Új hozzászólás Aktív témák

  • Ajándékok

    aktív tag

    válasz Ezekiell #62609 üzenetére

    Én el szeretném kerülni a covidot. Ehhez pár praktikus tanács is kellene. Fél éve feltettem egy csomó kérdést, amikre még mindig nincs válasz. Most ez a 2 jut eszembe:
    Ha vásárolok fagyasztott holmit, azt hogyan fertőtleníthetem?
    Hogyan kell kezet mosni? Vannak videók a lépésekről, tudom, hogy 20-30-40 másodpercig kell mosni szappannal, de ha végigmegyek a videón bő 30 másodpercig tart. Vagyis ha 40 sec után rögtön lemosom, az utoljára beszappanozott felület csak pár másodpercig volt szappanos. És pl hipó-s fertőtlenítésnél 1.5 perc hatóidőt írnak. Ennyivel jobb a szappan? Vagy a szappant is rajta kell hagyni x ideig? Ha igen, mennyi az x?

    De amit írtál, az sem helyes.
    Aki érzi a covid tüneteket, ne várjon, hanem azonnal keressen orvost, aki hajlandó hatásos gyógyszert adni neki. Ha nincs ilyen, akkor menjen a parlament elé és tüntessen, hogy megkapja az ellátást! Ha megkapja 1:1000 az esélye, hogy meghal, ha nem kapja meg 1:100 az esélye. (valójában ezeknél rosszabbak a számok, de nem akarok rémhírterjesztő lenni) De még ha nem is kap gyógyszert, akkor is gyorsabban megy érte a mentő, ha a parlament előtt tüntet. A kórházban is nagyobb odafigyelést, talán jobb kezelést kap tüntetőként, mintha otthonról vinnék be.

    Parci:
    Lehetne csinálni vásárlói csoportot ivermectinre.
    Lehetne szállodai szoba közvetítésben is segíteni azoknak, akik pcr+-al nem akarják a családjukat veszélyeztetni.
    Csinálhatnátok futáros munkalehetőség hirdető oldalt. Ezzel segítve HO-ban vagy karanténban lévőket, hogy ne kelljen kimozdulniuk, és segítve a munkanélküli fiatalokat.
    Aki most kukkant be, nem tudja, hogy hsz gyártok közül ki-kicsoda. Jó lenne, ha a szakembereknek kiemelt rangja lenne.
    Az utolsó kettőt ugyan csak kb fél éve javasoltam először.

    A rengetek off topik hsz-ben elveszik a lényeg. Azért kellene aktív moderátor, hogy törölje a nem idevalót. Aki 1 hét után visszanéz, az is valószínűbb, hogy elolvas 7*20 hsz-t, mint 7*350-et.

    [ Szerkesztve ]

    Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

Új hozzászólás Aktív témák