Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihay
tag
válasz Mizol29 #39161 üzenetére
Én a piros oldallal úgy vagyok, egyben nincsenek is nagy elvárásaim a játékokkal kapcsolatban..
- Az AMD Kártyák árérték arányilag szinte verhetetlennek, ez meglátszik most is viszonylag a piaci részesed-ükön..Ami témába vág egyébként: RX 570 4GB ára használt piacon elégé jó, boltból már annyira nem mondható el.. Nem is tudom talán 17'-es kártya? + Az RX 570 nem sokban különbözik a 470-től.. Talán +70 MHz, a memória pedig 100 Mhz-vel nagyobb mint a 470-en?
Ami itt a csalódásnak éltem meg az a RX 5500 / XT kártyák, szerintem borzasztóak lettek, ti inkább vennétek egy jó bevált RX 570/580-at mint egy csiszolatlan, elhamarkodott , fékész 7 nm Navi RX 5500 / XT-t?
- ui: A játékosok nagy része 1920x1080-ban tolja, 60Hz-vel.. Ehhez igazítja grafika beállításokat..
"Rossz videókártya nincs, csak magas elvárások vele szemben"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest