Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Hát hajrá, bár a Netflix anime felhozatala korrekt, szóval lesz némi verseny. Arról nem beszélve, hogy Európában a Ghibli rajzfilmek a N exkluzívjai, Amerikában van egyedül a CR tulajdonában.
#9 kilua Akad pár példa, de szerintem nem baj, hogy nem akarják egy az egyben másolni azt az ábrázolásmódot.
#15 Hintalow Más kérdés, hogy a nyolcvanas-kilencvenes évek óta nem csak népszerű maradt, hanem folyamatos a rajongói utánpótlás is.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
senior tag
Nem lehetnek jól el 996-ben. Nincs életük. Max. az ő problémájuk, és örülhetünk hogy nem a miénk. Amúgy egy seggarc akinek elég ha olcsó a kaja, minek utazik, főzhetne otthon is.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Hintalow
senior tag
Szerintem az animenézés már eléggé elterjedt (én szerintem 24-25 éve nézek animét rendszeresen) de megmaradt egyfajta szubkultúrának.
TV csatornákkal a mostani tizen-huszonéveseket nem lehet már megfogni, én sem értettem soha, hogy miért lenne jó tv-n néznem ugyanannak a 3-4 megvett sorozatnak az ismétléseit vég nélkül.
A streaming jó irány, de a fiatalabbak hajlamosak inkább az ingyenes alternatívák felé menni, nem a fizetős legális felé (amit ráadásul előszeretettel tűzdelnek teli cenzúrával/kivágott jelenetekkel/önkényes átfordításokkal feliratban és szinkronban)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
nubreed
veterán
Az japán-ázsiai munka morál ilyen, nagyon mélyen gyökerezik a kultúrájukban, és igazad van abban amit írsz, de ezt nagyon nehéz lesz onnan kigyomlálni, és erről nem csak a főnökök tehetnek hanem a munkavállalók is, teljesen máshogy állnak hozzá, mint az átlag nyugati/EU pógár. Teljes paradigma váltás kéne a teljes munkaerő piacon és ha lesz is ilyen, évtizedekbe fog telni mire ezt végig verik ott.
Kína sem jobb, ott meg csomó szektorban de főleg high-tech/it -ben a 996 megy. A hét 6 napján dolgozol reggel 9-től este 9-ig.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Raymond
félisten
Tehat akkor mar csak napokra vagy hetekre vagyunk attol hogy a Crunchyroll elofizetesehez kell majd PSN fiok is?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
ddekany
veterán
Nem mondják, hogy hódít... Főleg akinek van gyereke, az tudja, hogy ez az alapértelmezett ábrázolási mód, ha valami nem fotórealisztikus akar lenni. Minden más vizuális kultúra az futottak még kategória az iparban.
-
kilua
senior tag
Ja igen, azt mondják hogy növekedhet. Mivel most nyugaton "csak" közepesen" népszerű az anime, ezért az igaz.
Bár nem minden szempontból jó ha népszerűbb lesz nyugaton, de ez van
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
Hát én nem is tudom, azt mondják Amerikában és Európában nagyon megy az anime, én még nem láttam amerikai/európai animés játékot, amit nagyobb fejlesztő csapat készített, miközben Kínából ma már japánnál is komolyabb címek jönnek (genshin impact, honkai star rail, tower of fantasy, wuthering waves)
A Fülöp szigeteken három 24 órás anime tv csatorna is működik (animax asia, aniplus, és muse asia) európában az animax próbálkozott teljes kudarc lett a vége.
Lehet hogy van egy kis/közepes siker nyugaton, de szerintem az animék európai népszerűsége semmi ázsiához képest. Jó, az is "japánon kívül" de ott pont nincs Crunchyroll.
-
Rigormortiis
veterán
A Sony tolja csak a pénzt az animációs részlegükbe. Ha anime, az sem gond. De a két Pókemberes Multiverzum animációs filmjük technikailag mindent újraírt, amit eddig az animációról tudtunk. És mellette a sztori/karakterek is erősek voltak.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Neurotoxin
őstag
*hódít is.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól is jött a cikk, elfelejtettem hogy lejár a Crunchyroll előfizetésem, ideje meghosszabbítani
Live-Die-Respawn
-
azbest
félisten
igen, az anime népszerű sokfele.
Mondjuk jó lenne, ha nem dolgoztatnák halálra az animátorokat, miközben az üzletemberek óriási vagyont csinálnak belőle.
Ha a szokásos japán szabotőr főnök pusztítása ellenében 24 órában, több helyre is dolgozó mazohisták kizsákmányolása helyett normális munkaszervezés lenne. És ha nem azzal zsarolnák az animátorokat, hogy távmunkában indiai és vietnámi csórókkal csináltatják, ha nem akarnak ingyen dolgozni.
The Sad Truth of Being A Japanese Animator
Animators in Japan are Dying -
R̲e̲m̲
senior tag
Lehet műveletlen vagyok, de a Sonynak miköze van a Crunchyrollhoz?
-
myckey
veterán
Ami jó az jó...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest