- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Synology routerek
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
válasz
BluEyes #7813 üzenetére
BluEyes és Bambano!
Köszönöm a gyors válaszotokat.
Egy Yamaha hangkariról és egy Asus TV-video kártyáról van szó.
Tudom mindkettő idejét múlt, de ragszkodnék hozzájuk. Egyik a költség. Most feccoltam némi pénzt új gépbe, nem mindegy, hogy mennyit tudnék áthozni a régiből. A másik ok még fontosabb. A Yamaha kártyának egyszerűen SZUPER a hangzása.
A kártyák jelenleg is működnek XP alatt az új gépben egy nagyon lebutított üzemmódban, az XP által felajánlott driverekkel. A letöltött fejlettebb meghajtókkal nem működok hobátlanul egyik kártya sem.
A levelem megírása óta „okosodtam” is. Ha jól értettem az emulátor olyan program mellyel fejlettebb op.rendszeren lehet régi progikat futtatni. Nekem másra lenne szükségem, valami Virtualis gép kéne, amelyet a következő módon lehetne használni:
Alaplap a neki megfelelo driverekkel vagy XP, vagy Linux.
Ebben az alaplapban ülnek szeretett kártyáim. Elindítok egy ablakot, melyben installálom a Win98-t a normál telepítőjével, majd felteszem a kártyák telepítőit. És minden működik babán (az említett abalakban). Létezik ilyen megoldás?
Várom válaszotokat.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology routerek
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest