Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz radi8tor #31616 üzenetére

    "...tegye már fel a kezét akit vagy akinek az ismeretségi körén belül valakit durván érintett?" - imádom ha Magyarországon ezzel érvel valaki. :U Mivel az első kört "megúsztuk" ezért nehezen fogsz ilyen embert találni. De a jövőre nézve sajnos ez semmit sem jelent.
    A halálos áldozat elég durva neked? Szüleim ismerősei. A fiuk hazalátogatott hozzájuk Ausztriából (még márciusban pont a "határzárás" előtt), tünetmentes volt. A hatvanas évei elején járó, egyébként egészségesnek tűnő édesapja (nyilván nem volt teljesen az) elkapta tőle, és egy héten belül a kórházban belehalt. A srácnak még 6 héttel az apja halála után is pozitív volt a tesztje (ugyanúgy tünetmentesen). Az édesanyja nem kapta el szerencsére. Én pont emiatt védtem úgy (és mai napig is védem) a szüleimet minden közösségi tevékenységtől.
    Ezenkívül tágabb baráti körben több embert is ismerek aki elkapta, bár a te szavaiddal élve egyikük sem volt "durván" érintett - akármit is jelentsen ez!? OK, az én ismeretségi köröm viszonylag nagy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák