Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Napi szinten segítek cégeknek megtalálni a megfelelő eszközöket, hogy a saját munkafolyamataikba be tudják építeni a mesterséges intelligenciát. Minden osztály elmondja, hogy mivel foglalkozik milyen egy teljes folyamat, mi az amivel túl sok időt töltenek és ezekre javaslok megoldási lehetőségeket. Kevesebb munkát öljenek olyan folyamatokba amik automatizálhatóak vagy gyorsíthatóak lennének. Kreativitás növelés...
Pintér Zsolt
+36302118443https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
freddirty
senior tag
Én tennék egy próbá a helyedben local AI megoldással, megetetnék próbából pár doksit és kérdeznék az llmtől jól körülírva az igényemet. Ebből kiderül mennyire jó lenne ez neked. Kellene hozzá egy pc 16-32gb ram, videokártya mondjuk 8-12gb vrammal. Ollama windows-ra van, llama3 jó lesz llmnek, frontendnek RAG doksi adatbázissal meg elég kész megoldást ad egy anythingllm konténerben. Kell némi IT tudás azért.
Nekem vegyesek a tapasztalataim, valamikor jó válaszokat kapok valamikor nem. Van olyan doksi amit képtelen jól megérteni bárhogy is próbálkozom darabolni áírni, valamit igen. Szerintem elég niche technológia. Mindig oda jutok végső következtetésnek mint az utóbbi években sokszor az AI területén, hogy jó-jó de valahogy mindig még messze van az a megoldás amit elvárnánk vs. ahogy most működik. A legjobb szó rá még mindig a weak AI.fred
-
DarkByte
addikt
Igen, erről egyszer már itt beszéltünk. És ott adtam tippet és egy másikat is.
Bár most újraolvasva amit írtál akkor nem esett le nekem hogy kész megoldás kellene leginkább, nem pedig magatoknak fejlesztenétek le.Interneten a "chat with your documents local"-ra feljön pár megoldás. Esetleg abból lehet mazsolázni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Playstation 1 olvasófej
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest