Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
A munkahelyemen a nyaknál mérnek már test hőmérsékletet belépéskor, lézeres hőmérővel.
Jobb mint a semmi, de egyrészt tegnap reggel is komoly mínuszok voltak, aki meg bemegy átfagyva annál mértek a nyak felületén 34-35 C fokot is ahogy láttam.Mivel nekem is van itthon ilyen, tudom hogy alapból csal 1-2 C fokot lefelé, mert ez nem is erre lett kitalálva.
Illetve aki lázas, ebben a helyzetben nincs az az ember aki önként még betegen is bemenne dolgozni.
Én úgy tudom a koreaiaknak van ilyen pár perces gyors tesztjük, amivel kb 97%-os pontossággal ki lehet mutatni a fertőzöttséget. Mi mért nem gyártunk, vagy veszünk ilyet?Egyébként neten szeretnék rendelni pár dolgot, maszk, kesztyű, illetve védőfelszereléseket és lehetőleg egy helyről. Tudnátok segíteni hogy milyen oldalon találhatok ilyeneket?
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED monitor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest