Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi1108
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire V3-571G típusú laptopom, és van egy kis gondom.
Játékok alatt hirtelen lemegy az fps, néha pár perc után, néha pedig másodpercek alatt...
Elsőnek driverre gyanakodtam, majd bios-ra, viszont ezek nem segítettek.Melegedni sem melegedik annyira ami ezt okozhatná.
Gpu-z programmal arra lettem figyelmes, hogy a GPU (GT 630M) órajele ingadozik, méghozzá elég rendesen.
Ez azt jelenti hogy alapból 650Mhz, viszont mikor a szaggatás bejön akkor lemegy 200 alá, ezért biztos vagyok benne hogy ez okozza a gondot.Valakinek van valami ötlete?
(Core i3, 4gb ram, 1tb hdd, win 8.1)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Egy korszak vége
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS Chromebook C523
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest