Új hozzászólás Aktív témák

  • #22794752

    törölt tag

    válasz V/ #21907 üzenetére

    Ahogy kezdtem, minden tiszteletm feléd. Nem akartalak felbosszantani, csupán érdeklődtem, nem-e lehet mégis eltérés.
    Nem én voltam az eredeti kérdező, csak nekem sem tiszta, és jobb szeretném előre tudni, biztosan. Azt gondoltam, hogy a postán csak tudják :F

    Az első oldal tiszta, így van azt írja, ki kell tölteni, akkor is ha úgy gondoljuk vámmentes. A 2. oldalon leírtak viszont számomra sem egyértelműek, pláne, hogy nem kaptam más tájékoztatást.

    Természetesen elhiszem neked is, hogy veled még nem fizetteték meg. Azonban nem tartom lehetlennek, hogy mással meg igen. Ahogy az is előfordlhat, és fordult is, hogy a postán sem tud helyesen valamit az akivel beszél az ember, kvázi rosszul tájékoztatja.

    A másik, ami nekem most fontosabb. Pontosan mit írjak az eladónak? Csak azt látom, hogy a megadott nyomkövetési számon, tegnap kézbesítettek valamit, valakinek, egy másik városba. Alin egyébként ahol látom a számot, ott a saját címem szerepel. Nyomkevetés viszont ott nem működik, ezért megnéztem az összefoglalóban szereplő másik oldalon, és a posta oldalán.
    Ez turkey post-al lett küldve egyébként (hozzáteszem nem ezzel lett rendelve, ő tért el itt is). Nem lehet, hogy ugyanaz a szám jelentkezik kétszer?
    Az eladónak írandó, már az angolom is meghaladja.

Új hozzászólás Aktív témák