- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz saxoolondon2 #32068 üzenetére
A bankod $ árfolyama magas. De ez még csak a zárolt összeg, lehet hogy az igazi könyvelt összeg kevesebb lesz, mert pénteki árfolyammal dolgoznak még most.
Nézd meg hogy a bankkártyás vásárlás esetén milyen módon számolják a devizát, a deviza eladásival szokták általában számolni. Írd meg a bankot esetleg tudom a módját, de ez 422,14 Ft az szerintem nem lehetséges.
Most gyenge a forint a $-hoz viszonyítva.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz saxoolondon2 #32070 üzenetére
A pénteki elszámolási árfolyam 305,73 Ft volt, biztos vagy a 9,89 USD-s árban, annyi van a Financial fülön a Total Amount-hoz írva? Nézd meg Netbankon mennyi zároltak, az sms is tévedhet.
Egyébként így számolják:[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz saxoolondon2 #32072 üzenetére
Akkor a banki értesítés nem jó.
-
Topikgazda
válasz saxoolondon2 #32074 üzenetére
Azt a bankod tudja megmondani, október 6-án esedékes kifizetés nem valószínű, hiszen hétvége, talán pénteki vásárlás?
-
Beni2360
félisten
válasz saxoolondon2 #32074 üzenetére
Már írtam máshol, hogy az OTP-nél keményen elkezdtek járulékokat számolni. $ to € to Huf átváltási költségek. Rájöttem, hogy ahol lehet Ft fizetek ha még 40-70 FT drágább is min a vásárláskori deviza eladási árfolyam de nincs váltási veszteség és az lesz lekönyvelve amit kifizettem. Már többször visszaellenőriztem és jobban jártam a végén. Ha netán nagybani Ft erősödés lépne fel na akkor volna bukta.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vandor01
őstag
válasz saxoolondon2 #32105 üzenetére
na fasza vki nagyon joljár ezzel az SMS-ezesekkel! ja hát ezert vette meg a gázszerelő a telekomot! nem értem milyen EU-s eloirasban van ez? van par számlám az EU ban az osszes nem kerul annyiba mint az egyetlen egy Mo-on! Ja mert mindenhol ingyenes es erdekes nem baszogatnak szemptembertol az SMS-ekkel.... eszem meg áll mikor egyik számlámrol rakok át a másik számlámra! akkor is csak SMS-el lehet.... szepen kinezunk ha minden bejelentkezes 1000ft azt tranzakcio magamnak 1000ft...... parasztlazadas lesz!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
JóGéza
aktív tag
válasz saxoolondon2 #46686 üzenetére
Szerintem nem olvastál vissza egy hozzászólást sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest