- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Batch programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200598 üzenetére
10+ éve zsinórban bajnokok
egyszer csak nem lesznek azok, kb ez tűnik a lealkalmasabb időpontnak rá... aztán majd meglátjuk, hogy Hollywoodban írták e a forgatókönyvet
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200596 üzenetére
kikap
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #200594 üzenetére
-
atee_13
őstag
facom
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #200584 üzenetére
Mondjuk olyat se keveset, hogy szenvedett a végéig ellenfélnek járt volna a gól vagy a tizi, de a VAR közbeszólt vagy éppen hallgatott pont úgy, hogy citykó járjon jól. Pl, rodri kezezése 0-0 nál ép everton ellen vagy kutinyó még villában bombát lő, de a semmire visszafújják, de napestig lehetne sorolni, hogy hogyan juthatott egyáltalán olyan stádiumba a meccs, hogy a végén behúzza a citykó.
-
atee_13
őstag
Everton vajon kibekkeli? Vagy a sopri+VAR megoldja?
-
atee_13
őstag
A sárga és a piros lapok mellett egy új, kék színű büntetőkártya és az azzal járó 10 perces kiállítás bevezetését kezdhetik el tesztelni hamarosan a profi fociban – számol be róla a Telegraph.
Nade ebben a feszült helyzetben, ha a sárga és a kék lap egyszerre kerül felmutatásra akkor VÉTÓÓÓÓÓÓÓÓ -
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #200520 üzenetére
Ez olyan mint a statisztikák, hogy nyunyóka milyen veszélyes a kapura
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #200500 üzenetére
csak nehogy ezzel a győzelemmel jól is lakjatok az szezonra
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200493 üzenetére
Szegény margitot megint 'báncsák' ... hogy sújtja őket az a ku..ten
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200461 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #200386 üzenetére
keményen szegény szag van
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200379 üzenetére
Én mondjuk jobban aggódnék azon, hogy ennyi potyát kb az előző szezonban szedtünk össze amikor is nagy nehezen jött egy EL.
Azért ennek nem volt előjele, hogy ilyen potyaforma megjelenik. Tartok attól, hogy ez egy sorozat kezdete lesz. -
atee_13
őstag
ilyen nincs b+
-
atee_13
őstag
na jól van 1 potya ide egy oda
-
atee_13
őstag
Azért ilyen potyát már régen kaptunk
-
atee_13
őstag
Tényleg margitosok fikázták 7végén a műbappét? Így hogy kiderült hozzájuk megy
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #200264 üzenetére
lesz ebből nemzetközi porond?
-
atee_13
őstag
kalapácsnak reszeltek
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200182 üzenetére
90+7 perc ... hmmm bunda szagot érzek, bár nem láttam a meccset
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200167 üzenetére
"csak elfelejtik hogy az a csapat kb. a mostani crystal palace szintjén volt minőségileg"
+1 és tegyük hozzá, hogy suarez nem készen kapta a helyzeteket a magas letámadás után vagy kontrákból, ő gyakorlatilag kiharcolta a lehetőségei nagy részét. Szabadokból is elég eredményes volt. Míg nyunyóka azért egy jólműködő kiszolgáló személyzet helyzeteit durrogtatja kapufára javarészt.Ez a palace hasonlat direkt a bagoly miatt lett?
-
atee_13
őstag
na végre
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200093 üzenetére
ez az akármicsoda összezavart
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200083 üzenetére
Azért a spíker szakértelme ellenére ezen a meccsen nem jó. Bebőrözik, dadog nála labda, pontatlanok a labdák 5. percben pl diaznak elé kellett volna tenni a labdát és az ziccer a kapussal szemben erre mögé adja úgy, h diaznak meg kellett állni.
Nem a kisgyerek miatt nem tud kibontakozni, ez nem az ő napja ma.[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
8888888888888888888888888888
-
atee_13
őstag
ma pedig többször nem adták le neki mikor jó helyzetben volt, de ezt így megcsinálta a srác
-
atee_13
őstag
így ezzel a bredli gyereknek gólpassz
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
És a hivatalos oldal választotta nem a pocakslepp
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #200016 üzenetére
Múltkor olvastam, hogy véget ért a politikai pályafutása, de nem gondoltam, hogy NER-hez vissza tudja nyalni magát, vagy olyan okos, hogy azt hiszi vajnácska után nem a NER-é a tv
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #200006 üzenetére
Pocakék meglátják ezt a klipet befoliázzák Érted meg jön a szuverenyitási bölcsifelühgyelet
-
atee_13
őstag
Hmmm...
"De most úgy tűnik, az ügy hátterében sokkal több van, mint amit eddig gondoltunk. Kiderült, hogy nem Klopp döntött a távozásról, hanem a felesége, Ulla Sandrock győzte meg erről.
Klopp és Sandrock 2005 óta élnek házasságban, és nem ez az első alkalom, hogy Ulla nagy szerepet játszik a férje karrierdöntéseiben. Korábban már lebeszélte arról, hogy a Manchester United edzője legyen, 2022-ben pedig a Liverpoolnál éppen meggyőzte őt, hogy szerződést hosszabbítson a Vörösöknél.
Ulla maradni akar, és jó férjként mit teszel, ha a feleséged maradni akar? Maradsz. A legfontosabb szerződés az életemben, amit aláírtam, azt Ullával kötöttem!
– mondta akkor Klopp.
A Liverpool FC edzőjének és feleségének Formby városában található otthonában állítólag már korábban megegyeztek, hogy Klopp csak további két évet marad a klubnál – annak ellenére, hogy a szerződése négy évre szólt. Két évvel ezelőtt még nem lehetett tudni, hogy a klub ilyen sikeres lesz, de úgy tűnik, a feleség kérését Klopp komolyan veszi." -
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #199998 üzenetére
Lehet nem érti, hogy gólra játszák nem kapufára
-
atee_13
őstag
Luton
-
atee_13
őstag
Ez nem szoboszlai?
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #199905 üzenetére
Őt kell ismerni?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199696 üzenetére
Azért abban még bízhatunk, hogy a chelsea megveri magát és mindent is kihagy
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #199692 üzenetére
Csak most nézem, h 1 pontra vagytok a sirályoktól meg a united-től. Azt mondom most így ahogy van fejezzük be a szezont hivatalosan is
-
atee_13
őstag
válasz Creative997 #199670 üzenetére
„Ez lenne, ha San Marinónak is úgy ítélkeznének a bírók, ahogy a Real Madridnak!”
Plakátra vele
-
atee_13
őstag
Jóska -> Napoli?
-
atee_13
őstag
válasz cyberkind #199655 üzenetére
Persze, hogy láttam mindenfélét, ezért kérdeztem, hogy hiteles van e.
De annyit segítek, hogy ez áll az általad linkelt írásban:
Although there is no single definitive shot which proves whether the ball went out or not, broadcaster beIN SPORTS have used multiple camera angles from inside the stadium to create a 3D projection – and it would appear the whole ball did cross the line by millimetres.
Egy TV társaság utólagos 3D mókolása azért nem VAR.Értem én, hogy szeretnéd elhinni, hogy "bácsák" a margitot is, de egyre nehezebben megy.
-
atee_13
őstag
válasz cyberkind #199639 üzenetére
Lalaiga meccset nem nézek, de BL meccset pl nehéz felidéznem, mikor volt rossz végen.
Ezt a "húdegyakrant" majd remélem kommentelik a Laligások, hogy igaz e.
Valenciásat nem ismerem, de elég halovány, hogy ha annyit tudsz felhozni, hogy nem szakítottak félbe egy meccset.
-
atee_13
őstag
válasz atee_13 #199619 üzenetére
„Fran, javaslom, hogy nézd meg a pályaszéli monitoron, lehetséges büntető van az Almería kezezése miatt. Nézd meg szuperlassításban, hogy dönteni tudjál!
Rendben, megnézem. (...) Igen, itt vagyok a monitor előtt!
Oké, akkor most megmutatjuk neked szuperlassításban. Hogy lássad, oké? És most megmutatom neked más szögből. És harmadszor is, hogy kontextusban lásd. Most már te döntesz.Tökéletes! Fejel a madridi játékos, és a labda az Almería védőjének a karjára pattan! Büntetőt ítélek, sárga lap nélkül, rendben?
Tökéletes!”
Közben említés sem történik arról, hogy Rüdiger fellöki Kaiky Fernandes Melót, az Almería 19 éves brazil védőjét, aki megpróbálja visszanyerni egyensúlyát, és ezért kalimpál a karjával, amire ráesik a labda.
Mik vannak
-
atee_13
őstag
Ma elloptak tőlünk három pontot, kiraboltak minket. Fáj ezt kimondani, de ez az igazság.
És ez nem az első eset ebben a szezonban. Ami ma történt, az minden határon túlment, hihetetlen volt. A bíró mindent megtett azért, hogy a Real Madrid nyerje meg ezt a meccset
– nyilatkozta a lefújás után az Almería középpályása, Gonzalo Melero.
Jól játszottunk, de valaki úgy döntött, hogy ma nem nyerhetünk ebben a stadionban. Boldogok lehetnek, érvényesült az akaratuk
– mondta feldúltan Marc Pubill.
....what a surprise
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199608 üzenetére
Neeee azt akarod sugallni, hogy a statisztika nem minden
-
atee_13
őstag
Azért ilyen foscsi játékkal nem tudom mikor tudtunk utoljára nyerni, nemhogy 4-0 ra
Salah nélkül nincs mitt tenni nincs aki gólt szerezzen
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199587 üzenetére
A duma az volt, hogy 10/2 volt a párharc és, hogy minősíthetetlen, most lett 20/10? Szerintem nem. A szám azért volt ilyen szar mert mindenki szar volt elől és mikor ilyenkor próbálkozik az ember nem azok a szituációk a párharcok tekintetében ami győzelemre van ítélve. Csak ugye nem mindegy, hogy kp 1v1 ellen van a párharc vagy 16 körül 3-4 védő ellen. Nem a darabszám számít.
-
atee_13
őstag
Kíváncsi vagyok a félidei elemzés után a meccs végi is megállapítja e milyen sz@rok Jota számai
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
És Nyunyóka nem csak visszafutott balbunkóba elölről, de még blokkolt is
-
atee_13
őstag
Valaki szitkozódni fog
-
atee_13
őstag
PL két legjobb formájában lévő csapat meccs meg foscsi
-
atee_13
őstag
Mi van itt a végén
-
atee_13
őstag
válasz Creative997 #199508 üzenetére
"na ez a pletyka 1-10es skálán mennyire mínuszos?"
Ha Sára nem követ el harakiret akkor nagyon
-
atee_13
őstag
Róma hasít Jóska nélkül?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199444 üzenetére
plakátra vele
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199398 üzenetére
Azt mondod simán behúzzuk
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199388 üzenetére
Milyen sokat fog majd érni, ha megint olyan lesz, h 1 ponttal maradunk el a citykó mögött
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199322 üzenetére
5. Manchester City
-
atee_13
őstag
AZAHRIAH x SZOBOSZLAI - Azi meg a Szobó (AI VOICES) (youtube.com)
Ha ez nem lesz sláger akkor semmi -
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #199275 üzenetére
és egy jó kájszédó?
-
atee_13
őstag
Közben Pá Pá Jóska lett
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #199264 üzenetére
Igaz, hogy a kékeid 120 millát akarnak ajándékozni megint a sirályoknak?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199240 üzenetére
F@szé nem írják oda a levont pontokat a citykónak
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199232 üzenetére
Sokallom azt a 15%-ot
-
atee_13
őstag
Ben?
Miután az AS Roma vasárnap este 3-1-re elvesztette az AC Milan elleni olasz bajnoki rangadót, a Sportmediaset beszámolói szerint a "farkasok" vezetősége meneszteni fogja José Mourinhót a vezetőedző posztjáról. A lap úgy tudja, hogy a helyét ideiglenesen a klublegenda Daniele De Rossi veheti át. -
atee_13
őstag
válasz LyonnaisFan1 #199202 üzenetére
Ez megint valami túrbános móka?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199133 üzenetére
mondjuk első gólnál azt hittem elhagyja a labdát, de úgy néz ki ez az elcsavarjuk a jobb hosszúba fekszik nekik, kellene még belőle amíg nem reagálnak rá kellőképpen a citykósok
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #199125 üzenetére
azért ezt az 1v1 et is berúghatta volna, h pepike érezze a törődést
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- További aktív témák...