Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #205555 üzenetére
hogy sírhatod vissza, barcásként?? én úgy rühheltem őket
Rivaldo-ék állandóan szoptak velük a bajnokságban. emlékszem a 3-3as meccsükre, ha nincs a brazil, azt is bukják. de mindig megmentette van gaal-ékat
de attól még útáltam a valenciát (a spanyol bajnokságon belül) de barcásként mi mást is tehettem volna -
DeathAdder
veterán
szerintem ez hosszabb távon még rosszabb lesz, a bajnokságot kéne átreformálni, termékben gondolkodni, 20 csapatnak közösen tulajdonolni a ligát, és azt értékesíteni. nem a lobbistáknak, hanem mindenkinek ugyanolyan beleszólása kéne legyen, az legalábbis látszik hogy működik
de szerintem már annak is késő, mert most ha jobban elkezdenék visszaosztani a pénzeket akkor hirtelen a madrid is ilyen 7. erő lenne európában, és nem tudnák megtartani a legjobb játékosait sem, nem hogy a legnagyobb marquee igazolásokat elvinni, ugyanakkor ha ezt minél tovább húzzák ez annál fájdalmasabb lesz, nem hiába akarják annyira a szuperligát, már most az van hogy a túlárazott PL igazolások biztosítják, hogy ne menjen csődbe a fél spanyol liga
de szerintem a szuplerliga sem segítene, mert semennyi pénz nem volna elég, hiszen ez a működés magában hordozza az eladósodást. amúgy én is sajnálom, halvány emlékek, de nagyon bírtam azt az Valenciát amiről írsz tele volt poszterekkel a szobám
-
cyberkind
félisten
Ha azt nézzük, a tavalyi bajnokságig lehetett beszélni a 4 erős csapatról, ebből a 4-ből 1 lecserélődött, de a másik se nagyon acélos. (Girona és Tico)
Igen, a Valencia egy nagyon jó csapat volt relatív sokáig, aztán elvittek onnan is mindenkit, ők meg nem tudták kihasználni a kapott pénzt értelmesen, kár az egészért, és ahogy haladunk előre, nem hiszem, hogy jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest