-
IT café
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
igen ez adta az ötletet, de a megvalósítása egy vicc és kész csoda hogy nem pukkantja el a prociját, lapját... összeköti két független szinkronizálatlan kapcsüzemű IC kimenetét had gerjesszék egymást a 3.14*be...
végigtúrtam sok lapomat, felírtam az IC-k típusait, kitúrtam az adatlapjaikat hogy melyik olyan rugalmas ami miatt már érdemes kisujjat mozdítani plussz még beszerezhető is, és egyelőre az LM2636M tűnik a befutónak: a gyári kapcsolása szerint 14A legalább (bár erősebb induktivitásokkal sztem jóval többet is elvinnének a FET-ek) amivel túlteljesíti az összes K6-2 és K6-III igényét, a feszültséget pedig 1.3 és 3.5V között lehet beállítani 2.1V-ig 50mV, felette 100mV lépcsőkben
plussznak most olyanok jutottak eszembe, hogy áramfelvétel monitorozás, CPU hőmérő, venti szabályozás - mindezeket vagy egy kis oled kijelzővel, vagy akár egy ESP8266-on keresztül telefonról nézhetően - de ha volna még ötlet azt szívesen venném
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Bambanő háza tája
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- StarCraft 2
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700 8mag 8szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Gondolkodjunk? Ryzen 5 2600x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Ryzen 7 7800 x3d , 2027.11.11 ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest