-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz PistiSan #15422 üzenetére
A snapshot build már 5.4-es kernelre épül, amiben Distributed Switch Architechture van. A két hálózati konfiguráció nem kompatibilis, így tilos a konfiguráció megtartása melletti frissítés, mert biztosan nem működő rendszert kapunk.
Alex
-
őstag
válasz PistiSan #15422 üzenetére
Sziasztok
vargalex, PistiSan asus restoration toolal is simán fel lehet rakni az openwrt-t?
Padavanon voltam, visszatértem a gyárira és onnanan ssh-n raktam fel az openwrt-t, a hivatalos leírás nem említi hogy restoration toolal is fel lehet tenni az openwrt-t. *.bin fájlokat is elfogad a restoration tool, nem csak *.trx-et?
AC57U-ra is lehet restoration toolal openwrt-t rakni? Gyári fw-n kell hozzá lenni vagy padavan alól is megy?-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest