Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
válasz FattyDove #34 üzenetére
Jó kérdés, megfogtál. Csak pár éves népirtásokat tudnék felhozni, az meg ugye nem ér.
Ja, ott van Ukrajna, de az természetesen szintén nem ér.[ Szerkesztve ]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
svgyula
addikt
válasz E.Kaufmann #7 üzenetére
"Valahogy az amcsiknál ritkább a golyó" Hááát jó nagy baromságot írsz és akkor még finoman és nem vulgárisan fejeztem ki magam! A legtöbb fegyvert az USA gyártja a golyókat lehet, hogy külső beszállítótól szerzi be de ez ne tévesszen meg senkit! Arányosan az időben még mindig több lőszert használ el mint amit az orosz-ukrán fronton. Nézd meg hány országban van jelen, hány országban terrorizálja a lakosságot a "demokrácia" jelszava alatt!
Azt már nem is tartom említésre méltónak, hogy mennyi fegyver van a lakosság kezében! De igen az előttem szólónak igaza van én senkinek nem akarom adni az adataimat! De inkább kelet fele mint az USA fele.
Lehet túl fiatal vagy, érdemes lenne megnézni azt a sorozatot aminek az a címe "az FBI titkos aktái". Ott bemutatják amiket felszabadítottak a titkosítás alól és talán rájönnél arra amiről most fogalmad sincs!
Valószínűleg már nem esne olyan jól a nyalogatás az USA hátsó felén!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
azbest
félisten
teljesen érthető, hogy aggódnak... én azt nem értem, hogy az eu miért ilyen türelmes, hogy évek, vagy lassan évtizedek óta nincsen valódi adatvédelmi egyezmény az eu állampolgárok adatainak kezeléséről, amit be is tartanak az usában. Már az is nagy szó hogy vagy 5 éve kimondták, hogy színjáték volt a régebbi egyezmény és eltörölték a kamut.
-
gabor7th
addikt
válasz FattyDove #10 üzenetére
Te is tedd a dolgot, próbáld meg nem odadobni magad az értékes szellemi cuccaidat. Minden felhőt kerülj el. Az összes rossz, nincs jó felhő. Még ha cuki kis kabalafigura mondaná is, hogy higgy neki... ne tedd.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Az USA márcsak sajátmagából kiindulva is tudja, hogy van mitől félni... Hisz ők maguk pl. maxra járatják a gazdasági kémkedést, még szövetségesei után is. De persze az nem veszélyes...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
E.Kaufmann
veterán
Valahogy az amcsiknál ritkább a golyó, jobban kitudódnak a dolgok, le is csuknak néha valakiket, vagy legalább jön egy kongresszusi ejnye-bejnye, majd megfilmesítik és elfelejtik
Na meg lehet jobb a golyó, mint a novicsok vagy a polónium...
Vagy ha már közelebbi, jobb a becsippeltetés, mint az, hogy szegény közeli hozzátartozónknak a kórházban szétmállott a tüdeje az intenzíven, mert a sok okos mondta, minek az oltásOlvasok konteó blogot, de nem hülyülök bele...
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Darmol
senior tag
válasz E.Kaufmann #3 üzenetére
A szívemre is tehetem, meg a fejemre is. Az adataim rossz szándékú felhasználása esetén teljesen mindegy ki használja. Úgymond a hozzászólásod szerint neked nem mindegy milyen golyóval lőnek fejbe, mert az amcsi az aztán sokkal kellemesebb. Ha nem használják, akkor fokozottan érvényes: teljesen mindegy.
Én amondó vagyok, mindenki hozzáférését korlátozni kellene.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
tibaimp
nagyúr
+1! Kb ezt akartam írni. Az nem baj, hogy az USA nagy cégek mindenféle adatokkal rendelkeznek az EU-s és a világ minden részén élő emberekről. Én nem is bánnám, ha a face-t kinyomnák innen a pics@ba...(persze ezen jó sokan fel fognak hördülni és úgy sem lesz belőle semmi).
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
svgyula
addikt
Ilyen az amikor a fagyi visszanyal! Akkor nem aggódott senki csak minden más ország amikor az összes anerikai tech cég vitte és a mai napig viszi az adatokat a felhasználóktól! Abból sincs semmi gondja a kedves vezetésnek, hogy különböző szerverhálózatokon(felhőben) tárolja(nyilván bármikor lekérdezhető!!) a felhasználó levelezését, fényképeiket, egyéb adataikat! Nyilvánvalóan az "ingyenes tárhely" nem azért ingyenes mert annyira bőkezűek, hanem azért mert az összes ott lévő adat az az övék is nem csak a luzereké! Bezzeg amikor másik ország kezd el felérni a szintjükre akkor az azonnak "állambiztonsági kockázat" és tűzzel vassal irtani kell! Undorító képmutató társadalmi rendszer ez az általuk "demokráciának" nevetett valami.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
cuebler
senior tag
van benne vaalmi báj, amikor a meta és az alphabet anyaországában azon aggódnak, hogy külföldre kerülnek az adatok
persze jogos a félelem, de a politika egyik legtaszítóbb vonatkozása számomra a képmutatás"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Nők, nőügyek (18+)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513
- HP ENVY 16-h1001nx - ÚJ - 16" 2.8k OLED notebook - Core i7-13700H, 32GB, RTX 4060 6GB
- Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes állapotban - 2027. 04. 16-ig garanci
- IPhone 13 Pro
- Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes, Gyári Fóliás, 3 Hónap Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest