Új hozzászólás Aktív témák

  • badbull1

    csendes tag

    válasz cof #34455 üzenetére

    Az a baj hogy nagyon nagy a kavar a fejekben itt a postai szabályokról s a negatív kritikák 95% ennek tudható be. Illetve még ehhez járul hozzá a posta többségében jóindulatú hozzáállása melyre sokan elvárható minimumként tekintenek további esetekre is.
    Nem akarom részletezni most hogy hogyan kell értelmezni a "könyvelt" küldeményt és az hogyan és ki számára követhető és mely módon, meg hogy az "U" kezdőbetűs csomagazonosító nem az untracked -ből "ered", meg mit jelent ha valami "tracked" stb. csak röviden a Te esetedre:
    A fő probléma ott van hogy ha a nyers szabályozást nézzük akkor az általad rendelt küldeményt nem is adhatták volna fel hazánkba csak csomagként (nyilván más díjazással) s nem levélként. Az hogy kiviszik többségében az azért is lehet mert erre van +szolgáltatás ill. az fizetve is van a "registred" lévén.(de nyilván árban még így is van különbség s ezt csak halkan kérdezem hogy Te mit szeretnél? Megfizetni a kezelési különbség árát vagy netán hogy megtagadják ezen levélnek álcázott csomagok kezelését ? )
    Sajna ezek nem annyira fekete/fehér -ek mint ahogy látszik hanem jóval árnyaltabb.

Új hozzászólás Aktív témák