, de érdektelen. EU-s tömeg termék nem lesz. Maximum pár geek fog rá izgulni, lapozhatunk.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
addikt
válasz hunhool1979 #35 üzenetére
Ja de az hivatalos oneplus oldala vagy hasonló és annak az ára már nem annyi lesz.
#35hunhool1979
Azért ez nem egy Huawe.
Andoid autot sosem használtam, minden más 99% ban megy.
De igaz volt hogy csak a chorme betát lehetett telepíteni, ami szintén 99%ban meg egyezik a simával.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version eladó..!!!
-
hunhool1979
tag
Én úgy tudom (gondolom) hogy egyrészt Taiwan miatt van B20 kihagyva(amúgy ez sztem kamu) , másrészt sok olyan készülék van, aminek idővel lesz Global verziója (ami lényegesen drágább mint a kínai) így akinek nagyon bejön úgyis megveszi a Globalt. Kínaiak+utazás= nagyrészt már mindenhol van public WiFi, így talán nem is annyira veszik észre.
-
hunhool1979
tag
válasz Elit3Zotya #34 üzenetére
Majd akkor fogsz tudni ha kijött az OxygenOS(január 23 körül)
-
hunhool1979
tag
Érthető, ha szükséged van a Google cuccokhoz, akkor neked nem biztos hogy jó választás. Én szerencsére jó ideje gems nélküli telefont használok, így semmi különösebb lemondással nem jár. Ahogy én olvastam amúgy find x6 pro topicokban, idővel szinte mindegyik kínai appot le lehetett szedni. Az alternatív launcher se para, annyira már mindegyiket lehet személyre szabni, hogy használható legyen. De mondom abszolút megértem amit írsz.
-
addikt
válasz hunhool1979 #33 üzenetére
Melyik oldalon engedni úgy rendelni, hogy választhatsz.
-
hunhool1979
tag
válasz Elit3Zotya #28 üzenetére
Mármint, hogy nem tudtad felrakni a kínaira az OxygenOS-t? Én megvarom, amíg kijön a Global/EU verziós telo és a kínait úgy rendelem meg hogy az legyen rajta.
-
joey04
titán
Egyébként erre globál verzió, b20 és stb kérdéskörre visszatérve: Sokszor elhangzik, hogy azért nincs b20 mert náluk az nem használatos, és már többször felmerült bennem, hogy oké, de a kínai turistákkal van tele az egész világ, és egy ismeretlen országban pláne nekik, egy olyan telefonnal mászkálni, amin nem megy a net a célországban rendesen, hát eléggé el lehetnek veszve. Az x7 ultra kínai oldalán van egy kis box, ami ennek van szentelve, kínaiból van fordítva de a lényeg érthető, ők végre rájöttek erre, és fel is hívják a figyelmet:
Gondtalan hálózat
Internet szolgáltatások több mint 100 országban és régióban, ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Általában nincs android auto, általában nincs google helyelőzmények, chrome-ból csak a béta telepíthető. Ezek közül nem mind igaz minden kínai romos telefonra, de nagyrészt igen. Ezen kívül x6 pro alapján:
you can't install an alternative launcher and the Google Now is usually only available through the app, not directly with saying it. For some extra features from Oppo, you need an Oppo account, which is not as easy to generate, but it isn't needed for the normal usage.
There are also some China apps, which you can usually uninstall or deactivate, but some will stay. Please put them in a folder or not on your homescreen and it will be fine.
Engem ezek közül a Google helyelőzmények hiánya zavar, a többit el tudnám nézni.
[ Szerkesztve ]
-
h4h01
senior tag
Azért ez már ott van a szeren Jó lenne ha forgalmaznák itthon is
-
addikt
válasz hunhool1979 #20 üzenetére
Oneplusnál meg ahogy kijön az oxygenOS,minden probléma elhárul,hogy globalizálni ( ) lehessen
Én nem találtam rá megoldást, hogy tudtad megoldani.?Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version eladó..!!!
-
Pimpa
tag
válasz hunhool1979 #26 üzenetére
Nem fogok kapkodni, még a Vivo X100 Pro+ meg a Xiaomi 14 Ultra-t is bevárom és nézem melyik mit tud és mennyiért.
-
hunhool1979
tag
Tévedés!! Ettől nem lesz magyar a telefon nyelve (ha nem multilanguage a szoftver) Ez csak a play áruházból letöltött programoknál állítja át magyar nyelvre.
A global és a kínai legfőbb különbsége az, hogy a kínain nincs gyárilag google szolgáltatás. Esetlegesen a kiterjesztett nyelvek hiánya,illetve néhány készüléknél a hiányos 4G/5G szolgáltatás -
hunhool1979
tag
válasz Wolverine7 #22 üzenetére
Én abszolút tudok nélküle élni, van gyári navi az autón,mind a huawei, mind más kínai készülékekkel hibátlanul. Nyilván másnak más az igénye.
-
Pimpa
tag
válasz hunhool1979 #23 üzenetére
de gondolom ez majd itt is elérhető lesz nem? A Find X6 alatt találtam
Egyébként mivel tud kevesebbet/mivel másabb a kínai rom mint a global? -
Wolverine7
friss újonc
Android Auto nélkül ez felejtős egyelőre. Jönnek még tavasszal jó mobilok inkább várok még.
-
Pimpa
tag
válasz hunhool1979 #20 üzenetére
most nézem, hogy a TS-n már van is 917 euróért, az nem sok és ez is megy lefelé idővel
és minden magyarországi hálózatot támogat 4G és 5G alatt isOppo-ra nincs ez a globál ROM valahonnan?
-
hunhool1979
tag
Ahogy én tudom, nem lesz ebből sem (mint ahogyan a Find x6 Pro-ból sem volt) globál verzió.
Én jelenleg a Find 7 ultra és az OP12 között hezitálok.
De az biztos hogy vagy tradingshenzhen vagy a giztop lesz ahonnan rendelni fogom.
Find 7 ultrán tuti lesz valami kínai alkalmazás,de csakúgy, mint azelődön,itt is minden nemkívánt alkalmazás eltávolítható lesz. 4G/5G támogatás tuti adott lesz.
Oneplusnál meg ahogy kijön az oxygenOS,minden probléma elhárul,hogy globalizálni ( ) lehessen -
Pimpa
tag
válasz hunhool1979 #17 üzenetére
köszi
és gondolom ezek is csak a kínai verzióval foglalkoznak..?
globál verziót honnan lehet rendelni vagy az Oppo-nak van valami hivatalos webáruháza?
Annak idején a szintén BBK-s Oneplus 3T-met direktben a Oneplus oldaláról rendeltem, de most a hasonlót valamiért nem találom az Oppo esetében -
Pimpa
tag
válasz Elit3Zotya #16 üzenetére
Csináltam azzal is, de a hátsó kijelző nagyon kicsi, nehezen látni hogy akkor mi és hogyan kerül a képre. Meg aztán akkor vagy selfiebot kell vagy időzítés, egyik se túl kényelmes. Valamivel nagyobb a látószög a főkamerán, 24 mm, már jobban használható. A nagylátószögű kamera meg akkor jó, ha a háttér is fontos hogy nagy térben látszódjon, egyébként érezhetően gyengébb a minősége. Ezért is jutottam arra a következtetésre, hogy 2 selfie kamera kellene, egy normál meg egy nagy látószögű, de azt alig kínálja valami telefon. Na most ebben az X7 Ultrában a 21 mm az valami köztes állapot, mert nagyobb a látószöge, mint a jelenlegi Mi 11 Ultrás 24/27 de kisebb mint a nagylátószögű kameráé.
-
addikt
a szelfi kamera sokkal jobb lesz, mint a 11 Ultra, az nagyon béna, alig férünk bele 3-n kinyújtott kézzel is, ez jóval nagyobb látószögű lesz
Miért nem használtad a hátsó kijelzőt.. , és olyan szelfiket lőhetsz, mint semelyik másik telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Pimpa
tag
Majd akkor nézem ezt is a TS-n. Vagy máshonnan is lehet jó áron Oppo telefont szerezni?
Van ebben is infra (Tv-re, légkondira szoktam használni), IP68-s ez is és a szelfi kamera sokkal jobb lesz, mint a 11 Ultra, az nagyon béna, alig férünk bele 3-n kinyújtott kézzel is, ez jóval nagyobb látószögű lesz -> 21mm (X7 Ultra) < 27 mm (11 Ultra)
A nagy zoom meg még kicsit nagyobb lett, ez jó pont -> 135 mm (X7 Ultra ) > 120 mm (11 Ultra). A köztes 3*-s kamerával meg így nem nagy azért az ugrás mégse.
Minden ideális -
addikt
válasz Luck Dragon #13 üzenetére
Az x6 pro is brutális volt, manuális és automata fényerőben is.
Kíváncsi vagyok ennek mennyi lesz manuálisan a max fényereje.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version eladó..!!!
-
De megnézném a kijelzőjét, tuti szuper lehet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Pimpa
tag
Na ez eddig érdekes. Google csomag kell, meg B20 és elgondolkozok rajta a Mi 11 Ultra-m után
-
CapriBoy
tag
600 mp alatt nem telefon, a telefon
-
addikt
Várható volt a kamerák száma, ennél erősebb összeállítás jelenleg nem létezik.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Jesus_Shaves #5 üzenetére
Ott, hogy szerencsére van google.
-
aktív tag
Brutál a hardver és még Google sincs? Ráadásul ennyiért? Hol az átverés?
-
t72killer
titán
"A Find X7 Ultra két periszkópos teleobjektívet kínál 3x-os (65 mm, 1/1,56", IMX980)"
nna, ez már sokkal érdekesebb, mint a zilliárd csigapixel
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus, White, karcmentes, független, 128Gb, garanciális
- XIAOMI 13T 5G 8GB+256GB
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával