- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #15878 üzenetére
Nézd a jó oldalát, a kötelező körök a váltóval már megvannak szóval nagy para nincsen innentől, egyébként meg ismerős... most borítottam bele a gaming setupba egy fél milkát, majd oldalborda fűzött meg, hogy szerinte 1-2 bútort lecserélhetnék, legalább akkor azok adottak lesznek összeköltözés után.
De aztán hirtelen neki is fontos lett a kocsi most, hogy a DPF végett lett Egerszalok lemondva... mert nem tudtuk szerzek-e időben bontottat. Hirtelen Ő jobban lecserélné mint én.
1446 biztos és a tengelyek is, azon felül nem hiszem, hogy lett volna nagy cserebere.
Abarth GP-al mi történt? Kihaltak? Gyakorlatilag egy darabot nem látok hetek óta.MiTo mennyire stabil neked pályán? Ha a csomival kiegyezek (tetőbox mindenképp fog kelleni mivel a mélyláda átköltözik az Astraból főleg, hogy a Magnat-ot lecseréltem benne egy Gladen meghajtóra...
) akkor egész jó lenne a lista amiből tudok vadászni Tjet tekintetében:
MiTo,
Giulietta,
Bravo,
GP (végső eset, akkor már Bravo)
Deltat csak a mérete miatt ejtem ki, már feleslegesen nagy. Plusz a puttony nem begyere, egyébként is húzottabb a forma de a puttonnyal nekem sok.Reggel próbáltam a fogtündér által ajánlott Leon FR-t, nem rossz nem rossz. De az az Alfa csak jobb ennyi pénzből meg kell mondjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest