Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Off a kérdés, bocs itt teszem fel, mert nem tudom hogy hol kellene.
Ha PC-t VGA HDMI-n keresztül kötöm össze az 5.1 receiver-el, és az „erősítőből” a TV-be megy minden HDMI, akkor a hangot a VGA driver (pl. legutóbbi adrelanin) állítja elő és nem az alaplapi akármilyen hangkártya driver, tehát tök mindegy milyen hangártya milyen driverrel van a PC-ben? Vagy hogy működik ez?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Adrenalin 2019 Edition telepítése után ki vett észre olyan jelenséget, hogy pl. internetezés alatt, amikor szinte 0 a GPU használat, felpörög a VGA venti 3-4 másodpercre?
Adrenalin 2019 Edition alapbeállításon van, wattman, stb. nincs piszkálva.
Mi lehet az okkutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Cyberboy42 #28790 üzenetére
Kilépve a programból, azonnal visszaáll, nem kell megvárni a a gép újraindítását.
Telepítve van az Asus GPU Tweak II. De gép indításkor nem fut.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Köszönöm azoknak akik beleírtak ebbe a táblázatba, gyűlnek a hasznos infók! Kérem azokat, akik nem írkáltak még, tegyék meg, hát ha valami mindenki számára hasznos információ is kijön ebből...
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz MasterMark #28289 üzenetére
Szia!
Basszus, inkább javítsd, védve van ugyan, de nem jelszóval!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Készítettem egy online kitölthető Excel táblát, csak úgy a magam kedvére, csak hogy lássuk kinek milyen platformon (alaplap-cpu-monitor) milyen VGA üzemel. Ez elsősorban az AMD RX4-580 vs. Vega 56-64 összehasonlításra lenne hasznos számomra, mivel nem tudom érdemes-e kicserélni a jelenlegi VGA-t.
Aki önkéntes alapon név nélkül ki akarja tölteni, az Excel itt található, megnyitás után kitölthető, viszont menteni kell!
Bocs az admintól ha ez a privát, de talán közcélt szolgáló felmérés nem fér bele a fórumba, akkor töröljétek!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Szerintetek előre lépés lenne-e X79 alaplap + Intel® Core™ i7-4820K Processor mellet üzemelő Asus ROG Strix Radeon RX 580 TOP Edition 8 GB kártyát kicserélnem egy Asus ROG-STRIX-RXVEGA64-O8G-GAMING kártyára?
Gondolok itt a VGA-Intel CPU limit problémára!
Monitorom: ASUS MG279Q 2K WQHD (2560 x 1440), 144 Hz, ezt kell "kihalytani" normális fps mellett.
Tudtok tanácsot adni?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Televan74 #26058 üzenetére
Nem kell a 200Mhz, de régebben nem bszakodott, 1431 volt és kész! Rá akarok jönni most miért 1411, vagy ha GPU TweakII-vel beállítom az OC módot, újra bekapcsolásnál miért reklamál a driver hogy visszaállítja a wattmant alapértékre, mert valami nem kafa.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
Sziasztok! már egy ideje van egy Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING kártyám, melynek specifikáció szerint a GPU órajele alapértelmezetten 1411, OC módban 1431 Mhz.
Első kérdésem hogy az OC módot (1431Ghz) tesztek alatt:
1. automatikusan, mindenféle segédprogram nélkül hoznia kellene a kártyának, vagy
2. a driverben, "Globális wattman" alatt kellene kézzel beállítanom, vagy
3. külső segédprogrammal (pl. Asus GPU TweakII) kellene beállítani ???Már nem emlékszem arra hogyan, de régebben a kártya 1431Mhz-en járt.
Nem olyan rég történt egy win10 gebaszom az Asus GPU Tweak II-vel kapcsolatban, amiről itt írtam.
Revo Uninstaller Pro trial programmal látszólag sikerült kilépni a csapdából, újratelepíteni az Asus GPU Tweak II programot.
Ez óta GPU Tweak II nélkül 1411Mhz az órajel. Ha GPU Tweak II-t OC módra állítom látszólag minden ok, 1431Mhz az órajel, a következő bekapcsolásig, ahol közli velem az Adrenalin Edition hogy valami baja van és a Wattman visszaáll az alapértékekre (1411Mhz).Tudtok tanácsot adni?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING kártyám van. A kártya tetején lévő (jelenleg piros) fények ütem szerűen (kb. 2 sec) kigyulladnak, majd elalszanak. Ezt onnan látom, hogy CM HAF 922 házam van, aminek a tetején van egy nagy b*szatt ventilátor, minek szellőző rácsain kivilágít a VGA pulzáló piros fénye.
Ok tudom, "Aura" diszkófények, stb, ez a trendi, meg a kártya is tudja, viszont ez engem qrvára nem érdekel.
Kérdésem: hogyan tudom kikapcsolni a kártyán azt, hogy a felső részén jelenleg pirosan villogó fényeg egyáltalán ne villogjanak?
Semmi más nincs telepítve, mint az aktuális Radeon Software Crimson Edition ReLive Graphics Driver.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Dr.FantastiK #24351 üzenetére
Köszönöm! Ha Anizotrop be, akkor
mi legyen, maradhat 2x?Na meg a Morfológia szűrés? Vele mi a helyzet? Évekkel ezelőtt rossz tapasztalatom volt vele talán bekavart a win 2d (játékoktól független) megjelenítés alatt is.
És az OpenGl tripla pufferelés?
8GB kártyán is maradjon "Ki" állapotban?[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Jó régen, szerintem 2011(12?) AMD kártyám van, talán GIGABYTE Radeon HD6970 OC 2GB típussal kezdtem.
Szégyen ide-oda egészen a jelenlegi RX580 kártyámig, soha nem foglalkoztam a driver (most: Amd Radeon Settings) beállításokkal.
Itt:
Ti mit hova állítotok, ha az alapértelmezett nem megfelelő (hogy szebb vagy gyorsabb legyen egy játék)?
Tudom hogy általánosságban hülyeséget kérdezek, de mégis!
Ki mire állítja, mire esküszik a beállításokban?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Lacccca87 #24324 üzenetére
Hogy csendesebb -e azt nem állítanám! 50 fokig igen. Egyenlőre a szőrös fánkkal (FurMark) tesztelve, 54 fok felett megjön a hangja, 60 fok körül van olyan hangos (vagy hangosabb!!!) mint a régi RX290X kártya, igaz ő már ezen teszten ilyenkor 80 fok körül járt!
Sajnos nem mentettem el a régi kártyáról pl. szőrös fánk alatti GPU-Z szenzor adatokat így nem tudom összehasonlítani.Más: GPU-Z: régebben nem mutatott ez a program több VGA hely hőfok adatokat, vagy ezen adatok VGA (sensor) függőek?
-
VGYke
addikt
Tisztelettel csatlakoznék a csoporthoz, egy Asus ROG Strix Radeon RX 580 TOP Edition 8 GB kártyával.
Szerintem nagy hülyeséget csináltam, mert egy Asus R9290X-DC2OC-4GD5 4GB-os kártyát áldoztam be és 60eFt ráfizetéssel meg is lett az RX 580, 8GB. Képernyőm: 2560x1440.
Szerintetek is kár volt a csere?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest