Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hello!
Csatlakozok a klubhoz, most vettem egy RX 580 kártyát. Szeretném megkérdezni, hogy melyik a legjobb driver hozzá W10 alatt?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Mizol29
senior tag
válasz Ryan_Sanchez #35194 üzenetére
Hát az a proci a BfV minimum cpu igényét súrolja. Nálam is az öreg 4460-as GTA V alatt ha 90% fölé megy a használata abban a pillanatban visszaesik a gpu kihasználtság. Ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos cpu limited van. Én nem is vga oc-val foglalkoznék mert nem fogsz vele akkora teljesítmény növekedést elérni inkább szinte semmit, hanem a procit cserélném le idővel. Eladod a jelenlegit és veszel egy i7-et használtan is akár.
-
Pkc83
őstag
válasz tesz-vesz123 #35196 üzenetére
Melyik van fent jelenleg? Nálam a 19.7.1. rendben van rx580-al
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz tesz-vesz123 #35178 üzenetére
Erre valaki pls? Melyik a legjobb driver rx570-hez? :)
-
Pkc83
őstag
Neki ugrok még egyszer!
Egy Asus arez rx580 8gb dual oc-m van és az lenne a kérdés van e értelme
húzni ,mennyit nyerhetek vele teljesítményben kb.?
Gyárilag 1360mhz-en megy! Van valakinek esetleg személyes tapasztalata?
1-2 fps ért nem piszkálom inkább.[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
válasz Ryan_Sanchez #35188 üzenetére
Ha a gpu kihasználtság le le ugrálgat az lehet cpu limit miatt is. Nem tudom milyen procid van.
-
HSM
félisten
válasz Pityu. #35183 üzenetére
Érdekes, hogy nekem alapból elmúlik, kb 1 másodpercre lilul/zöldül be, ahogy bejön a bejelentkezési képernyő, és azonnal be is áll a normál színére magától. Mondjuk lehet azért, mert a fő monitorom kalibrált színprofillal használom, és az "felülírja" indításkor a bugos színeket.
-
Giii
senior tag
Afterburner-ben hol tudom beállítani ,hogy logoljon.Azt be lehet állítani ,hogy játék közben a hozzárendelt billentyűvel indítom .Úgy lenne az igazi . Ugyan ez HwInfo-nál is.Előre köszönöm.
Közben meg lett . A Recreate existing log files ----- ez mire jó ?
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Gigabyte rx 570 gaming oc 4GB.
Kicsit próbálgattam a kártyát wattman-be, BFV alatt.
1350/1850
fogyi: 100-110watt között
temp: 65-70power limit: 32%
fesz: alap 1,15VAz normális, hogy a gpu utilization 100%-ról leugrál 1%-ra, illetve vram 0,22GB körül?
A memóriát meddig lehet húzni? Nem a határait akarom feszegetni, hanem egy stabil kis tuningot ami nem gyilkolja szét. -
7om
tag
Ha hangos de nem tudom mennyire, mert tulaj még nem írt róla akkor még nézegettem a sapphire rx 570 mini itx-et, azt látom hogy 6000-es memória van rajta a szokásos 7000-es helyett.Szerintem nekem ez is elég lenne.Viszont youtube-on találtam egy videót amin egy mandró valamit mókol vele (vagy csak összehasonlítja valamelyikkel??)és a pixel fillrate a texture fillrate és a bandwith megnövekszik (4:51-nél) de! az amivel a mandró mókol az 11266-06-20G verzió, viszont az alzás meg 11266-34-20G..mi a különbség a kettő között?Amúgy nem értem mit beszél a videó készítője.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Nálam rózsaszín,belépek a gépházba,ott rá kattintok valamire aztán vissza áll normálra minden.
#TIT
Lehet majd kipróbálom
Egyébként olyan mintha csak össze dobnák már a drivereket azt jó van.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
csabond
csendes tag
Hali!
https://www.alza.hu/asrock-radeon-rx570-phantom-gaming-x-8g-oc-d5443764.htm
Ez milyen vétel lenne? Ha nem ezt akkor milyen gyártótól? -
tesz-vesz123
senior tag
Sziasztok! Pár napja szereztem egy MSI rx570 armor 4GB-os kártyát. 1050ti után eléggé durván megnőtt az fps minden játékban, (na, meg persze sokkal több az ultra beállítás), majdhogynem dupla lett és talán a maximum hőmérséklet 64 fok, ha volt. :D Eddig tök szép és jó, a teljesítményével ennyi pénzért nagyon nagyon elégedett vagyok, főleg, hogy tavaly vettem a 1050ti-t közel dupla pénzért... Egy fx8320 és 8GB RAM (DDR3 1866MHz) mellé vettem. Sajnos durva CPU limit van, ahogy észrevettem, ez van, tervben a processzor váltás is. Na, de! Az AMD továbbra is képtelen értelmes drivert csinálni? Még mindig sakkozni kell, hogy melyik jó? :)
Anno egy rx560-ról váltottam 1050ti-re, az 560-asra egyetlen egy működő driver sem volt!!!! Vagy a játékok szaggattak, vagy a böngésző, vagy a YouTube, vagy egyszerre semmi sem volt jó. Lehet azért, mert a kínai 2GB-os "változat" volt, de az AMD mégis adta hozzá a nevét, így az ő hibájuk. Oké, 1050ti. Beszereltem, legfrissebb driver fent és működött. 🤷🏻♂️ Jelezte, ha jött új frissítés, magától feltette, és működött tovább.
Most rx570-nel ugyanez, mint 560-nál... Az áprilisi driverrel (ez a legújabb előtti) most megy rendesen, a YouTube 4k60fps viszont szaggat... 2k60 megy. Jah, külön poén, hogy a legújabb driverrel sötét lesz nagyon a monitor képe + túlhúzza a színeket, fel kell húznom a brightnesst kb maxra + játékokban külön. A jelenlegi áprilisival normálisan fényes a kép, ahogy beállítottam.
Kérdésem a következő, miután kipanaszoltam magam: melyik a legjobb driver rx570-hez? Amivel a VGA 100% tökéletesen működik...
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
A legújabb drivert (AMD Radeon Software Adrenalin 2019 19.7.3 Beta) is érinti a probléma. Version History
"Some system configurations may experience green color corruption after install of Radeon Software when running Windows 10 May 2019 update."
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
aya
addikt
sziasztok, aki msi rx 470 gaming x tulaj az fel tudna tölteni egy samsung memos biost?
sárga felkiáltójelezik bárit teszek fel.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
fasterware
aktív tag
Beretvás
shakti69
varmi2Köszönöm a tanácsokat
-
Pityu.
nagyúr
Meg volt megint a rózsaszín képernyő indulásnál
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
varmi2
nagyúr
válasz fasterware #35161 üzenetére
Vedd le a gpu feszt 1050mV köré, akkor halkabb lesz.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
shakti69
tag
Szia.
Volt, és hangos colt terhelés alatt.Fesz. visszavétel:
[link] -
Beretvás
veterán
Nincs ebben semmi meglepő vagy új. Az a hűtés egy rakat sz@r. Előre kellett volna olvasni vagy kérdezni, nem hiába olcsóbb az a tipus..
Feszeld alul és halkabb lesz.
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap érkezett meg a vadi új MSI RX570 Armor OC 8 GB vgam. Egy GTX 1050 Ti-t váltottam vele.
Kérdés: Van e esetleg másnak is ilyen vga-ja, és neki is elviselhetetlen hangos játék alatt? Minden beállítás alapon van, nem tuningoltam.
Ugye a gyártó úgy hirdeti az oldalán, hogy 60 fok alatt be sem indulnak a ventik, ami igaz is, és ez szuper, mert hangtalan.
Viszont azt is írja, hogy a TORX ventikkel extrém halk, ami vagy hazugság vagy az én vgam rossz, amit nem gondolok, mert MSI afterburnerben fix 50-55% ventisebesseggel már elég " halk", és mi lenne ha még a 0% power limitet kitolnàm, hogy ne fogja vissza a fogyasztást semmi...felszállna a komplett gépem. Nem tudom miért állít be az MSI ennyire rossz ventiszabalyzast.
Amúgy teljesítménye nagyon jó a GTX 1050 ti-hez képest, de ez így elég gáz. -
martin66
senior tag
Sokat segítetett az, amit írtak a fórumban: Az AMD chipset driver frissítése az AMD honlapjáról beszerezve. Így sem tökéletes, de sokkal ritkábban és sokkkal kevesebb ideig jön elő. Nem olyan tökéletes mintha nincs rá dugva a kormány, de így már sokkal jobb.
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Ez freesync hiba? vagy miért csinálja?
Van egy Powercolor RX 580 8Gb VGA-m, R5 1600 CPU-val, a profilomon lévő konfiggal. Egy freesynces 4K Acer ProDesigner PE320QK monitort hajt. 1 játékkal játszom Dirt 4 arról tudok nyilatkozni. A monitor 60Hz-et tud 40-60Hz tartományban van a freesync (valóságban 44 fölött xD).
A problémám az, hogy nagyon gyakran kb 5 másodpercenként megszakad a freesync és felugrik 60Hz-re a monitor képfrissítése és ekkor ugrál egyet a kép (nem teering hanem nincs képkocka, mintha megfagyna a régi képkockánál).
A túlcsordulást már sok programmal megpróbáltam elkerülni MSI afterburnerrel max 56 FPS beállítva nem segített. Beállítva a játékra a chill 55-56 FPS nem segített. Kikapcsolva full gyárin CPU, VGA, RAM nem segített. Teljesen gyárin és tuningolva is ugyanazt csinálja. Ugrál a kép, mintha mikro fagyás lenne. Természetesen nem az alsó freesync határt éri el, mert úgy vannak beállítva a grafikai beállítások mindig 50+ FPS-em van. És onnan tudom, hogy a monitor kikapcsolja a freesyncet de legalábbis felugrik 60 Hz-re, mert van a monitorba egy olyan opció ami kiírja nekem a monitor jobb sarkába, hogy épp hány Hz a képfrissítés. Amikor megy a freesync szépen ugrál, de amikor kb 5 mp elő jön a hiba akkor felugrik 60-ra majd mintha újra bekapcsolná a freesyncet. Csak idegesítő az a néhányképkocka kiesés a játékba, szemmel jól észrevehető ugrást eredményez.köszi.
-
Giii
senior tag
Elcsesztem . Újra neki futottam . az utolsó 4-et át írtam . Ezek az értékek próbák . De most a beállított feszültségen van . 1100 mV - 1050 mV között ugrál ,de nem őrült módjára most .Előtte áhh na mindegy is .Rá jöttem valamire .Afterban volt profilom azt töröltem oké megvan újraindít az Aftert és akkor már ott is a wattman féle beállítás jelent meg . Amíg nem töröltem az After-ban a profilt addig a wattman is onnan olvasott vagy be kavart . Köszönöm a segítséget .MŰKÖDIK . !!
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Giii
senior tag
Megcsináltam úgy ahogy mondtad . 1430-on pl 1,138 -at ír a VID maxra. Mind a 2 progiban ha beállítom az értéket meg is kapja a kártya de rettentően eldobálja a feszültséget .Már szinte kipróbáltam mindent .Abban nem hiszek ,hogy az Afterburnert le kell törölni mert bezavar . De lehet végső esetben kipróbálom .
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
-
Giii
senior tag
Uhh köszönöm és ne haragudj ,hogy így elsiklottam felette . Próbáltam úgy ahogy írod .Viszont azt írtad játék előtt wattmanban reseteljek .De ha itt resetelek akkor a beállított mV is alapértékre áll be . Meg a wattman is úgy mint nálad a képen 1150-et mutatott P6-P7 stateban . Nem lehet hogy ez silent bios? De mindegy is mert ugrál a fesz nagyon .1,15 - 1,08 . Ez nagyon sok és ezért ahogy írod elhal a kártya mert nem kap fényt . Ha 1175-re állítom akkor be áll 1175-re de onnan is úgy elkezdi dobálni az órajeleket öröm nézni . Ha csak afterban emeltem fesz akkor is ugyan úgy ugrált .Viszont az órajeleket nem dobta el egyszer sem.! Ez is fura .Mit rontok el ?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
1565 volt amin még lement a FireStrike/Superposition, fesz 1.225V, feljebb nem nyektettem. 1500MHz/1175mV a 24/7 vele, itt még teljesen jók a hőmérsékletek és több nem is kell.
ASIC olyan, mint prociknál a VID, kiolvasható érték, a részletekéet keresd a progi készítőjét vagy a gyártót Egyébként valóban nem szentírás, de irányadó a legtöbb esetben, mire lehet számítani OCnál, szóval jó, hogy van.
-
Giii
senior tag
Wattmanban viszont az nagyon tetszik ,hogy ott konkrétan úgy finomhangolod a chippet ahogy akarod .Ez a szám átírosdi jobban bejön .A 7 P - state közül csak a 6-os , 7-est állítsam ? 4-es P - state-nél pl több feszt kap a GPU mint 5,6,7-ben . Konkrétan 1175-öt mindezt 1240 Mhz mellé .
-
zozo95
csendes tag
válasz Dauerstage #35144 üzenetére
Szia!
én is hasonlóképpen tápot cseréltem ,de maradt ugyanúgy most új wattman beállításokat próbálgatok hátha megoldja a problémát. -
Giii
senior tag
3D Mark -ban a Time Spy a processzort nézi vagy az egész gép összteljesítményét ? A Fire Strike -ból 2 is van .Az Extrem-el gondolom ne nagyon szemezzek . ?
Még annyit szeretnék tőletek kérdezni ,hogy wattman-t vagy MSI -t ajánljátok jobban ? Viszont azt észre vettem nem igazán csipázza egymást nálam a 2 progi . Viszont MSI -nek a monitorozója jobb szerintem .[ Szerkesztve ]
-
Giii
senior tag
válasz Speed® #35142 üzenetére
Az már nagyon szép eredmény . Mekkora fesz volt a legnagyobb és milyen frekvencián? De amúgy nekem kicsit úgy jön le ez az egész ASIQ - os dolog ,hogy szó - szó . A magasabb % - nak kevesebb fesz kell ugyan azon frekvencián nem ? Rosszabbul is viseli a feszelést bár ettől még lehet feljebb tolni a frekit . De akkor gondolom undervoltnál sem mindig atom biztos a % nem ? Meg valaki mondja már meg ,hogy ez kis program honnan a fenéből "generál" egy úgymond "ismertető" eredményt a kártyán lévő chip "tulajdonságáról" (elnézést a sok macskakörömért.) Milyen bencsekkel nyomod ? Nekem most a superposition van fent és most telepítem a 3D mark a v1.2.28 -at .
#35140 korcsi : Az is szép eredmény undervoltnál .Itt is az jön le nekem ,hogy az ASIQ egy hát azt nem mondom ,hogy hasra ütés szerűen tippel de erre sem lehet alapozni úgymond .
[ Szerkesztve ]
-
Dauerstage
tag
válasz zozo95 #35132 üzenetére
Szia. Láttam a problémád. Rx 560 topikban hasonlóval bajlódtam. Tápegységet cseréltem, a probléma maradt. Újrapasztáztam, de a probléma még mindíg maradt....... próbáld meg visszább venni a tesszellációt vagy feszeld alul a kártyát.
Üdv."Sok hiba becsúszott, mindent haragból. Herótom van minden népszerű alaktól. A karmátok halandó, arogáns lélek. Elegánsan haltok, de gyarlóként éltek." Steve Antal
-
Pkc83
őstag
Hali!
Egy Asus arez rx580 8gb dual oc-m van és az lenne a kérdés van e értelme
húzni ,mennyit nyerhetek vele teljesítményben és ha igen mennyire?
Gyárilag 1360mhz-en megy! -
Giii
senior tag
válasz Speed® #35138 üzenetére
Igen 580-ra gondoltam . Kiváncsi voltam kb mi a vége ,de szerintem én nem cibálom annyira fel ,mert akkor szerintem az 1,2V bőven el kell neki .Inkább az undervolt mozgatja a fantáziám . 2-3 óra múlva lesz időm végre neki ugrani . Rendesen izgulok mint egy ovis . 82%-os ASIQ-al lemegyek 0,001V alá és áhhhhh ha minden jól megy akkor ez a chip már termelni fogja az áramot amit egyből visszatolok a Nap-ba . Elnézést csak szétnyomta az agylebenyem a meleg .
[ Szerkesztve ]
-
Giii
senior tag
Általánosságban a Nitroknak mennyi a vége ? 1450 - 1500 ?
-
Giii
senior tag
Nem tudom mennyire számít jónak vagy sem . A Sapphire R9 280x -em 69% volt . Ugye evileg a kevesebb asiqos kártya talán jobban tolerálja a feszt . A jelenlegi kártyám talán jeleskedne alulfeszelésben . Gondolom a topic lakók közt van jó pár ami ennél jóval magasabb % -al bír .
[ Szerkesztve ]
-
Giii
senior tag
válasz seniman #35129 üzenetére
Proci limitem van . Megy 4Gh-et is 1,475-ön de nem tudja tartani sokáig ,mert egyszerűen az 1333 -as ramok nem mennek 1500-öt .De ha vissza osztom 1066-ra be se bootol . 1600-os ramokkal még jobb lenne a visszaoszthatóság miatt .De nem szomorkodom ,mert nem vártam csodát . Minimum FPS-ben látszik inkább meg .De pl a GTA 5 Very High-on szépen megy de vannak a városnak olyan részei ahol kellene az egyszálas teljesítmény és nekem így 3,75-ön van 99-100 CB15 -ben . Ez a kártya menni fog az új Ryzen gépbe . Augusztus elején megveszem a DDR 4 -es ramokat ,mert ezek a jó emberek elvesztették az áramot . A kártya rendkívül hűs . Wattmanban 18 %-ra van állítva a venti és hát így sem megy 70 fölé . Ki kell tapasztalnom még így alapon mi az a venti fordulat ami nekem is kellemes még . Alulfeszelem majd ,megnézem mit megy minuszban .Bár nekem legtöbbször 1,15 a plafon .Ezeket amúgy ellehet cibálni 1,2V -ig is nem? Egy dolgot sajnálom viszont ,hogy a VRM hőfokot nem lehet monitorozni . Nem gondolom ,hogy forró lenne ,mert minőségi darab minden tekintetben de azért naa . Teljesen elégedett vagyok még így is . De az igazi bumm akkor lesz ha ki lesz hajtva rendesen a kártya .
[ Szerkesztve ]
-
Giii
senior tag
Unigine Superposition mellett még milyen programot érdemes kipróbálni/használni ?
-
zozo95
csendes tag
válasz csiga8 #35126 üzenetére
@HSM memória alatt én a ram-ra gondoltam nem a kártya memóriájára
@csiga8
Én is hasonlóképpen vásároltam, bányász projekt része lett volna ez kártya garancia már lejárt róla, de viszont bontatlan volt a kártya és sejtésem szerint gyári alap bios van rajta, de pm-ben rádírok ha nem probléma mert gondoltam én is erre a bios frissítésre hátha régi van rajta és az lehet a ludas.megcsináltam az alaplap bios resetet hátha, teljesen új friss windows10 van felrakva neki, mondjuk én nettel telepítettem a legfrissebb drivert, Msi afterburnert meg nem használok és én is amikor érkezik rá frissítés felrakom.
-
csiga8
senior tag
válasz zozo95 #35120 üzenetére
Amikor megvettem a ( bányászatból) a Nitro+ RX 580-at, sokat coptam vele, ( még BIOS-t is frissítettem a kártyán, ) de nem azért, mert baja volt.
1., alaplap BIOS resetet kellett csinálni
2., friss, új Win10 kellett neki és net nélkül telepítve a legfrissebb driver
3., az MSI afterburnerrel is be lehet kavarni, azzal is csak óvatosanA gyári Wattman-t használom ( előtte kiteszteltem) 1300 MHZ-re és 1070 mV-ra állítva az utolsó két oszlop. Annyi nyűgje van, hogy újraindításnál elfelejti, de FHD fix 60 FPS-re téve még most sem melegszik 63 C fölé.
Amikor érkezik frissítés, feltelepítem, sosincs gondom. Ja de.
A "virágbolti" BFV nagyjából 10-15 játékindítás után rendszeresen lefagy, kidob. A friss telepítés és beállítás után a dokumentum mappába lévő BFV mappát el kellett mentenem egy másik helyre, és amikor kidob, azt visszamásolom.
[ Szerkesztve ]
-
zozo95
csendes tag
válasz Beretvás #35121 üzenetére
Freesync-es a monitoron de nincs bekapcsolva nem használom.
@TIT net nélkültem telepítettem dduval, amit írtam azt már külön windows telepítésnél próbáltam általa felrakott driverral.
@HSM cpu: fx8350 alap 4ghz órajelen, memória oc nincs alap 1866mhz-en, tápom kb. 1,5 hetes Corsair HX1000w.
-
zozo95
csendes tag
válasz paprobert #35119 üzenetére
az a helyzet próbáltam már DDU-val safe mode-ban driver le pl: 19.6.3 verzióval de régebbi valami 2017-es windows által felrakott az még nem is adrenalin driver volt azzal is jelentkezett a hiba csak az az érdekesség hogy volt amikor 1-2 napot bírt utána megint kezdte de az új driverral is volt hogy 2napig jó utána meg nem...
-
zozo95
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, kicsit elkapkodtam kijelentésemet újra elő jött a black screen-es hiba, alap silent bios alatt ,alap gyári wattman-os beállítások mellett, játszok esete Forza Horizon 4-el , egyszer csak fogja magát fekete képernyő se kép se hang lefagy a rendszer teljesen, újraindítom a windowst és "WattMan settings has been restored due to unexpected system failure" fogad, valaki nem tud erre esetleg valami megoldást esetleg találkozott hasonló problémával esetleg egy wattman beállítása ha lenne valakinek Radeon RX 580 NITRO+ S.E. alatt történik ez -
MZsoltee
veterán
válasz joshua7 #35115 üzenetére
Ha számít a gari, akkor RX 580 4GB, ha nem akkor 480 4GB.
(#35116) ballington: Ebben az esetben lehet érdemes lenne venned használtan egy 580-at garival. A maradék pénzmagot meg eltenni mire megjelenik az AMD részéről is valami ebben a szegmensben.
RX590-et egyáltalán nem érdemes venned, nem látható a különbség az 580-hoz képest.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
ballington
addikt
válasz ballington #35111 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy marad az RX 580, később maximum váltok, ha úgy adódik.
Ebből melyik kivitelt érdemes megvenni, mondjuk 70e-ig bezárólag?35114: 1660-at nem szeretnék, inkább maradnék AMD vonalon.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
joshua7
veterán
Átlapoztam az aprókat használt 480-580 témában. 1080p-re szerintetek melyik éri meg?
Nitro+ 480 4GB - 30k
Nitro+ 480 8GB - 35k
Nitro+ 580 4GB - 40k (lecsúsztam épp egy 35k-s ajánlatról)
Nitro+ 580 8GB - 45k
GTX 1060 6GB is a kalapban van, egy 40k-s MSI Gaming X lett volna, de az eladő a jegelés ellenére végül másnak adta.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
MZsoltee
veterán
Lehet érdemes lenne megkockáztatni a 1660-at. Mekkora a keret?
AMD oldalról még nem jött a 5600-as széria és nem is tudni mikor jön. Talán az lenne érdekes még neked. Esetleg Vega56, de az eszik is jobban. Vagyis még jobban.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
HSM
félisten
Az a baj, az 590 nem lesz lényegesen erősebb egy jó 580-nál, hiszen ugyanaz, csak magasabb órajeleken.
-
TIT
veterán
válasz ballington #35107 üzenetére
Armort felejtsd el,ég és föld a difi a 2 között.
-
ballington
addikt
Mondjuk úgy, hogy azért egy vsync mellett ne nagyon essen le 60 alá.
Gondoltam, hogy vannak játékok, amik rosszul optimalizáltak, vagy szimplán brutálisabb konfig kell nekik. Ezért kérdeztem rá az RX 590-re is.
Persze lehet szőrözni és mondjam azt, hogy egy 2080Ti-al tuti nem lesz gond, de azért maradjunk a megfizethető kategóriánál, ami nálam az RX590 még talán belefér.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
veterán
Hát nem tudom, ezek az RX580 és GTX1060 szintű kártyák ugyan kiváló FullHD kártyák, de azért mondjuk egy GTA V-nél ami nem új, csak rosszul optimalizált, már visszább kell veszegetni a beállításokból, főleg a fű részletességét, nagyon nem mindegy, hogy min vagy avg 60fps-t akarsz-e.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
enemi
senior tag
válasz Balazska90 #35108 üzenetére
...és a válaszod pedig:_______
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
Balazska90
tag
Nekem ilyen konfigom van, 1080p-ben elég a stabil 60+ fpsre a legtöbb mai játéknál full grafikával. FHD-hoz 60+hoz ennél erősebb kártya kell szerintem.
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Most újítok gépet, vacilálok, hogy milyen vga-t vegyek a ryzen 2600 mellé.
FHD-t használok, jó lenne, ha a 60 fps-t a legtöbb játék elérné full grafon.
RX 580 vagy RX 590 között vacilálok.
Elég lenne a gyengébb? Az egyes típusok, márkák közül melyek ajánlottak? MSI Armor, Sapphire Nitro?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Pécsi gyerek
addikt
-
zozo95
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki megoldódott a micro lagg és bizonyos random időközönkénti fekete képernyős fagyásom, egy kb 3hetes sapphire rx580 nitro+ special edition-om van ,legfrissebb adrenalin driveral használom, átváltottam a biost bal oldali állásba ha jól tudom az a silent bios és azóta tökéletesen megy minden nincs fps dropom, előtte mikro laggjaim voltak se fekete képernyő bizonyos idő után, bontatlan új kártyaként vásároltam de nem értem hogy a gyári oc-s bios hogy hogy nem működik megfelelően esetleg régi lehet a bios rajta vagy mi befolyásolhatja ezt esetleg milyen programmal tudnám megnézni a biost ? előre is köszi! -
TIT
veterán
válasz Pécsi gyerek #35101 üzenetére
Nekem is az ezelőtti 2-vel már telepítésnél csinálta,hogy az ég rogyjon rájuk,még átkapcsolni se tudtam.
-
Beretvás
veterán
válasz Pécsi gyerek #35101 üzenetére
Nálam még nem döglött meg az rx480, a 17.x2 volt fent.. Jött az Rx 590 és láttam én is lila képet telepítésnél meg kékhalálok is voltak, de 99%win miatt.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Balazska90 #35100 üzenetére
Tegnap mondom elég a néha néha megjelenő lilás sárgás képből,visszarakok egy régi drivert.19.... valamelyikre nem emlékszem pontosan.(a legújabb ajánlott volt fen)
Telepítésnél már belilultsárgult a kép Asszem holnap ha ráérek visszamegyek egy 18××× driverra.Ott semi bajom nem volt.Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest