Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, üdv. mindenkinek, új vagyok a topikban, eddig inkább okostelókhoz szóltam hozzá.
Szóval: az Aspire M5-581T(G) típusú notebookomra, amin eddig legális 8.1 volt, feltettem a Windows 10-et. Azzal az opcióval, hogy a programjaim, adataim maradjanak meg.
Minden rendben ment, de az új op.rendszerben egy nagy gond van: nem ismeri fel, hogy van beépített mikrofonom is. Realtek HD audio drivereket telepített, a mikrofonhoz is, csak éppen eszköz látszólag nincs hozzá, mintha azt várná, hogy dugjak be egy külső mikrofont.Mit tegyek?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Filmvilág
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- ACER Aspire E15 HDD nélkül
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest