Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz liksoft #9840 üzenetére
Nem jelenítette meg normál kereséssel sem. Feltelepítek valami újabbat.
Tudnál konkrétan nem saját fejlesztésűt ajánlani, ha az ára nem számít?
(Baráti szívességből valakinek elvállaltam bizonyos fájlok visszaállítását mivel régen párszor csináltam ilyet; ehhez kellene most.) -
peter889
őstag
-
peter889
őstag
válasz liksoft #9834 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, a helyzet a következő. Az egész meghajtót végig kell vizsgálni. És a GetDataBack for NTFS (Version 4.25) van nekem feltelepítve. Teszt gyanánt készítettem egy "txt" fájlt egyik HDD-mre, nem a rendszer meghajtóra, majd letöröltem, lomtárból is. De hiába vizsgáltam meg a GTB-al, nem jelentítette meg a törölt txt fájlt.
Mi lehet a probléma?
A GTB program indítása után "I want to recover deleted files"-t választottam, majd meghatót, végigmentem a lépéseken.
(Persze, nem a mentendőre fogok dolgozni.)[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Milyen programot ajánlanátok letörölt fájlok visszaállításához?
A törlés szabályos fájltörléssel történt, tehát nem meghibásodás következtében törlődtek.
HDD és fényképezőhöz való memóriakártya esetében kellene.
A HDD fájlrendszere: NTFSKöszönöm szépen előre is.
-
peter889
őstag
válasz liksoft #6356 üzenetére
Azt hiszem sikerült.
Így csináltam sorrendben:
"3 esasy step" kiválasztása, ott "I want to recover deleted files"-t választottam.
"Next" gomb.
Meghajtó partíció kiválasztása.
"Next" majd "Show all" gomb megnyomása, ismét "Next".
Aztán megjelent a fájlhierarchia.
Az esetlegesen visszaállítható fájlok legalul jelentek meg, olyan mappákban, amik neve GDB által létrehozott hexadecimális számrendszerű szám.Több fájlt sikerült visszaállítanom.
Vajon mindent jól állítottam be?
Csak törölt fájlokat akarok visszahozni. -
peter889
őstag
válasz liksoft #6351 üzenetére
Szia!
Könnyen lehet, hogy nem választottam jót.
Így csináltam:
Bejelentkezést követően "Next" gombra klikkeltem, majd kiválasztottam a partíciót, majd újra "Next", és újra "Next", majd megjelent a HDD tartalma a látható fájlokkal, ami bármelyik fájlkezelővel megnézhető. A GDB progiban semmin nem állítottam.
Nem értek hozzá, hogyan kellene csinálni?Csak simán törlök, azt sem tudom, hol kéne beállítani a biztonsági törlést.
(#6352) föccer
Köszi a tippet, de már feltelepítettem ezt a GDB-t, ha ezzel menne, jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
HDD-ről törölt (lomtárban sem meglévő) fájlokat szeretnék visszaállítani.
Azokat a fájlokat szeretném megtekinteni, amik töröltek, de jó eséllyel visszaállíthatóak.
A GetDataBack-kal (verzió: 4.25) csinálnám.
A probléma, hogy a HDD-n minden meglévő, fájlkezelővel is látható fájlt megjelenít, csak éppen a törölteket nem.
Tettem egy próbát: egy újonnan létrehozott fájlt töröltem (lomtárból is), és azt sem látta a GDB.Hogyan kellene csinálnom?
Lehet, hogy csak valamit be kellene állítanom, amihez nem értek.Köszönöm, előre is.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz liksoft #4588 üzenetére
Tehát volt két azonos nevű .txt fájl. A nagyobb méretű csak egy jelszóval (8 karakter) tartalmazott többet, különben megegyezett a másikkal. Szerencsétlen módon a nagyobbat felülírtam a kisebbel.
Ilyenkor annak a .txt fájltartalom-töredéknek (8 karakter) nem kéne vmilyen formában megmaradnia a winchesteren? Teljesen "eltűnik" vagy csak nehezebben állítható vissza? -
peter889
őstag
Sziasztok!
Egy kb. 200-300 byte-os .txt fájlt valószínűleg felülírtam egy azonos nevűvel, NTFS-ről NTFS-re, Xp alatt.
Hogyan deríthető ki utólag, hogy valóban történt-e felülírás (ezt fájl dátuma alapján nem tudom eldönteni) és hogyan lehetne visszaállítani a korábbi fájltartalmat?(Amúgy egy fiókhoz tartalmazott jelszavakat.)
Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Nagy problémám adódott: a winchesterem, amin az XP rendszer is volt, fontos, nagyon nehezen pótolható adatokkal, magától elszállt! Egyik napról a másikra, előzmény nélkül. Egy másik vinyóra telepítettem egy friss XP-t, ez a problémás winchesterre kiírja:"Ez az eszköz megfelelően működik...A meghajtóban lévő lemez nincs formázva."
Nekem úgy tűnik, hardverkárosodás nem történt, csak mintha a partíció törlődött volna?!
Hogyan lehetne a winchestert újraéleszteni? Milyen programmal?
(Jó volna magyar nyelvű.)
Nagyon remélem, az adatok nem vesztek el.
A meghibásodott vinyó egy 80 egy gigás Maxtor és NTFS filerendszer volt rajta.Hálásan megköszönném a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest