Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
most kicsit komolyabbra veszem a figurát, tőlem szokatlan módon
amikor bő egy éve elkezdtem itt a hittérítést az egészséges életmód kapcsán, azt gondoltam, sok értelmes és okos ember gyűjtőhelye e platform és sokan fogékonyak lesznek rá az akkor kibontakozó őrület fényében. sajnos amint ezt az idő igazolta, tévedtem, de nagyot. na mindegy is, ez legyen az én keresztem...
szóval a lényeg nem változott, sokakkal (szinte mindenkivel) ellentétben ma is egy hit vezérel: a betegségekre (konkrétan erre a sarsra is) nem a mai orvostudomány és az általuk kínált módszerek a gyógyír, hanem a több ezer éves megfigyelések, megtapasztalások, megoldások és azok ötvözése a modern kor tudásával. lehet ezért köpködni, nem nagyon érdekel már, de én tudom amit tudnom kell, mind nálunk, mind a szűkebb környezetemben bizonyít, így szerencsére rászorulva sem vagyok senki tudományos tudására-tanácsára.
node ami a lényeg és már sokszor utaltam is rá, írtam le, de szinte mindenki csak legyintett rá, jóvanalusipkásmaradjálelmagadnak: csakis a naturális életmód ad megoldást és kínál minden problémára gyógyírt...mert nem attól van bajod amit nem eszel meg, hanem attól amit igen
és higgyétek (vagy sem), ez a kulcs...a kulcs, amit többször a kezetekbe adtam, de nem használtatok, a nitrogén monoxid...a legfontosabb vegyülete a szervezetünknek, a töltény az immunredszerünk pisztolyában, ha ennek termelésével baj van, összedől a vár, ha minden klappol odabenn, akkor nincs mitől félj, ez a csodálatos gépezet teszi a dolgát és mindent megold magától, mindenféle tudományos hókuszpókusz nélkül. ennek oka/hiányának okozója: az L-arginin...arginin a donorja a NO-nak, ha a szervezetedben ezt a rendszert fölborítod (egyik legfontosabb a földolgozott élelmiszerek nagy ívben kerülése, de ezt már guglizzátok ki ha érdekel egyeltalán), akkor bajban leszel.
no és végezetül (csak hogy alá is tudjam támasztani a nektek bibliaként funkcionáló lancettel, mert az nem ember, aki nem linkel onnan), csak keresik a tudósaitok is a tényleges megoldást: [link]
(persze itt is már eső után köpönyegként, ami soha nem igazi megoldás, megelőzés, megelőzés, megelőzés!!! mert tolathatsz magadba milliárd szám antitesteteket generáló alkatrészt, ha az immunrendszered tölténytára üres)
bocs kicsit hosszú lett és amúgy is laposföld
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info