Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    hello
    minap vettem ps-t gt5 miatt. ezzel kapcs lenne par kerdesem. amit hianyolok online reszebol, hogy nincs egy ilyen mod, mint forzaban, hogy random autok random palyan lobby. nem lehet tuningolni sem mas autot valasztani, minden palyan mas autoval kell menni amit random sorsol. lenyeg nem is ez, hanem nem enged modositasokat, igy egyenloek a feltetelek. na most itt inditas utan meg a multiplayerbe se tudtam bemenni, mivel autom sem volt. nem tudom miert kell rakenyszeriteni az embereket a singleplayerre ha vki nem akar...
    ugyhogy most kenytelen vagyok ott korozgetni auto hijan.
    legtobb host ahol jartam nagyon lagos is (digi 80) iracingben 30 autoval nem tapasztaltam soha semmi lagot. na mind1, azert remelem nem mindig ilyen.
    ti hogy jatszotok online? egymassal esetleg? vkit felvennek aki szokott hostolgatni.

    legtobb szobaba nincs korlatozas amugy neten? milyen autot erdemes csinalnom, milyen hostbol van a legtobb? ugy lattam pp550-bol mintha lennenek. ja es nincs olyan se, hogy auto tune? ha en nem akarok 3 orat a menuben eltolteni hogy feltuningoljak egy autot, nem lehet olyat csinalni, hogy automatikusan bizonyos pontra feltuningolja az autot?

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák