Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz wolfhgb #3299 üzenetére

    Én mondtam előre hogy teljesen esélytelen az augusztus végi megjelenés...
    Szerintem az elsők közt rendeltem elő náluk (mondjuk még le sem mondtam :DDD ) mert semmi következménnyel nem járt de aztán ahogy eltelt kis idő rá kellett jönnöm hogy ha játszani szeretnék várakozás helyett akkor marad az ebay. Inkább ráfizettem pluszba kb 60at de az ittani fórumozók közül nekem lett másodiknak és azóta is imádom és használom nem pedig üres igéretekre várok...
    Azt még nehéz megmondani hogy ez a december 31 ez tartható lesz e egyelőre azt mondom szerintem igen de ahogy telik majd az idő nem tartom kizártnak hogy esetleg kap egy jövő évi dátumot.

    MÁS: Én is megvettem anno a Solus Project-et és én is csak ajánlani tudom maximálisan. (akár Oculus nélkül is mert nem feltétlen kell hozzá)

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák