- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Seed szerver topic
- SkyShowtime
- Hálózati / IP kamera
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- ASUS routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezen már én is gondolkoztam (konkrét esetem még nem volt), szerintem Amazon csak pár hétig foglalkozik vele (van visszaküldés gomb de az nem hiba esetére való hanem téves rendelésre), utána a gyártóval kell intézni. Kérdés mennyire fogadják el itthon az Amazonon vásárolt műszaki cikket.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Más ez, mint Árgép.
Itt Amazon vállalja azt, hogy téged szakszerűen kiszolgálnak a szerződött partnerek, ha bármi gondod van és nem segít az eladó neked, akkor Amazon majd segíteni fog.Meg itt a cégek Amazonos áron hirdetik a termékeiket (ami sajnos nem mindig olcsóbb, mert ugye komoly százalékokat fizetnek Amazonnak azért, hogy árulhassanak rajta keresztül).
Kártyáddal kapcsolatban nem biztos, hogy tudok segíteni, ha alkalmas netes vásárlásra (pl hátulján ott a 3 számjegyű hitelesítő kód), akkor működni fog.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
törölt tag
Többiek cáfolnak vagy megerősítenek, én úgy tudom ilyen esetben azzal a bolttal kell felvenned a kapcsolatot a javításról vagy cseréről. (If the item was shipped by a Marketplace seller, please contact the seller directly. Only the seller can deal with your complaint.)
(Falls der Artikel von einem Marketplace Verkäufer versandt wurde, erfolgt eine Prüfung des Rückgabeantrags durch den Verkäufer.)
Először megkérdezném (ha van) a hazai képviseletét a terméknek.(#5966) radi8tor: Laza az élet apró örömei
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
Biztos zárol valamit az amazon? Mert nekem is ez van sorra visszadobja, de nekem nem is zárol. Lövésem sincs mi baja. Egy VISA electron virtuális kártya. Az is kreténség, hogy nem egy mező van a névre. Ha rájössz mi a baj, írd meg létszi.
Jah nem!! Ez fura, tegnap este visszadobta megint és az volt, hogy módosítsak a fizetési dolgokon. Nem csináltam semmit. Erre most ránéztem miután írtam és most meg zárolta és amazonról is eltűnt, hogy gond van. wtf.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
Mielőtt rányomsz a tényleges fizetésre, ott látnod kell a plusz költségsket, mint az ÁFA különbözet vagy a postaköltség. ÁFA különbözet is csak akkor van, ha az eladó bizonyos összeg felett forgalmaz ide. Mivel az Amazon-ról elég sokan rendelnek ide, így ők felszámolják az ÁFA különbözetet. Egy kisebb eladó pedig nem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
-
Speeedfire
félisten
Remélem te több sikerrel jársz.
Mivel a jvc-vel befürödtem, visszatértem a pio-hoz. Egy 580bt-t rendeltem. Remélem ez tudni fogja azt, amit szeretnék. Ha ez se...akkor marad a dsp processzor.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
Möhe
addikt
Tegnap délután megjött a csomagom (céges címre kértem) . 2 nappal a "beígért" idő előtt, de ma reggel kaptam email-t ,hogy ma esedékes a kiszállítás.
Nem kértem semmi extra csomagolást/futárt, de a dobozom még egy sima barna kartondobozba be volt csomagolva. Kisebb méretű műszaki terméket rendeltem, nem törékeny,de azért örülök,hogy ennyire be volt bugyolálva. -
Digital
addikt
Sógornőmék nagy Amazon vásárlók, szerintük az áfát már németországban egyszer kifizetted! Különbözet nincs! Express szállítást kértem, kíváncsi leszek mikor csenget a postás/futár.
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
radi8tor
MODERÁTOR
De talán neked inkább chatelni kéne vele, hogy visszakapd a pénzed.
⭐ Stella
-
K1nG HuNp
őstag
siess a lemondással és instant kérdés nélkül visszaadja a rendszer, én az smstől számítótt 1 órán lemondtam belül és még az nap visszakaptam a pénzem, és nem beszeltem senkivel..
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ford topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest