Új hozzászólás Aktív témák

  • p66

    csendes tag

    válasz wwenigma #3011 üzenetére

    Azért lett klón telefon vásárolva, mert nem érdeklődtük, néztünk utána sok dolognak. Nekem Origi S4 van, és egyik ismerősünk vett már ilyen Kóreai fost, és neki teljesen frankón működött, és nem volt vele semmi probléma. Így gondoltuk akkor az asszonynak is legyen valami hasonló. Most mára már tudjuk, hogy olcsó húsnak híg a leve. De hát sajna ez van. Majd legközelebb már okosabbak leszünk.....talán ;)

    szili.tamas1 : Nos mit is gondolhattam volna, a vitát nem fogadta el az eladó, de a telefon kódot megadta.

    Initiator Received Goods Return Goods Refund Amount Date Action Reason & Detail Attachment

    Seller Yes No US $ 0.00 2014-12-08 14:13 Reject have two battery in the box. password: lingzhi58

    Buyer Yes No US $ 70.00 2014-12-08 06:56 Open Dispute Hello I had to pay duty for the phone ($ 46) I received phone! But battery did not i get it !! You Promised 2p battery. I bought the original battery with samsung s5, but now the phone asks for code !! The phone's display is not like what is described by the seller! The phone is not the right description, there is no sd card. I asked for the 16Gb There was no screen protector in the package!

    Most ilyenkor mik a lehetőségek ? Várjam meg az Aliexpressz döntését, vagy küldjem vissza neki, és akkor bukok 10700-at ? Mert ő azt írja, hogy a dobozban volt 2db akku, de nem volt. most ilyenkor mit tudok tenni ?

Új hozzászólás Aktív témák