Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Hey!
Találkozott már valaki azzal az anomáliával, ha EPS logót illeszt be egy fájlba és PDF/X-1a-ba menti, akkor a logó szerteszéjjel pixelesedik? Ha a Press Quality presetet választom ki gyári beállításokkal, akkor minden szép és jó.
A logót én csináltam, Illustratorban és kényelmi szempontokból az EPS-t szeretem behúzogatni a fájlokba, és ott jó is, csak PDF/X-1a mentésnél nem. Ami külön érdekes, ha egyéb EPS elemek is vannak a fájlban, azok nem lesznek pixelesek, csak és kizárólag a logó betűi! (Lubalin) És azok is hol így, hol úgy. Egy doksin belül is az egyik szó pixeles, a másik nem. Talán a Reader megjelenítőjével van gond?
Az egyik nyomda elfogadta a Press Quality-ba mentett cuccot, úgyhogy egyelőre azt használom, amíg nem szólnak érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest