-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz KutyiHU #69547 üzenetére
Már lett írva, magyar vásárlókra nem vonatkozik, vagy nem használható, HU még nincs felsorolva.
Drop off Your Package at Service Point-FR/US/ES/BR/NL/IL/UK/DE/IT/CA/AU/BE/PT/MX/CL/UA/RU
Itt a leírása
Egyébként meg a vásárlási tételnél látnod kellene az opciót a visszaküldésre.
A középső képen
De ellenőrizd.
Igazold le hogy megérkezett, kattints a Returns/Refunds gombra. Kitöltöd hogy mi a probléma és azután szerintem ezt látod
nincs AliExpress Free return gomb.Viszont ha ilyet látsz és ott az e-mail címed
akkor kérhetsz címkét, de ha az nem egy Magyarországon is működő futár cégé akkor nem tudod felhasználni, már ha kapsz.De lehet hogy az eladó ajánl valamit, kérdezz rá. Az sem mindegy hogy hova kell visszaküldeni.
Valamint vannak kizárt tételek és ha véletlenül ezeknél is van ez a Free return cédula akkor nem lesz érvényes:
A linkelt oldalon ezutáni lista This right of cancellation does not apply to:
·[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz MasterDeeJay #69552 üzenetére
A téves bejegyzés az hogy a te csomagodhoz írta be hogy a Norbi átvette, nem a Norbi csomagjához. Lehet téveszteni, nem 100%-ig ember biztos a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #69542 üzenetére
Nah, korrektek voltak: 24 órán belüli kapcsolatfelvételre és 1 héten belüli megoldásra kötelezték az eladót. Nem tudom, mi lesz belőle, de az ügyfélszolgálattól - szerintem - ennél több nem várható. Csillagos ötös!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
lacoka55
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni mert engem is utolért az ali hibája szerettem volna vásárolni de eltüntek a beállításoknál az adataim hogyan lehetne visszaállítani
belépni enged vásárolni is lehetne de a My Shipping Address az üres
mitől lehetett ez ? -
Topikgazda
válasz lacoka55 #69556 üzenetére
Neked minden adat eltűnt vagy csak a szállítási cím adatok? Mert eddig csak az utóbbi volt gond.
Töltsd ki újból, annyi hogy egy része megsérült a szállítási cím adatbázisuknak, ha megnézed a regisztrációnál megadott lakcím adatokat az megvan hiánytalanul. Adatbázis hiba több mindentől lehet, nincs jelentősége az okának és az adatbázis csak egy része érintett, nekem semmi nem tűnt el.
Egyébként nagyon egyszerű a megoldása, mielőtt fizetnél az összesítő oldalon a Shipping Address az első adathalmaz, ha nem látod a szállítási címet akkor jobbra ott a Change link, kattints rá, ha továbbra sem látod az adataidat akkor Edit ha lennének üres mezők vagy alul Add New Address kitöltöd és már mehet is tovább a fizetés. Azután leellenőrzöd hogy mi maradt a szállítási cím menüpontban.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
-
DrDobos
őstag
Létezik hogy a csomagom 7.-e óta vár a repülőre?
Samsung Galaxy A55 5G
-
jojoando
senior tag
Nekem is alaphelyzetben egy pumpás nano technológiás cuccra ezt írták ki, fura ez a megkülönböztetés mivel PUMPÁS, nem robbanós flakon. [link] 16 -a óta semmi mozgás meg is reklamáltam az ALINÁL, ugyanis más csomagom azóta megérkezett. Ez nem mozdul a tranzitból és remélem a napi csesztetés után lépnek benne. Akár minden nap kimásolom a semmi mozgást, ha ez kell, de lassan a szállítási idő is lejár.
Érthetetlen eset egyes csomagok EO számmal sem mozdulnak és nincs tudomásom arról mivel küldik, mert se export vám se reptéren nem járt még a flakon.
DE NAGY MÉRETŰ EGY 250ml FOLYADÉK.[ Szerkesztve ]
-
Locsi
senior tag
Van két Pnluc csomagom, az egyik AliExpress-es (PNLUC135697140013000000000) parcels appban semmi infó nem látszik, pedig elvileg feladta, shipped-nek van jelölve, de ránézve awaiting seller dispatch van kiírva. A másik az temu rendelés (PNLUC080232430013000000000) ott az oldalon szépen nyomon követhető, de a parcels appban ez sem látszik normálisan, nincs semmi infó. Mit kell beállítani, hogy normálisan lehessen látni az aplikációban? Köszönöm.
-
Wasquez
senior tag
Másoknál is csinálja az Aliexpress oldal, hogy folyamatosan eldobálja az oldalt a super value deal oldalára?
Miért csinálja ezt és mi a megoldás ellene?
Iszonyatosan kezd már idegesítő lenni!PC
-
Topikgazda
válasz Wasquez #69575 üzenetére
Még mindig nem értem. Én is Firefox-ot használok. Behozom az AliExpress könyvjelzőt
Belépek a főoldal jelenik meg, akár meddig itt hagyom nem megy sehova.Ha innen bármelyik oldalra lépek az ott marad, nem lép magától a SuperDeals-re, csak ha arra rákattintok.
Még reklámblokkolás nélkül sem sétál el.Törld még a böngésző gyorsítótárat, talán az segít, de nem szokott lenni olyan hogy csak úgy magától nyit meg egy ugyanazon oldalt.
-
KRoli92
tag
Abban tudna valaki segíteni, hogy ebben a Choice 3db termék rendelése akcióban szokott lenni még olcsóbb ár, ezeknek a dátumoknak utána lehet nézni valahol, hogy pontosan mikor lesz olcsóbb? Most volt nemrég hogy 1.79 $ volt egy termék 1.99$ helyett, meg a drágább termékek is olcsóbbak voltak valamennyivel. Illetve ez végleges akció? Már elég régóta megy, talán kb fél éve, de gondolom ez miatt a többi eladó terméke kevésbé fogy, nem tudom, ez hogy éri meg nekik. Én már máshonnan nem is nagyon rendelek, ez hamar megjön és a Digitaling store is korrekt, eddig minden megjött.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Tudom hogy már nem fizethetünk PayPal-al, de akinek van az ellenőrizzen le egy beállítás mert változtattak a pénzfogadás devizaváltási témán szeptember 11-től.
Belépés után jobbra fent a Notifications-nál van egy üzenetA Review your Settings-re kattintva lehet állítani a küldéssel érkező pénz nem átváltását.
Én javaslom a szóba jöhető deviza egyenlegek aktiválást.Ezen a linken előjön ha nem látsz üzenetet.
Röviden a harmadik gomb legyen jelölve, ami a jó beállítás:
Accept all payments without converting the currency, either adding to an existing balance or creating a new holding currency where needed.[ Szerkesztve ]
-
Marcell1578
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy autós égő szettet, viszont az egyik égő zöldes kéken világít a melegfehér helyett, írtam az eladónak, hogy küldjön már mégegy melegfehér izzót.
Erre egy: "Ok myfriend" választ kaptam.
Szerintetek ilyenkor mégis érdemesebb lenne disputot nyitni? Mert mire ideérne(persze ha feladja) a másik égő addigra lejár a protection time. -
bcl
senior tag
Köszönöm a választ! (mint mindig )
Kibogoztam (uh, sosem rendelek ennyit egyszerre többet )
Szóval kettő combined delivery csomagom is úton van: kb az eddig megkapott két dolgon kívül az összes többi egybe lett pakolva.
Az egyik jön hétfőn (pont az egyik nagyon várós dologgal ) : 158271900180945183606723
A másikat novemberre 7-re ígérik: 158271900181349473606723És a novemberi esett át a transit countryban a vámellenőrzésen, és oda érkezett meg.
Mind a kettő Express One, így talán a második sem kering még másfél hónapig - de ki tudja... -
edk-
őstag
válasz Marcell1578 #69582 üzenetére
Ilyenkor célszerűbb visszakérni a hibás árát és újrarendelni.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
senior tag
Sziasztok,
augusztus 21-én rendeltem pár dolgot AliExpress-ről, egy kivétellel azóta már minden megjött. Mondjuk az eladó is sokat ült rajta, csak szept. 1-én adta fel, viszont 9-ére már Import customs clearance complete státuszba került a csomag. AliExpress Standard Shipping, ami először PNLUC kezdetű kódot kapott (MPL), majd pár napja átváltott csak számokból álló kódra, ami ha jól tudom Express One.
De azóta se mozdult szept. 9-ről. Kit érdemes hívnom, keresnem, zaklatnom szerintetek? Köszi előre is...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Van egy csomagom, ami ECSCCA-s "nyomkövetést" kapott, ennek megfelelően addig látom a csomagkövetést, hogy szeptember 5-én a local delivery center-be érkezett. Azóta semmi hír róla. Szerintetek van még esély rá, hogy megjön? Meddig érdemes rá várni egyáltalán? (A Posta természetesen hárít, mivel nem regisztrált küldeményként lett feladva, és emiatt nem is akarnak igazolást kiadni rá, hogy reklamálni tudjak.)
Mercury
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Mr.Mercury #69586 üzenetére
A helyi postán ahol a csomagokat lerakják ott kérdezted?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Topikgazda
válasz Mr.Mercury #69586 üzenetére
Beírtam az Összefoglaló 2. ponthoz ehhez a témához hogy meddig érdemes várni és milyen igazolást célszerű kérni, adni szoktak angol nyelvű igazolást, a központi ügyfélszolgálattal célszerű egyezkedni, kérni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Mercury
aktív tag
@xcvbxcvb: Igen, de nincs információjuk a csomagomról, sem név, sem telefonszám alapján.
@V/ igen, ez igaz, tehát az 5-10 munkanappal számolva már nem sok esélyem van rá... bár a Posta természetesen azt mondta, hogy még simán megjöhet, de sok esélyt azért nem látok rá. A központi ügyfélszolgálat pedig elhajtott azzal, hogy nem ad igazolást, mivel nem regisztrált a küldemény, így nem mondhatja sem azt, hogy tényleg nem került hozzájuk, sem azt, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
Mercury
-
interstate76
addikt
válasz Mr.Mercury #69589 üzenetére
Volt egy hasonló esetem. Nekem azt mondta a Posta ügyfélszolgálata, hogy a rendszerben nem látható a csomag, de azért kapcsolja a helyi kirendeltségüket, hátha ott tudnak róla valamit. Egy hölgy vette át a hívást, akit sikerült rábeszélnem arra, hogy nézzen körül a raktárukban, mert ott kell lennie a csomagomnak (bár ebben őszintén szólva magam sem hittem). Nem telt el 2 perc, felvette a kagylót és mondta, hogy megtalálta! Egy ilyen kört talán érdemes futni a dologgal (ha nem megy telefonon, akkor akár személyesen is).
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz interstate76 #69590 üzenetére
Köszi, ez megvolt, telefonon hívtam a helyi Postát, ott is kereste a hölgy hosszú perceken át, meg is találta 2 csomagomat is, amit amúgy már 2 hete átvettem, de azt, amit még várok, azt sajnos nem.
Mercury
-
interstate76
addikt
válasz Mr.Mercury #69591 üzenetére
Értem, sajnálom!
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz interstate76 #69592 üzenetére
Köszi! Az egyetlen vigaszom, hogy szállítással együtt 2000 forint körüli csomagról van szó, így legalább sokat nem bukok rajta, ha tényleg nem érkezik meg.
Mercury
-
jojoando
senior tag
válasz Gabócza #69585 üzenetére
Szerintem az Aliexpresszel vedd fel a kapcsolatot, hogy a csomag eltűnt, 2 hete biztos nem raktározzák, főleg expresszes csomagot, bár az enyémet szerdan vámkezelték, valószínüleg ha holnap sem adják át, a szállítónak, írok oda én is, azért az már a 6. napja lesz hogy nincs vámolás után mozgása.naponta több repülő csomagját dolgozzák fel, annyi hely a világon nincs hogy 2 hetet leraktározzanak a semmiért.
-
btraven
őstag
válasz Mr.Mercury #69593 üzenetére
Most már megszűnt az a világ hogy ilyenkor szó nélkül visszaadják a pénzt?
Nekem 2 éve volt ilyen esetem, Bementem a helyi postára, keresték, nem találták. Alin bejelöltem hogy nem érkezett meg, szinte rögtön visszaadták a pénzt. Bár az még paypal-es fizetés volt.Tegnap "sikerült" csinálnom megint egy Aliexpress Saver Shipping-et. ECSCCA-s nyomkövetés lett. Na kíváncsi vagyok ez is eltűnik-e?
-
Jester01
veterán
ExpressOne küldött emailt, hogy holnap hozzák a csomagom. Ha az értesítési adatok résznél az SMS üres akkor az azt jelenti, hogy nem kapták meg a telefonszámot az alitól és így a futár sem fog tudni keresni? Tehát jobban járok ha proaktívan felhívom?
Jester
-
Topikgazda
válasz Jester01 #69598 üzenetére
Nem, e-mail alapú a rendszerük, de nem biztos hogy hívni fog a futár a telefonszám ismeretében is, mert minek, a reggeli értesítőben látod majd hogy mikorra várható, azt is hogy hol tart a futár a kézbesítéssel, ott a telefonszáma, felhívhatod, de nincs sok értelme, illetve használhatod a rugalmas kézbesítést is ha te nem tudnád személyesen átvenni.
Az elektronikus küldeményadatokban szerepel a telefonszám hiszen meg kell adni, de nem mindig van használatban.
Nálam sem látszik az értesítőjükben, de szoktam telefonon beszélni a futárral, ha szükséges akkor hív, így azt goindolom hogy rendelkezésére áll.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest