- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Augusztus elején azért ezt még ne jelentsd ki csak azért mert az 576 össze-vissza írogat ki mindent az oldalára! Az elérhető országokba pár nap alatt ott van, szóval elvileg a készletekkel nagy gond már nem lehet.
Egyébként meg aki még nem vette meg semmiről nincs lemaradva... egyelőre több az olyan játék ami nem, vagy csak rosszul támogatja mint amelyikkel normálisan működik! Még a nagyok is bénáznak vele, szóval az idő múlása itt nem hátrány, hanem előny...
Nyár van, szép idő, szerintem sokan vagyunk úgy vele, hogy azt a 60 ezres pluszt inkább elköltjük másra, az ősszel meg megvesszük normális áron magyar garanciával!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Chal
addikt
Igen, többen is megmondtuk már az első pillanatban hogy ez ordas nagy kamu, de valamiért a jelen levők kb. fele simán elhitte. Pedig csak józan paraszti ész kell hozzá: kicsiny ország kicsiny boltja ha ilyet tudna, akkor mások más helyen (akik sokkal nagyobbak) szintén tudnák, és nem a PH-n menne csak a találgatás magyarul, hanem a redditen ezrek beszélnének róla. Ez sajnos ilyen, csodák nincsenek.
Viszont az is tisztán látszik, hogy már nincs készletgond, tehát megnyílhatnak egyéb kapuk is az Oculus store/Amazon/Bestbuy megoldásokon kívül, így az 576-nál is simán lehet decemberben (persze részükről ugyanúgy hasraütéssel történt a december megállapítása mint az augusztus), de semmiképpen sem előbb mint hogy az oculus.com-on megjelenik mo. supported countryként a magánszemélyeknek.
[ Szerkesztve ]
-
izitom
tag
[ Szerkesztve ]
-
nortsen
aktív tag
válasz wolfhgb #3304 üzenetére
Az még nem megvásárolható. Az egy 90Hz-es panellal operál, a fenti linken meg csak 60-as van.
Ezen kívül én feliratkoztam a cuccra, szóval ha megjelenik elvben kapok róla valami értesítést, de eddig ilyet nem kaptam.
Erről van szó: HDK2
Mondjuk vicces hogy az osvrstore-ban is így hívják, de nem ezzel a panellal van a spec...[ Szerkesztve ]
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
izitom
tag
válasz nortsen #3305 üzenetére
Ez 90-es panel HDK 1.3,1.4 otthoni upgradhez, nemzetközi szállítás egyenlőre e-bayen keresztül megy.
[e-bay]
Viszont a HDK2-őt már szállítják, az európai premier állítólag elcsúszott augusztus 12.-re.
Razerstore-ban elő lehet rendelni, kb. 170 ezer kiszállítva.
Nekem volt DK1, DK2, HDK1.4 (egy kicsit jobbnak tűnik a DK2-nél, csak egyenlőre szoftveresen többet kell
molyolni vele, de SteamVR-on keresztül végül is működnek a dolgok)
Ha szerencsésen alakulnak a körülmények, akkor talán augusztus közepén össze tudom hasonlítani a
HDK2-őt a CV1-el, majd leírom a személyes tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
-
izitom
tag
válasz nortsen #3307 üzenetére
Pont az előbb jött e-mail, hogy a razer postázta a HDK2-őt, mivel Írországból jön, jövőhét elején itt kéne lennie.
Addigra elvileg lesz új Windows telepítő környezet is
Eddig igazából mindent a [reddit] és [github] oldalról kellet levadászni...
Igazából ez az OSVRStore oldal is csak ma indult[ Szerkesztve ]
-
Espla
aktív tag
-
Rayyy
senior tag
Hell! Most bűvöljük a Vive-ot főfele'... van valakinek valami hasznos tanácsa, hiba, amit elkövetett és megakadályozhatná, hogy mi is elkövessük?
[ Szerkesztve ]
Minden a legnagyobb render!
-
Dyingsoul
Topikgazda
Na dicséretes, hogy úgymond frissítették a modellt és nem egy új termékként új (magasabb) áron akarják eladni ugyanazt. Bár érdemes lenne összehasonlítani, hogy anyagminőségre és lencsére maradt-e minden változatlan vagy valahol érte-e spórolás a modellt.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
aerosmith
őstag
Ha többen használjátok akkor csereberéléskor töröljétek le a szivacsrészét alholomentes tisztasági törlőkendővel mert hamar beleizzadtok. Felvétel előtt arcot is érdemes letörölni.
IPDt és sweetspotot mindig felhasználónként állítsátok be mert szédülés lesz a vége.
Roomscalenél figyeljetek hogy rendesen be legyen állítva a keret és a padló mert ha túl közel húzod meg a valós falhoz a határt akkor bele fogsz fejelni a falba nézelődéskor.Kábelre mindig figyeljen valaki ha többen vagytok mert tök könnyen magára tekeri az ember és esés/kirántás lesz a vége pláne az ilyen körbeforgós zombilövöldözőseknél.
Ja és a LABbal kezdjetek mert az a legjobb bevezető cucc!
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz aerosmith #3313 üzenetére
Tényleg amúgy ha csajok veszik fel a smink milyen hatással van a szivacsra, azt is leszedi az alkoholmentes kendő? ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
aerosmith
őstag
válasz Dyingsoul #3315 üzenetére
Nálunk asszonyon amúgy már többet volt a cucc mint rajtam. Machu Pichut néz meg mindenféle távoli helyeket 3dben.
Már látszik a bőr normál zsírtartalma miatti enyhe fényesedés a szivacsrészen nem hülyeség az a VR Cover...
Alapozók sminkek simán meglátszanak rajta de van kifejezetten alkoholmentes sminkletörlő kendő az leviszi. -
W00dyka
tag
Itt a friss ropogós rift telepítése elég izgalmas lesz így Spa 24 után ....na de sebaj
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
W00dyka
tag
Az installálás nem nehéz , bár x1 kontroller nem akarta az igazságot.....
A tapasztalatok én autó szimulátoros vagyok...szóval egyből egy ilyet indítottam az Iracing-et. Beállítás fórum alapján nem nehéz , visszapillantók és minden belőve, pályára ki......
Eszméletlen élmény, SDE persze van de egy idő után már nem is látod.....amikor megcsúszol azt még jobban érzed ergo sokkal könnyebb ellenkormányozni.......... de amikor már háttal csúszol az valami irdatlanul kellemetlen ! Persze az életben sem kellemes.....
Egy dolgot tapasztaltam ami persze nem negatívum, de szokni kell, hogy én egy monitorról jövök "át" ergo amerre néztem, pontosabban amit láttam eddig arra ment az autó , de itt a Riftben nagy kanyarokban 120 foknál többnél amikor belenézek a kanyarba és már a kijárati ívet nézem néha azt hiszem már arra megy az autó, de néha nem ! Vicces helyzetek voltak ebből Mosport Canadian Tire pályán.
Egyenlőre ennyi....
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
Chal
addikt
Na én is próbáltam Vive-ot a Telekomnál, nagy élmény volt. Beszélgettem velük utána a forgalmazás kapcsán, azt mondták nagyon szeretnék, de elég nehéz ügy, talán januárban lesz belőle valami, előbb biztosan nem, inkább később. Persze ez nem jelent semmit, de azért nem hangzott jól.
-
W00dyka
tag
válasz spanglee001 #3325 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ludi85
tag
Vive-ra találtam egy jó alkalmazást: AM Model Viewer.
Aki szeret a Google sketch up-al rajzolni, az most körbe is sétálhatja a virtuális térben amit rajzolt. Különösen ház modelleknél jó móka. (Azért a fürdőben a virtális budira ne üllj rá!)Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
ludi85
tag
Végre valami az MSI-től ami vinni fogja a vive-ot, és laptop....
Még 7 nap és 1 óra....
Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
ludi85
tag
Az árak 1600 dollártól indulnak. Az még azért messze van a milliótól...
Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
Espla
aktív tag
Rendkívül ígéretes a Nibiru mindenes VR headsetje
"5,67 hüvelykes Samsung AMOLED kijelző pedig 2560x1440 pixeles felbontást kínál. A rendszer rendelkezik egy HDMI bemenettel is" -
Dyingsoul
Topikgazda
Frankó VR tesztet loptam egy másik topikból.
A Raw Data-val tesztelnek GTX 1080, 1070, 1060, Fury X és 480-as VGA-kat. Fontos, hogy a 2. oldalt mindenképp olvassátok el, különben nem biztos, hogy érteni fogjátok a grafikonokat és hogy mi mit jelent. Nagyon érdekes a teszt amúgy mert teljesen játékos szemszögből közelíti meg a tesztelés metodikáját, azaz valós felhasználás alapján tesztel. Érdekes amúgy, hogy a Geforce jött ki ebből győztesen, az ATI-nál ebben a tesztben sehol nem láthatóak azok a hangzatos ígéretek amiket mi itt ph-n olvasunk.
-
-Solt-
veterán
válasz Dyingsoul #3334 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de ez inkább az adott játék tesztje, nem VR teszt! Azokban a játékokban ahol van aszinkron timewarp rendre jelentős javulásról beszélnek az AMD tulajok. Az AMD és az NV közti különbség kiderítéséhez olyan környezet kéne, ahol adottak azok a technikai feltételek amikről itt a PH-n megy a diskurzus... ahhoz, hogy a hagzatos ígéretek(?) működjenek, nem elég a hardver, a szoftver oldaláról is kell a támogatás.
www.smart-bus.hu
-
izomman1
senior tag
Sziasztok!
HTC Vive hoz tudtok ingyenes VR 360 fokos videó lejátszó programot javasolni? Létezik ilyen?
Két ingyenes is volna, de egyik se megy rendesen:- VRideo - Csak „beépített saját ” videókat tudja lejátszani én saját videót nem tudok bele importálni.. Elvileg volna dowload mappa, de nem találom a C: meghajtón helyét! Milyen elérhetőségre kéne a wincseszterrre rámásolni a saját videóim le tudjam játszani és látszódjon a dowload mappába?
- Whirligig program szintén ingyenes, de ott a beállítás olyan brutál sok videóbeállítása létezik (billentyűkombókra) amivel szinte lehetetlen eltalálni hogyan tudná lejátszani mormálisan a 360 fokos videót vagy a 180 ast…Köszi szépen a segítséget előre is!
-
Komplikato
veterán
Erről a termékről kevés valós adatot leltem, csak azért teszem be ide, mert sokan várnak kisebb, könnyebb, szemüveg szerű VR eszközre és az tény, hogy ez az első fecske. A DLODLO bemutatta a V1 elnevezésű VR szemüvegét. A termék telefonhoz és számítógéphez IS használható, de direkt gyártanak hozzá egy D1 elnevezésű külső hordozható egységet, amiről megint nem sok derült még ki. A szemüveg ára 559USD. A felbontása 2560x1024, a látószöge 105 fok. A mozgás érzékelők 9 tengely mentén gyűjtik be az adatokat. A reklámfilm alapján tud továbbá gesztus vezérlést is a termék. A gyártó oldalára még nem kell szaladni, mert teljesen üres még.
DLODLO V1 Glasses video"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
nemrég csöppentem bele egy S7 és egy GV párosításával a VR világába.
Ahogy próbálgatom, szememet nem bántja, nincs furcsa érzésem utána.Valaki próbált már mondjuk egy 30 perces sorozatot, esetleg teljes filmet nézni VR Videó lejátszóval?
Milyen időközönként érdemes vagy kell e egyáltalán szünetet tartani? (itt ugye nem mozog a fejünk jobbra - balra mint az egyéb alkalmazásoknál ) -
Segal
veterán
Ez teljes mertekben egyenfuggo. Ha nem erzed sz*rul magad akkor nezd ha meg igen akkor tarts szunetet.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
floratm
senior tag
http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_288547.html[link]
-
Chal
addikt
válasz floratm #3341 üzenetére
Az a termékleírás büntet
"Combination of optical amplifying and image counter distortion technology, provides 120° view angel, makes your feel real Shell uses Swedish S136 steel material, higher quality. Surface adopts teh BMW6 M stoving varnish material, with Musashi spraying technology Optical lens was made in Japanese which is clearer. Military level aspheric optical lens without any distortion"
Biztos vagyok benne, hogy a HDMI kábel vezetőpászmái pedig kézzel lettek sodorva, és tadzsikisztáni hegyi kecske zsírjával lettek kenegetve teliholdnál
Amúgy jó hogy jönnek fel a kínaiak, úgy látom a reviewek alapján hogy a DK2 szintjét azért hozza, kár hogy árban annyi mint abból egy szép állapotú használt.
[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
Igen-igen
Emlékszem évekkel ezelőzz mikor a vaterán néztem a kinai telefoncsodákat, azzal próbálták eladni magukat hogy TV funkciója van és kihuzható antennája volt...
Most pedig tudjuk hova nőtték ki magukat. A samsung meg az oculus beleöli a sok pénzt és lehetnek az elsők a piacon de jo lesz nekem a második harmadikkörös modell is amiben már nem lesznek meg az induló hibák amit jonevü kinai gyártó csinál majd fele áron.Tehát a verseny nekünk csak jó
-
Chal
addikt
válasz floratm #3343 üzenetére
Persze, csinálják csak. Kínaiakkal az egyetlen baj, hogy sokat hozzátenni nem tudnak, de legalább másolásban jók. Viszont cserébe jó olcsók legalább
Mondjuk itt lehet egy olyan buktató nekik, hogy kizárják őket az ökoszisztémából, de bízzunk benne hogy nyitottabb lesz a dolog idővel, és egy HMD nem lesz több egy okosabb monitornál, amit bárki gyárthat, és bármilyen alkalmazás megy rajta, ha a technikai paraméterei megfelelőek.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Komplikato #3348 üzenetére
Egyelőre még támogatott de tulajdonképpen ez bármikor megvonható oculus részéről. Nyílván amíg nem tudják mindenhol piacra dobni a véglegest addig érdekükbe állhat a dk2 támogatása de ha ez sikerül (jelen pillanatba úgy tűnik 2017 eleje) akkor szerintem az első dolguk lesz kiszedni a támogatást tehát már meggondolandó a dk2 vásárlása.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest