- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Igen. Ez a Volkswagen csapatot is meglepte a felmérések során, hogy a felhasználók nem kérik a tapit. Sima munkavédelmisek is emlegették a kocsik kapcsán, ennek sok értelme úgy nincs. Elvonja a figyelmet.
A mai kocsik olyan villódzó karácsonyfák lettek, hogy csak fogom a fejem - ez meg minek???
Múltkor elsuhant egy merci mellettem... Elöl-hátul-alul-felül-kívül-belül mindenhol minden pulzált, fénylett, csíkok-foltok-színek! Mi a szent sz.rnak??? Elképzelem, hogy ködös szürkületben konfekciós fekete átlagpolgárt nem is látja az úton a járdáról lelépve, mert belül sokkal több a fény.
Na, de kanyarodjunk vissza a témához.
A Microsoft azt csinál, amit akar. Max veszünk egy régi Genius klavit.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
nagyúr
Igen, ez bizonyított, hogy néha masszív, ellentétes folyamatok is kialakulnak ezzel egy időben.
Mp3 korszak.. Ó, hát meg fog dögleni a rádió, a kazi és lemezipar is!
Nocsak... Egyre több rédióadó van itthon. És novemberben meglepődtem, hogy egy vadúj "bakelit" hanglemez üzlet nyílt a szomszéd utcában - frissen nyomott albumokkal...
A Forte pedig filmet fog hamarosan kiadni. A Leica és Pentax pedig filmet gépet tervez gyártani.
Merem remélni - a Blackberry klavis mobil is egyszer csak visszatér!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Én nem mondom, hogy ez most ez jó. A világ erre halad. Azt sem biztos, hogy vakvágány.
Meglátjuk, hogy folyamatosan használva olyan 10 éves időtartamban milyen hatást vált ki.
Távlatokban érdemes gondolkodni szerintem.
Ezeket az új gépeket is meg fogják venni és hosszú időn keresztül fogjuk használni.
Tehát érdemes átgondolni.
És igen. A gomb, a gomb funkciója és megvalósítása is tiltható/cserélhető lesz szerintem. De mélyen be kell majd mászni a beállításokba. Aki akarja - megteszi.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tanuljunk angolul!
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- PlayStation 5
- További aktív témák...