- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van itthon egy P4-es gép 512 ram 320GB merevlemez 2,4GHz-es celeron proci meg egy nvidia m440-es 64MB-os VGA.
Na szóval arra lennék kíváncsi, hogy van nekem itthon kihasználatlanul egy 4db gigabites lan kari, ha ezeket belepakolnám kiválthatnám a routeremet erre a száítógépre?
Linux szerver lenne rajta ftp kiszolgáló, torrent ,web szerver is futna rajta ezeket tudom, hogy lehet így használni csak azt nem tudom, hogy a linux szerver tud osztani dhcp-t meg ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest