- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Aha oké, akkor viszont abszolút nem értem, mi értelme volt húznia az időt az eladónak, mert nyilvánvaló, hogy így fel sem akarta adni a csomagot. De akkor írta volna azt már hetekkel ezelőtt, hogy "bocs, nem lehet" és akkor el van intézve. Na mindegy, a refundot elvileg megkaptam, csak meg kell érkeznie a pénznek.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz TomMusic #23403 üzenetére
Ha párat visszaolvasol (#23391), pont így jártam tegnap. Az eladó törölte a szállítást. Írj rá üzenetet, hogy mi a probléma, tudja-e küldeni. Ha nem tudja, akkor vissza kell kérned a pénzed (open dispute, full refund).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Topikgazda
válasz TomMusic #23403 üzenetére
Egy keresés a topikban ad néhány találatot. Ezzel a nyomkövetési számmal elküldött csomag szállítása megszakítva, visszavonva.
Ilyenkor egy másik számmal fogja küldeni, megszoktuk kérdezni, hogy akkor milyen számmal fog jönni és mi volt az oka.
De van jelentősége, mert adott helyzetben nem biztos, hogy újból elküldi. Ezért kérdezünk. -
anonymus89
addikt
-
olle
senior tag
Sziasztok.
Most rendeltem először külföldről. Meg is jött a "csomag" a tartalma is rendben van. Hogy tudok pozitív értékelést adni?
Köszönöm.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Rayden02
csendes tag
Én már rá is kérdzetem a Shipment Cancelled-es dologra és ez a válasz jött:
Me
18/03/09 03:43
My shipment got cancelled , what happened?Me
18/03/09 05:35
Please give me a new tracking number!
Thx!Me
18/03/13 04:49
Any chance to getting my package?
Can you check your local post office about that what's goin on?Seller
18/03/14 18:47
Dear friend,
Your package it is still on the way and you can receive soon -
Rayden02
csendes tag
válasz TomMusic #23414 üzenetére
Én valószínűleg kivárom azt a 42 napot, és ha nem jön meg ,dispute!
Valahol olvastam hogy, lehet a rendszer búgósodott be egy illető megkapta annak ellenére ,
hogy cancelled-et írt neki, de jóval előtte refound-olta a csomagot!
Majd kiderül!
Legfeljebb rendelek egy másik helyről is egy ugyanilyen kulcstartót! xD[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
olcsón tudnátok ajánlani szélvédőre rögzíthető mobiltartót?
lehetőleg olyat amit szétfeszítésénél nem húzza vissz rugó egyből, hanem pl gomb nyomásra "ugrik" rá a mobilra(remélem érthető ) -
Ti Bo
aktív tag
Sziasztok
Megérkezett egy rendelésem, értékeltem 5 csillagosra, most mégsem az van odaírva státusznak, hogy Finished, hanem, hogy Fund Processing. Ilyenkor mi a helyzet? Köszi!
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
tudtok ajánlani minőségi usb c kábelt ami most jó árban van?
szőtt kellene, egy 1m-es és egy 0,5m-es.
ezt az ugreent néztem ki de picit drágálom, bár tudom, hogy minőségileg rendben van. -
Topikgazda
válasz csaba17 #23422 üzenetére
Szerintem ilyen minőségben nem igazán találsz olcsóbban. Ha mobil app-ban fizetsz akkor az 1 m-es a 3,64 $ a 50 cm-es 3,31 $ lesz.
Én vettem Voxlink kábelt iPhone 6-hoz, semmi gond vele, ez is jó minőségű és most van kuponjuk is, akkor viszont olcsóbban megkapod és az is hasonlóan jó. Itt a linkjük[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
A Cafele vezetékeket is nézheted, jó cucc. Szokott lenni rá 1USD-s kupon.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
BrutalArmy
csendes tag
Sziasztok,
Van valaki akinek az LH8415-1340-es járatra tették a csomagját? Megkapta ?
02.15-óta semmi hír.2018-02-13 13:26 Shenzhen shipping center received
2018-02-13 17:19 Shenzhen shipping center customs scan
2018-02-13 19:04 leaving Shenzhen shipping center ,next station center
2018-02-15 17:19 going to next airport/seaport LH8415-1340,03:25 -
Topikgazda
válasz BrutalArmy #23427 üzenetére
Mia nyomkövetési szám? Mert esetleg nem nyomon követhető, mert nem nemzetközi postai nyomkövetési szám és csak kamu adatokat látsz. Főleg ha repülőgép számra látsz utalást, azt egyetlen posta sem könyveli.
Mikor jár le a szállítási védelem? Április 13-ig még megérkezhet.[ Szerkesztve ]
-
Mill3r
tag
Sziasztok,
Talán tudtok segíteni...
Van egy rendelésem, ahol 60 nap a meghatározott kiszállítási idő.
Kb 10 nappal a 60 nap lejárta előtt, ráírtunk az eladóra, hogy "miújságvan?
Azt válaszolta, hogy várjuk. Majd, most néhány nappal a határidő előtt újra indította a 60 napot, minden tájékoztatás nélkül. Most úgy néz ki a helyzet, mintha ma adtuk volna le a rendelést.
Találkoztatok már ilyennel?
Köszi.IDDQD IDKFA
-
Topikgazda
válasz Mill3r #23429 üzenetére
A vásárlónak biztosított szállítási védelemről van szó, amely maximum 60 nappal megnövelhető. Ez történ nálad is.
Ezt olvasod: Your order will be closed in: 57 days 7 hours 30 minutes. Ez nem szállítási idő (shipping time), hanem ha ezen időtartamon belül nem kapod meg, visszaadják a pénzed.
What guarantees can I get?
Everyone who shops on AliExpress receives the following guarantees:
1.Full Refund, if you don’t receive your order
You will get a full refund if your order does not arrive within the delivery time promised by the seller.
Ezt számolja a számláló.
És ezzel nem igazán tudok segíteni. Volt aki egy ilyen hosszabbítás után amikor az igazi 60 nap letelt indított dispute-t hogy nem érkezett meg, állítása szerint visszakapta a pénzt erre a dispute-ra. Nekem azért nem volt tiszta a dolog ha eleve ketyeg az új idő, akkor miért szakította meg az AliExpress?[ Szerkesztve ]
-
bulek
tag
válasz BrutalArmy #23427 üzenetére
Nekem 02.24-n volt bejegyzés ugyanezzel a repülővel. 03.09-n hozta a postás
-
Topikgazda
Nem akarom elrontani az örömödet, de semmi köze a valósághoz a repülős bejegyzés és a kézbesítés közt, 13 napig abban az időben nem ült rajta a posta és nem is ők írták ezeket az adatokat. Onnan távolról....valaki.
A Nemzetközi postai rendszer nem igényli a szállítási eszközök azonosítójának beírását. Az ilyen forma nyomkövetési adatokat szoktuk kamunak tekinteni.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Csak az egyiknek van meg a doboza, így csak egyet tudok kizárni, a másik zacsiban jött és az ki lett dobva.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
coolabácsi
tag
Sziasztok !
Volt egy rendelésem amit töröltem, elvileg elfogadta az eladó, és kaptam egy ilyen emailt:
The supplier agreed to your order cancellation request, and Order No. xxxxxxxxxxxxx has been closed. Payment will be refunded to you as soon as possible.
Please note: You should receive your refund within 3-15 working days. If there is a delay, please check with your issuing bank or contact us for help.
Sincerely,
AliExpress.com
2018.02.25 06:29
Bankkártyával fizettem , van esély hogy visszakapom a pénzem, vagy kell még valamit tennem ? -
Flashy
veterán
válasz coolabácsi #23438 üzenetére
ott írja, vissza fogják utalni a pénzedet, ügy lezárva. de ne kérdezd meg naponta hogy mikor, fogalmunk sincs, majd jön. van hogy másnap, van hogy 1 hét alatt.
-
tomazin
veterán
Ha még nem kaptad vissza akkor írj a supportra rá, ugyanis már meg kellett volna érkeznie.
(Flashy meg vsz. benézte, mert nem nézte a dátumot, mint ahogy én sem néztem volna, ha a következő hszben nem hívod fel rá a figyelmet. érdemes az ilyen dolgokat kivastagítani, különben elsiklik felette az ember szeme)[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
válasz coolabácsi #23442 üzenetére
tényleg benéztem, bocs ez esetben dicséretet érdemelsz, mert nem kérdezted naponta hogy mikor jön, hanem bőven kivártad a határidőt
-
Topikgazda
Már visszakaptad. Keress ilyen összegű jóváírást a bankszámládon február 27 és március 7 közt.
Valami ilyesmi, ez Erste bank:[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
Én nemrég kaptam meg egy Pzoz Type C Cable-t (1 m-es, szövött) meg egy Ugreen 5A USB Type C-t (ez 50 cm-es, de műanyag burkolatú), mondjuk ezek a Huawei Supercharge-hoz vannak, de bármit töltenek.
Nagyon meg vagyok elégedve mindkettővel, a Ugreen kb 15%-kal gyorsabban tölti a telót a gyári töltővel, mint a gyári kábele). A PZOZ-t nem néztem ilyen szempontból, az az autóban van, de az eddig ott használt madzagok közül a legjobb."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Topikgazda
válasz coolabácsi #23446 üzenetére
Amikor megjelenik, megkapjuk az AliExpess értesítését 2-3 munkanapon belül ott a bankszámlán, csak 1-2 bank esetén kell a 4-5 nap
-
csaba17
senior tag
válasz csaba17 #22499 üzenetére
sziasztok.
elsőnek is köszönöm az usb type c kábel tippeket, még eldöntöm melyiket veszem meg.
a másik: anno kérdeztem itt, hogy van e ajánlott 1,5Vos tölthető 3A-s elem.
akkor ajánlották jópáran a zynter márkát.
tegnap este raktam fel tölteni, elektromos fogkefében használom csak.
van egy usb "multiméterem", itt jött a meglepi: az akksi elvileg 1250mAh-ás, a mérő 520mAh-t mutatott és nem is töltött rá többet...ez így elég nagy csalódás, még a felét sem tudja?
a mérő nem hinném, hogy rosszul mérne, a mobilom 4ezres akksijára is több mint 3800mAh-t számol, szóval...
az akksikat banggoodról vettem.
másnak nincs esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Nem szokott ebből alapvetően problémám lenni, de most egyszerre 3 rendeléssel is befürödtem, mind nevetségesen olcsó horgászkellék.
Az olcsóság viszonylagos, olyan 1,40-1,50USD értékű cuccok, de ezeket mind egy szálig olcsósítottam 1/1,01USD kuponnal az app-ból. A három különböző eladó is ugyanazt játszotta el: minden oké, rendelés kiküldve, majd mielőtt elhagyná Kínát, "shipment cancelled by the Seller".
Gondoltam feladja újra, kapok új nyomkövetési számot, etc. Kisértékű cuccok, nem is sürgős megkapnom, ritkán néztem a státuszt.
Mikor feltűnt, hogy azóta semmi, de szépen ketyeg a 60 napom, írtam nekik többször is, de válaszra sem méltattak. Oké, jöhet a dispute.
Nekem ítél az Ali, ez nem is kérdés, de elveszik az 50coin-om vagy a még értékesebb kuponom - azóta már nem is lehet ilyet szerezni tőlük az appban - , és rendelésenként bebukok 40-50-60 napokat, ami így együtt mérhetetlenül bosszantó.Kisértékű, de azért használnám, így az elveszett idő kezd fájó lenni a tavaszi szezon indulásával...Ugyanezek az eladók korábban rendesen kiküldték ezeket a rendeléseket, és a kicsit értékesebbektől felfelé azóta is küldik. Értem én, rájöttek hogy ez így nekik nem business, valsz. kevesebb kompenzációt kapnak az 50 beváltott coin-ért az Alitól annál a dollárnál, de ha az ő piacterükön árulnak, csak lehetne rájuk hatni fentről.
Semmi egyéb jogorvoslatom nincs attól kezdve, hogy visszakapom a centjeimet?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
őstag
Mi a "túró" az Ali-n (app-ban) ez az Anniversary Sale?
Van értelme is, vagy csak a szokásos kamu akció?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest