-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! Ha a kicsi kínai vissza akar utalni nekem pénzt paypalon és azt mondja , h nem tudja valami miatt és ellenőrizzem a beállításaimat , akkor kamuzik , vagy valamit be kell állítanom tényleg? Eddig fizettem már illetve küldtek is paypalra nem volt gond.. Köszi előre is .
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Topikgazda
válasz Strauss #70601 üzenetére
Kínából is küldtek már?
Csak úgy tud küldeni hogy neked díj fizetési kötelezettséged lesz, mintha eladtál volna valamit és vételárat kapsz, így ha az eredeti összeget szeretnéd megkapni bruttósítani kell 5,4%-al, azon felül célszerű hogy van olyan megnyitott egyenleged amiben küldenék a pénzt, jó eséllyel USD és csak az e-mail címedet kell megadnod ami a belépési azonosítód a PayPal-on, ha mást használnál azonosításra az is lehet gond.
És az is lehet hogy tényleg van valami PayPal probléma. Szóval nem biztos hogy kamuzik, kérd meg hogy írja le hogy milyen hibaüzenet van, bár némelyik PP hibaüzenet semmit sem mond.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
Itt tart a csomagom... többször rendeltem már ( csak is)15 napos szállítással, de mindig megérkezett időben....kell izgulnom ? 13. napnál tartunk de eléggé megtorpant 3 napja
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
-
phrenetiX
tag
Ez a csomag miért nem mozdult ma a csomaglogisztikai központból?
CQ340780682DEAhonnan rendeltem kedden 2-5 napos szállítást ígértek, ami holnap jár le és jó esetben is már csak hétfőn ér ide a csomag..
[ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Topikgazda
válasz phrenetiX #70616 üzenetére
Mert sok a csomag, kevés az ember és majd lesz egy rendszerleállás szombat, vasárnap.
Hétfőn viszik, de ma érkezett meg, az igaz hogy a 4px beírt egy 9-i 19:41-es időt ami a kínai 8 órás időzóna miatt nálunk 03:41-nek felel meg, de ez nem olyan csomag (sürgős és ennek megfelelő díjazás) amit megérkezés napján már kézbesíteni kell. Az NPKK-ból ma este került át az OLK-ba, ennyi idő volt a feldolgozása 03:41-22:47.
Nincs ezzel semmi probléma, ugye munkanapokat számoltál? Mert 07 Nov 2023 19:18 kezdetű és november 13-i kézbesítés egy AliExpress-es csomag esetén szerintem rendben van az 5 napjával. Még az országon belül is előfordul csomag kézbesítés ennyi idő alatt.
Ha hétvégén ajándék lett volna akkor tedd a képét borítékba és azt add át, hétfőn meg a csomagot is.[ Szerkesztve ]
-
phrenetiX
tag
Ez nem Alis csomag, de külföldi rendelés, ezért írtam ide a kérdésem. Innen rendeltem: link
Ahogy látod az EU-s raktáron lévő órákra 2-5 napos szállítást írnak. Nem ajándék lesz, de mára vártam volna.Amúgy arra nincs esély, hogy holnap kihozzák? Emagról posta pontta szoktam rendelni és volt már olyan, hogy szombat reggel jött az SMS, hogy átvehető a csomag.
[ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
HornedReaper
senior tag
Van egy rakat Aliexpress 11.11 kuponom, keressen meg akit érdekel
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
Topikgazda
válasz phrenetiX #70619 üzenetére
5 nap az meg lesz, szóval igaz a kiírás. Nem egyértelmű a szállítási idő mert ha DHL és a posta része akkor Németországon kívülre inkább az 5-7 munkanap a jellemző és ennyit is írnak a a várható kézbesítésre, míg a DHL Express futárosnál lehet a 2-5 nap.
De ez azért nem kőbevésett vállalás, mert vannak olyan okok amelyek miatt késhet és az nem számít bele ebbe az időbe.
A Kicserélőközpontba, Magyarországra megérkezés napján a Magyar Posta nem kézbesít, ha folyamatos a logisztikai szállítás akkor legkorábban a követő munkanapon történik meg. -
jojoando
senior tag
válasz Alpachino #70611 üzenetére
Na ez jó kérdés, de mindig más van, Ha meg is érkezik a csomag vagy hozzányúlnak vagy sem, a hétvégi érkezés a rosszabb azt megjön, beteszik egy raktárba aztán amikor kedvük van hozzá nyúlnak ahhoz, de kiszámíthatatlanok mindenképpen,. Nekem csütörtökön megérkezett csomagot estig átvettek , "vámolták" estére azaz 4 óra alatt kész volt minden aztán jövő hét szerdán adták át az EO-nak, de jelenleg is van pluncos csomagom 4 napja megérkezett , a vám se nyúlt még hozzá, sosem lehet tudni, csak majd jön. 2 ugyanakkor vásárolt termék együtt jött 2 konténerbe, a vámolás 2 óra eltéréssel történt, egyiket szerdán másikat csütörtökön hozták ki, nem lehet pontosat semmiről mondani.
A vámolás úgyszintén van mikor megvan hétvégén, de inkább vasárnap éjszaka után szokott sűrűbben lenni. Ez nem jelent semmit a továbbiakban, mert utána bemegy tranzitba, onnan vagy pár órán belül kikerül de lehet pár nap is.[ Szerkesztve ]
-
kisZ2
csendes tag
Sziasztok, a mostani 11.11 akciók keretében, hogyan érhető el a hirdetéseken szereplő ár. Csak mert az alábbi fülhallgató minimum ára 18 dollár ami 6400Ft viszont a kosárba rakás után 8800Ft-ot ír ki. Ezt el lehet érni valahogy? Illetve valami trükközés lehet mert pl. az original price az 8800Ft (25 dollár) és a bolt oldalán 10443Ft szerepel vagy ilyen rosszul vált forintot az aliexpress? Köszi.
-
Topikgazda
Állítsd USD-re, ne forintozzál, ha nem Erste bankos vagy akkor a bankod árfolyama kedvezőbb mint az AliExpress árfolyam (néha azért az Ersténél is jó) akkor minden egyértelműbb és lehet hogy Magyarországra nem érvényes annyi kedvezmény.
A képen 3 deviza látható a kuponoknál USD, EUR és RUB van felsorolva HUF nincs.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Fizetni szeretnék, de folyton ezt kapom:
Akár mobilnet, akár wifi.
#?*@&!
-
kisZ2
csendes tag
Revoluttal szoktam fizetni. Kipróbáltam usd-re átállítva is ugyan az nem 25 az original ár hanem 27,93 és arra ad 4 dollár +1,2 dollár coin kedvezményt így 22,73-at kellene fizetnem. Ahogy nézem lehet az a csavar a dologban, hogy a fizetésnél írja, hogy US $4.00 saved. Spend US $12.07 more to save total US $8.00. Szóval lehet hogy így jönne össsze az a minimum ár.
-
dzf007
senior tag
11.11 akció 9 óra után nagy nehezen ment. Sokszor volt túlterhelt az Ali..De összejött..6000 Ftonként 1200 ft, ill a kuponkódok..11CHINAPLANET8...50 $-nál..8$ visszajár..✅
-
veterán
Sziasztok miért van az, hogy bárhonnan próbálok tabletet venni az alin mindig, ezt az üzenetet kapom.
Direkt készültem 11.11-re erre meg sz*pat. Lehet az appal van a baj? Pár hete is rendeletem minden oké volt és meg is jött. Mindegy, hogy EU raktár vagy Kína. -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Itt számíthatok extra költségre?A szállítás AliExpress Standard Shipping.
Üdv.: kóóó!
-
Topikgazda
válasz INGJOKE #70637 üzenetére
Az nem lesz jó. De most nem mennék bele bővebben, itt is mint a PayPal-nál jobb a fix virtuális kártya, eleve elhasalhat a kártyaszám ellenőrzés próbaterheléssel, mert az 1 fizetés és ezután jönne a 2. fizetés, a vételár. "Kétszerhasználatos" kellene, az biztos megy.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Igen mert levonják a kiírt összegből az áfát (Price adjustment - US $ 77,12), nettó árat fizetsz és majd itt nagy valószínűséggel Magyar Posta vámolja, áfáztatja.
Írtam az Összefoglalóban a szállításos 2. pontnál hogy a nettó 150 € felett az AliExpress standard szállítás másként működik.[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
itt most nem írja az ÁFA miatti árkorrekciót, akkor már tényleg nem kell számítanom, hogy megáfáztatják?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
cof
veterán
Igen tudom, bár inkább 99% closed a kupon miatt van mert bár elérhető nálunk is az a kupon például, de mégis régiós és itt nem használható csak bugos a rendszer, meg ilyen finomságok.
Egyébként ez a 11.11 nagyon gyenge. 2020-ban volt az Ali fénykora, akkor jöttek a jó kuponok játékokkal, vagy csak úgy simán is 5/5.01$ pl meg ilyesmik.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
Azért az eddigi gazdasági folyamatokból várható volt hogy nem egészen az Aranykor köszöntött ránk, ott is jelentkeznek a problémák, még ha titkolóznak és nem vonhatják ki magukat ezek alól, nem lehet úgy beavatkozni a gazdaságba és azután hazudozni, mint ahogy egy országban csinálják a Föld úgy 200 országából, ez az egy alatt nem Oroszországot értem, ők a 2. lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Külpolitika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok