-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsida.kornel
tag
válasz Albigator #4399 üzenetére
Majd ha hazaérek mérek én is egy superpositiont holnap, szinten ugyanez a kártya 3600x mellet. Nekem fhd-ban is kihajtják az igényesebb játékok. Vagyis forzában látom, az tuti,
Sajnos az enyémnek meg olyan hangja van terhelés alatt mint egy zárlatos trafónak , hallat egy "csöpp" coil whine-t terhelés alatt, vagyis inkább magas fps alatt. De most már nem érdekel, ha bekapcsol a vinyó, elnyomja a hangját . Érdekes, egy DDU óta szar, eleinte az asztalon is cicergett egér mozgatásra, de most feltettem egy másik chipset drivert és már csak játékban csinálja. Ne is kérdezzétek mi köze az alaplapi chipset driverének a vga coil whine-jához. Talán a feszültségekkel babrál valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest