Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • bteebi

  veterán

  válasz X2N #10 üzenetére

  A Silent Generation az 1928-1945, és már gyakorlatilag majdnem mind halottak (mivel mostanra már 79-96 évesek). És nem is ők az igazi boomer generáció, emiatt valószínűleg átlagosan talán szegényebbek is. De nem ennyivel. Egyszerűen csak nagyon kevesen vannak már. A millennialoknak tényleg sok minden beüt(ött). Tudom, én is az vagyok, bár szerencsére (mostanra már) mi viszonylag jól átvészeltük. :U Szerencsére viszonylag jó állásaink voltak viszonylag jó fizetésekkel.

  #9: "Nagyon sok X-es ismerősömnek még megvan a jó szokása, hogy naptárban él, van társasági élete, jár tárgyalni, baráti köröket tart fent, stb."

  Már amelyiknek erre van lehetősége. De az még az a korosztály (leginkább az idősebbikje), akik még némi szerencsével sok dolgot tudtak "szerezni" a közösből (bár ez a boomerekre, és az ő gyerekeikre sokkal inkább igaz). Fiatalnak lennie meg anyagilag brutál nagy szívás. Ha nincsen szülői hátszél, akkor itthon kb. lehetetlen vállalható időn belül elfogadható ingatlanhoz jutni, hacsak nem vagy nagyon szerencsés, pl. programozó vállalkozómérnök-jómunkásember.

  [ Szerkesztve ]

  Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

Új hozzászólás Aktív témák