Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

Mai tapasztalat a helyi kórházból, hogy mekkora vicc ami folyik. Nálunk a sűrgősségi egy térben van több szakrendeléssel. Az utcáról két fotocellás ajtón jutsz be a kórházba, a belsőt az őr nyitja. Megkérdezi hova mész, majd továbbenged, ez eddig frankó, bár értelme semmi sincs. A sűrgőssére vezető ajtón simán bemegyek, kutya nem szól hozzám, balra látok valami sűrgősségi szűrés helyiséget, jobbra fehér paraván a fal mellett, megyek a dolgomra. Bejutva az orvoshoz a kérdés, hol a szűrős papírja? Nekem olyan nincs. Akkor menjen vissza a szűrésre és jöjjön a papírral, addig nem vizsgálnak meg. Mutatják azt a helyiséget, amit írtam, a sűrgősségi szűrőt. Ez a szűrő egy kb 2x2m helyiség, ajtó kitárva, bent egy hölgy, számítógép. Odamegyek, a csaj ott a szűrőben kétpofára tolja az ebédet. :Y Mondom miért jöttem. Azt mondja, akkor maga beszökött!! Hallod, beszöktem. :F Mondom neki, hogy szöknék be, amikor simán bejöttem és a kutya nem szólt hozzám, nem állta utamat. Következzen a szűrés. Köhög, láz, orrfolyás? Nincs. Járt-e külföldön az elmúlt két hétben? Nem. Mikor született, neve, itt írja alá, aztán kezembe nyomja a papírt. De ennyi. Se hőmérés, se semmi. Egy fecni bemondásra. Azzal vissza az orvoshoz. Megnyugodva elveszik és csinálják amiért jöttem. Annyit vettem észre, hogy több kézfertőtlenítő gép van a falon és volt is bennük cucc. Máskor van, hogy üresek. Az eü dolgozók egy részén van maszk, de több amin nincs. Valahogy nekem az jött le, hogy ez egy nulla, szarnak bele. Pedig nem egy kis kórház és még a város és a kórházvezetés is kormánypárti, szóval sok mindenre nem lehet ezt fogni. Nem igaz, hogy még egy hőmérőt se tudnak odatenni, mert így simán bemegyek 40 fokos lázzal is és mindenki nyugodt, mert van szűrős papírom. :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák