Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
válasz
KicsiUbul #99 üzenetére
Tettem fel új windowst, de nem segített rajta. Annyival lett jobb, hogy magától újratárcsáz, ha megszakad. De el tart neki pár percig. Akkor szakad meg a kapcsolat, amikor letölteni szeretnék valamit. Biosban nincs semmi ezzel kapcsolatos beállítás.
Energiagazdálkodás kikapcsolva, ráadásul az aksi sincs benne a laptopba.Megkérdeztem egy hozzáértőt, azt mondta nem lehet olyan, hogy kevés áramot kapjon ha megfelelő a csatlakozó típusa.
Én is passzolok. Valószínűleg veszek egy wifi-s routert, mert nem nagyon látok más megoldást. -
KicsiUbul
őstag
Akkor passzolom a dolgot
Ami lehetne:
- vonal hiba -> kizártuk, másik gépen megy
- modemhiba -> kizártuk, másik gépen megy
- OS hiba -> ugyanaz a gép másik OSel is megy
Ebből hardware hibára gyanakodnék, de hogy pontosan mi... Esetleg valami USB beállítási lehetőség a biosban? Pl energiagazdálkodás miatt nem ad elég feszt a modemnek az USB? -
Tendd
tag
Most ott tartok, hogy ha megszakad a kapcsolat akkor 50%-ban magától újratárcsáz, vagy lefagy minden ami a vezetékes nettel kapcsolatos(tárcsázó ikon nem ragál, eszközkezelő lefagy, halózati kapcsolatok lefagy). Ami a legidegesítőbb, hogy a restart és a kikapcsolás sem működik rendesen. Szokásos kék képernyő, beállítások mentése... és ennyi. Kénytelen vagyok kézzel kikapcsolni. Egyébként notebookról van szó, atheros kártyával. Amelyikben broadcom kártya van azon simán megy a net. Nem hinném hogy ennek köze van hozzá, de kitudja.
-
Tendd
tag
válasz
KicsiUbul #88 üzenetére
Valószinuleg megvan a hiba. eszközkezelőben meglestem, és az usb vezérlőknél mindenbegyikből van kettő, csak a kódszám más. Valószinüleg ütközött a két driver. Így visszagondolva már selytem miért dobott kétszer kékhalált a win7 már a második napon, és miért akadt meg néha az egér, mintha lefagyna.
Ha mégis benéztem volna és más a gond, arra az esetre írom: igen ugyanez a modem.
Köszi -
Tendd
tag
Sziasztok.
Még betárcsázós modemmel rendelkezem, usb-n keresztül csatlakozik a géphez. Tárcsázás után van internetkapcsolatom, de egy órán belül váltakozó időközönként megszakad a kapcsolat(20perc, 40 perc, 10perc...). A küldött fájlok folyama leáll, de fogadni tudok. Majd kb, 1 perc elteltével újratárcsáz és működik rendesen. win7 és xp alatt is ugyanez a problémám. Másik gépen nincs ilyen gond a nettel. Valami ötlet? kösz -
OddMan
őstag
Akadt egy olyan problémám, hogyha felcsatlakoztatok egy akár milyen usb-s merevlemezt, akkor megszakad az adsl kapcsolatom. Az adsl modem ethernet kábelen keresztül csatlakozik a gépemhez. Amúgy a modemmel a kapcsolat megmarad, csak az internet kapcsolat szakad meg.
Ha nem csinálok semmit, akkor kb. 1 perc múlva az internet újra elérhetővé válik. Ha esetleg másolgatok erre az usb-s merevlemezre, akkor van olyan, hogy újra megszakad a net, de aztán kb. 1 perc múlva újra működik.
Az oprendszert már újratelepítettem. Próbáltam 64 és 32 bit-es változatot is. Az adsl modemet is cseréltem már és a kábeleket is.
Az usb kábeleket is rakosgattam már mindegyik portba, de ez sem segített.
Amúgy ha nem rakok fel külső usb-s merevlemezt, akkor minden rendben működik. Az usb-s egér vagy az usb-s UPS nem befolyásolják a kapcsolatot.
Esetleg az nem lehet, hogy az usb hdd detektálása rövid időre leterheli a számítógépet és talán a modem azt érzékelheti hibának és bontja a vonalat, hogy újra felépítse?
Azért ebben sem vagyok biztos, mert 4 magos C2Q cpu és 4GB ram van a gépemben. -
putti
aktív tag
Sziasztok!
A megfelelő topikba beírtam, de mivel szakadás problémám van ide is beírom hátha tud valaki segíteni.
Nagy problémám lenne. Több mint egy éve diginet-nél vagyok, az elmúlt 2 hétben váltottam TopNET-re náluk ( 80/25 ). A bekötést követően 1 hétig tökéletesen működött az internet, majd egyszer fogta magát és megszakadt a vonal. Újra beállítottam a kapcsolatot, majd ismét ment 3 napig a dolog hibátlanul. Aztán megint elkezdte a dolgot de most már 4-6 óránként, valamikor hamarabb is ( fél óra óra) megszakad a kapcsolat és eddig nem jöttem rá hogy miért. Ami az otthoni internet felépítést illeti így néz ki a dolog : RJ-45-ös csatis ethernet kábelen keresztül jön be az internet, majd ez bemegy egy kis dobozba, ami kétfelé osztja internetre és telefonra a dolgot. Az internet innen tovább belemegy az adsl routerembe aminek a típusa D-Link DIR-120. Innen továbbmegy egy gigabites Linksys SLM2005-be (switch vagy router) , ami szétosztja a hálózatot. Már mindent kipróbáltam, de a hibajelenség marad ugyanaz.
Konkrétabban ezeket próbáltam :
- Az adsl routeremnél ( dir-120 ) frissítettem firmware-t is ( 1.01-es volt, jelenleg az 1.04RU van), ez egyenlőre nem segített. Ugyanitt beállítottam manuálisan is a PPPoE kapcsolatot, de ennek hatására sem javult meg. Gondoltam lehet rosszul állítok be valamit ezért nyomtam neki egy varázslót amiben csak a szerződésben megadott nevet és jelszót kell beírjam a többit beállítja, de erre sem változott a helyzet.
Kérdéseim :
1. Milyen beállításokat kellene alkalmazni az adsl routeremen és a gigabites switchemen hogy ne legyen szakadásom?
2. PPPoE kapcsolatnál Digi esetében ha nem kértem fix IP címet Dynamic IP-t kell kiválasztani, ha kérnék abban az esetben Static IP-t?
3. A routerem-nél amikor manuálisan állítom be a PPPoE kapcsolatot akkor megkérdezi a kapcsolat jellegét is, itt 3 választási lehetőség van : 1. Always On , 2 manual , 3 Always On demand Melyiket kell kiválasztani.
4. Lehet kevés egy ilyen sebességű kapcsolathoz Dir-120-as adsl routerem?
Ami még nagyon fontos, hogy miután megszakad a net és ki majd be kapcsolom az adsl- routeremet, ismét megjavul a dolog a következő szakadásig, és aztán ugyanez előről. ( innen is gondoltam hogy beállítás gond lehet )
A másik dolog : ha nem az adsl routeremben állítom be a PPPoE kapcsolatot hanem a win7-ben, akkor meg azt mondja hogy hiba 651 és nem tud kapcsolatot létesíteni.
Bocs a szófosásért, de próbáltam minél pontosabban leírni a problémát.
Mindenkinek köszönöm előre is a segítségét.
-
grais
csendes tag
Szia az Exp. Gate ha jol emlékszem egyben tűzfal is, így ha nem vágod akkor csak gondod lessz vele.
Másrészről nekem is borzalmasan labilis volt. Szerintem Uninstall, de csak körültekintően. Valami huncutság ott is van. Sajnos már nem vágom, hogy mi, de ha nem jol veszed le akkor bizonyos dolgok ugymaradnak majd. Akkor lessz igazi probléma.
Ne haragudj hogy ilyen ködös az írásom, de nagyon régen volt és le is vettem 10 perc múlva. (rosszul aztán fel és megint le :-) egy kisebb ismerkedés után....) -
laca20!!
csendes tag
Sziasztok!!
A következő a problémám!!
ASUS M4N78 alaplapom van!!
Tökéletesen működött minden egészen addig amég egy az ASUS lemezén lvő Express Gate nevű program fel nem került a gépre!! Ésszerű kis dolog lenne ha valaki tudja miről van szó!!
Na azóta a net kapcsolódás után bármilyen netes alkalmazát nyitok legyen az msn vagy egy böngész azonnal szakad a kapcsolat!! Van úgy hogy a Tálca a start menüvel együtt 4-5 percre befagy eközben! Az asztal ugyanúgy aktív tudok kattintgatni csak nem nyit meg semmit, egészen addig amég a tálca észhez nem tér!! Akkor megnyit mindent egyszerre amit az asztalon nyomkodtam!! Jól jönne egy kis help aki tudja mi lehet a gond vagy hasonlót tapasztalt!!
Iszonyat bosszantó hogy szinte 10 másodpercenként szakad a net!!Köszi a helpet
-
glacious
addikt
Ugyanez
a bajom, két hete kezdődött T-home net, az 5/0,5-re váltás után két hétig ment normálisan, most már telefonhívásra is szakad (a szerelő volt kinn és csinált valamit utána kezdte) + a véleltlen időközönként. Most levették 2 megásra, hogy nem bírja a vonal, de telejsen ugyanazt produkálja.
szerk.: kábel, szűrő és modem csere is volt már. Megjegyzem ez a d-link 360R gagyibb, mint a 6 éves dialcom 1600 volt, nem is értem miért kellett lecserélni, már egy hete telefonáltam, hogy hozzák vissza, de valahogy nem akaródzik nekik
-
(ADAMKA)
csendes tag
Üdv!
Nekem is van egy problémám...
Az isp-m externet.Golf csomag,speedtesten maximum 5,170/0,51 mb/s mért.
Mióta ez a netem van nagyon sokszor megszakad a netem(főleg este)játék közben,és esetleg sima netezéskor.De mintha letöltéskor nem szakadna meg.
Sokan mondták,hogy lehet modem probléma is melegszik meg stb(d-link dsl 360r)
Tettem rá hűtőbordát meg ventit.Így sem jobb.
körül belül 10 percenként(de valamikor tovább bírja)elalszik az adsl led és nincs net.
csak akkor áll hejre rendesen a kapcsolat ha kihúzom a modemet és bedugom újra,ijenkor betölt minden led világít,de ha csatlakozni akarok akkor csak vár,ilyenkor jön egy olyan hogy a status adsl és az ethernet led is kikapcsol és újratölt.Na ezután már használható a net.
Mértem sm50 progival hátha ez nektek mondd valamit kb 20 perces teszt.
Légyszi ha tudtok segítsetek valahogyan vagy legalább a hiba okát mondjátok meg.
Köszi -
JuveGabor
csendes tag
Hali, nekem a következő problémám van a T-online féle ADSL-el.
Napsütéses időben semmi gond nincs vele, de amint egy felhő eltakarja a napot, kisebb szél esetén vagy esőben egyszerűen nincs netkapcsolat. Pontosabban van de csak nagyon rövid ideig, amint pl megnyitok egy honlapot a böngészőn vagy bejelentkezek msn-re azonnal elszáll megint. És hangsúlyozom csak rossz időben. Router újraindítás, modem újraindítás nem segít. Újrakapcsolódni sem tudok routeren keresztül, egyszerűen nem jön létre a kapcsolat. Még nem szóltam be telefonon, de ha nem tudom megoldani magam akkor az lesz. A router egy TP-link 340GD, a modem pedig a szokásos ADSL+ T-online modem.
Nem lehet a központnál probléma, mert a környéken rajtam kívül senkinek nem szakad meg az ADSL viharban, csak nekem. Lehetséges h a telefonnál lávő szűrőt kellene kicserélni?
Valakinek ötlete? -
Tosee
őstag
nem kell semmit letölteni! Töröld a meglévő kapcsolatot, és ha tudod akkor a feltelepített pppoe protokollt is!
A vezérlőpult, hálózati kapcsolatoknál hozz létre új kapcsolatot!
Kapcsolódás az internethez...
Kézzel állítom be a kapcsolatot...
Kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú...
A végén pipáld be, hogy ez legyen az alapértelmezett kapcsolat!
A tcp/ip protokollba az ip és dns kérés automatikus legyen! -
szvini
csendes tag
Sziasztok!
A következő a probléma:Vadi új gép, asus m3a alaplap meg stb.. a többit nem irom sztem nem fontos. Win SP3 a rendszer. A net invitel adsl net, egy dlink modemmel, és a hálókártya gépben integrált valami Atheros hálókártya.
Na a probléma a következő, csinálunk egy új kapcsolatot majd beírjuk a user-t és felhasználó nevet connect, majd minden szép és jó, de amint megnyitunk egy böngészőt ledob. És onnantól nincs net, meg szakad a kapcsolat (eddig kétszer volt hogy jó volt de következő gép indításkor már szar).
Kipróbáltam a www.raspppoe.com-ról letöltött pppoe protokoll, na akkor már egy fokkal közelebb jutottam a nethez, de akkor meg az történik, hogy a hálókártya csatlakozik le föl folyamatosan, és ez sem igazán egészséges dologNa várom az ötleteket, addig is googli a barátom
-
alabaro
csendes tag
Szia ha még nem késő!
http://www.webtemp.org/?page=sm50b oldalról tölsd le a http://www.webtemp.org/download.php?f=sm50b.zip -et (sárga sík alul, free).
Töltsd ki a helyi hálózatnál a hálókártyád TCP/IP tulajdonságait és ezzel jelentkezz be az internetre.
IP address: 192.168.1.7
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.1Domain Name Server (DNS):
Primary: 195.66.160.1
Secondary: 195.66.160.2és program indítás.
Értékek:
Attenuation (csillapítás)
53 dB -ig ~4M
48 dB -ig ~6M
38 dB -ig ~10M
25 dB -ig ~15M
.....
Tehát minnél kisebb a dB, annál nagyobb a várható sebesség annál gyorsabb leszSNR érték minnél nagyobb, annál jobb a vonalminőség:
6dB alatt: nagyon rossz, használhatattlan
7dB-10dB gyenge, de használható
11dB-20dB jobb, de szakadozhat bizonyos sebességeken
20dB-28dB ez már nagyon jó érték
29dB fölött 100% -os vonalAz adatok magukért beszélnek:
- Relative capacity: viszonylagos kapacitás
(minél kisebb a százalék annál jobb, azt jelenti vannak tartalék csatornák)
- Bit rate: adatátviteli sebesség
(jól láthatóan megvan amit a drót tudhat)
- Noise margin: jel/zaj viszony
(rendben van, az a jó, ha 10 feletti az érték, van tartalék a vonalban)
- Attenuation: csillapítás
(minél messzebb vagyunk a központtól, annál nagyobb ez az érték)
- Transmit power: adóteljesítmény
(ez nem mondott semmit, mindig azonosnak mutatkozott)Na akkor egy kis magyarázat az ábrához, hogy értelmezni lehessen. Szóval a képen függőleges kék oszlopok láthatók. (ha esetleg nem ugrott volna be) Ezek az oszlopok jelentik a használható csatornákat. Felül a csatorna kiosztás számozása látható. Ha nincs meg a kék oszlop, akkor az a csatorna / frekvencia kiesett a használhatóak közül. Alul a frekvenciaskála látható, leolvasható, melyik csatorna milyen frekvencián ad / vesz. Balra az elérhető átvitt bitek száma. A kék oszlop magassága azt jelenti, hány bitet lehet átvinni az adott csatornán. Ha magas a kék oszlop, akkor sok bit fér át rajta, ha alacsony, akkor kevés bitet tud átvinni.
Ezeket vadásztam össze és csak a D-link 360R ADSL modemhez jó!
És ha a vonal rossz írj a telefonszolgáltatónak (T-com/Invitel,stb) Fogyasztóvédelmi felügyelőséggel fenyegetőzve (ez a varázsszó, nekem bevált, anélkül nem nagyon mozdulnak, ugyan az a gondom volt mint nektek (SNR 11 ről felment 18ra).
Üdv. -
temes69
aktív tag
sziasztok!
a probléma a következő: d-link adls modem, t-online adsl. a net félóránként-óránlént megszakad. router nincs, fix ip nincs. kipróbáltam haver modemjával, ami szintén dlink, ott is elmegy a net, csak annyiban változik a dolog hogy maga az adsl kapcsolat nem szakad meg, de netezni nem lehet, letöltések leállnak, skype kilép....
valakinek valami ötletvírus nincs, spyware sincs.
pls help -
S_E_R_I
aktív tag
Aham, bár most meg kell mondjam, hogy a mai nap egyszer sem dobott le, sztem valami a szolgáltatónál vacakol. Mert ha modem hibája akkor minden nap kellene, tegnap olyan fél 3 lehetett akkor WoW és ott elkezdte csinálni olyan fél 9-ig (este) utánna megint minden szépen ment, csak kicsit lassabb volt a kelleténél a sávszél
Nem tudom mit ügyködnek, ha ügyködnek, de gyorsan csinálják meg mert... kezd elegem lenni
-
WizkiD
tag
Detto ugyanez van, csak nem tegnap ota, hanem vagy ket hete csinalja. Random idonkent ledobal. 2mbit T-online elofizu, D-link 360t modemmel, mar majdnem ket eve, eddig tokeletesen ment. Hibabejelento szerint minden ok, vegul azt mondtak, hogy meg visszahivnak, de modemcsere a legjobb ajanlatuk.
Probaltam ujabb firmware-t keresni, de amit talaltam, eleg regi, azert beprobalkozom vele.
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
Hy T-online ADSL 512 van a mai nap, ledobál a net disccinect
Már nagyon kezd dühiteni, mert WoW közben nagyon idegesítő, sőt már annyira inga hogy keményen megukrik a lattom amit azt jeletni hogy lassu a net kapcsolat, teljesen ideg vagyok tegnap este kezdte el ezt nekem, és hát a tök.. tele
Valakinek hasonló probléma, vagy probléma megoldó hsz-t várnék!
Kössz elöre is!
[Szerkesztve] -
amdni
aktív tag
Heló!
Adsl szakadozás van nálam is, nekem nincs rouretem, externet 512-es netem van.
Naponta legalább egyszer megszakad a kapcsolat, a net forgalom megáll, és egy idő után eltűnik a net kapcsolat jel a tálcáról.
Kijött a t-com, lemérte a kapcsolatot, azt mondták hogy jó.
Kicseréltem az összes kábelt a házban, összes csatlakozót, új a telefon is, kértem új modemet és szűrőt a net szolgáltatótól, és még mindig.
A hálókártya beállítás lehet a gond?Vagy rossz lenne?
Fut a gépen a cfossped, kerio tűzfal és nod32 vírusirtó van a gépen.
Légyszi ha valakinek van valami ötlete,írjon. -
Shadar
csendes tag
Hi.
Lenne egy gondom, még peddig a következő:
Ha a routert nem használom akkor faszául megy az msn de ha van router akkor az msn véletlen időközönként kidobb.Szerintem a router beállításal van a probléma de nem tom hogy mit kéne beállítani. a router: ''smc wbr14-g2'' de nem találtam hozzá beállítási utmutató. kérlek segítsetek
imre619@gmail.com címre irhatok -
Goose-T
veterán
Nekem egy Gigabyte GN-B49G WLAN routerem van (olcsó, 18K körül van boltban), de semmi ilyesmit nem tapasztaltam még vele. Két gép megy róla WLAN-on, szoktam néha StrongDC-zni, soha nem szakadt még meg a kapcsolat, pedig volt olyan, hogy két-három napon keresztül be volt kapcsolva a gépem és folyamatosan ment a többszálú letöltés. Nem tudom, hogy más routerek hogy bírják ezt, de szerintem amelyik router állandóan kapcsolatot bont egy kis DC-zéstől, az egy kazal fos.
-
Barbecue
csendes tag
A témába vágó tapasztalatom van, gondoltam, megosztom veletek az evvel kapcsolatos gondolataimat.
Adott egy kis, két PC-s otthoni hálózat, fix IP címekkel. Egy Senao/Engeniustech SOHO WLAN router az átjáró a LANból a szolgáltató és a nagyfene Internet felé, ez kötné össze a két gépet is.
Korábban volt már Matávkábelem, most éppen UPC van.
Hiba leírása:
A fenti leírt kis hálózat az idő túlnyomó részében szépen muzsikál.
Böngészésnél, szolídabb igénybevételnél nincs probléma.
De ha elindítok egy többszálas (multi-segment) letöltést támogató peer-to-peer letöltőklienst (StrongDC++-t használok), akkor el-eldobja DSL kapcsolatot a router időnként.
Tipikusan akkor, ha a keresés-funkciót használom (pl. rákeresek egy film, album, vagy szám címére), vagy alternatív letöltési forrásokat keresek többszegmenses letöltéshez.
Tovább romlanak a talponmaradás esélyei, ha ugyenezeket néhány aktív fel- és letöltés mellett követem el. Persze nem mindíg száll el, de ha az a szándékom, elég hamar meg tudom borítani.
A routerre bejelentkezve jól látszik, hogy a PPPoE elbontott. Persze néhány percen belül (általában) újra kapcsolódik ... Bosszantó, ráadásul, hogy ilyenkor a szomszéd is hálózat híján marad.
Az a sejtésem, hogy többszálas kliensek esetén azért történnek ezek a DSL kapcsolatbontások, mert egy-egy ilyen kliens akkora routolási feladatot képes generálni és rátestálni a routerre, amire ezek a 10-20 ezer forintos routerek valós időben nem képesek. Nagyságrendekkel nagyobbat, mint egy hagyományos bönégszös felhasználó.
Nem ismerem a belvilágukat részletesen, de az áruk után a bennük lévő memória és számítási kapacitás meglehetősen korlátosnak ígérkezik. Úgy sejtem, miután elérik routolási kapacitásuk maximumát, nyomnak egy szoft-reszetet maguknak.
Több gyártó több típusáról olvastam hasonló történetet, erősítsetek meg, vagy javítsatok ki, ha tévedek. Ha (ebben az árkategóriában) tudtok olyat, ami hasonló igénybevétel mellett reset és line drop nélkül megy, akkor írjátok meg.
A fentieket mindkét eddigi szolgáltatómnál, két különböző helyen tapasztaltam. Tehát nem valószínű, hogy miattuk ... -
TeeJay
félisten
válasz
forceberg #55 üzenetére
hát igen nekünk is a 90-es évek elején lett telefon bekötve és a ház falán levő kábel (a ház és az oszlop közötti) meg a doboz má jópár éves de fogtam és a fali dobozban újrakábeleztem a dolgokat meg új kis fehér kábeleket vezettem a telefonhoz meg a nethez is
így most jópár évig menni kell neki meg azt is megoldottam hogy véletlenül se kapjon 1 csepp esőt se a fali doboz -
Beírom, hátha segít vkinek. Az én ADSL szakadásaim okai:
1. Rossz telefonvonal, a kinti fali csati volt xar állapotban.
2. Moden tűzforró volt(Huawei)---> Kapott a chip egy hűtőbordát + nem tettem vissza a modem tetejét. -
wirelesser
csendes tag
válasz
akárkivalaki #47 üzenetére
Hy! azt szeretném megkérdzeni, hogy frissítettél-e firmware.t vagy alapból működik a router? én is Inviteles vagyok, speedtouch modemmel, és nekem gyakran írja ki, amikor ledob a netről, hogy a WAN IP: 0.0.0.0 gateway: 0.0.0.0 stb... de ott figyel a CONNECTED szöveg... szóval nemtom mi a probléma, amugy minden alapbeállításon van?
-
TeeJay
félisten
válasz
eastsider #52 üzenetére
nekem ugyanez volt csak nálunk az utcában volt a telefonoszlopon sz@r a főkábel.
kicserélték azóta megy mindig.
mikor sz@r volt elég volt ha felvettem a telefonkagylót máris leszakadt az ADSL
ilyenkor mindig hívni kell a T-com hibabejelentőt és mondani hogy nem a nettel van baj hanem a vonal szakad mert az hozzájuk tartozik -
eastsider
nagyúr
LOL
nekem is szakadt aztán kiderült, hogy a házba van vmi gáz a kábelezéssel ezért vagdosott le
átkábelezték és jólett -
Pecás69
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használ még itt Repotec IP-2014 routert? Kellene egy kis segítség . . .
Sehol nem találok ''re-connect'' menüt, ez normális? Akkor marad 24 órénként a restart?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Vadiúj SSD-k!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest