Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #35052 üzenetére
Na, úgy látom Messiék megint pénzt mosnak....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #34708 üzenetére
Jaaa. Hát igen.
Én abban bízom, hogy tudja Mou, mit csinál. És majd hosszútávon neki lesz igaza.
Olvastam amúgy olyat, hogy nagyon sok évig itt képzeli el a jövőjét. Meg elvileg ezt az évet a csapatépítésnek szánja.
Azért egy 1-3 PL helyezés, BL elődöntő meg mondjuk egy FA kupa siker minimum elvárás kéne hogy legyen.
Mata meg Hazard olyan labdákat ad, csak lesek.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #34590 üzenetére
Persze létezik ,de megmondom neked őszintén én ebben az évben nagyon kevésszer láttam az átütő erőt a Madridban.
Jogos volt vagy sem eltörölték , ami után ugyan ott folytatta ahol abbahagyta , és láthattunk "kisebb könyöklésért" is pirosat.Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #34588 üzenetére
Én meg azt vallom ,hogy aki egy "egyszerűbb" bajnokin nem tud a másikkal együtt focizni a nagy bl meccsen sem fog.
Tegnap számomra 1 ember volt értékelhető , ő pedig az általad említett Modrić , amikor Benzi nem fordult a kapu felé , amikor Cé inkább ellövöldözte a csába a labdákat (végén amikor mentek 3 a 2 ellen....)na meg hisztizett végig , amikor Ramos megússza az eltiltást és a tízen valahányadik percben már lekönyökli az ellenfelet fejelésnél, miről beszélünk ? És ez nem csak erre a meccsre értem , mert a legtöbb Madridi meccsen ez van.Persze kinek mi tetszik , de ha már végigszenvedtem a meccset hagyszóljakmáááábe
Tavalyi év csak azért került elő mert tavaly is hasonló volt a szlogen szarni mindenre csak a bl....Idén is nagyjából ezt olvasom a madridi fórumokon
u.i : ha jól emlékszem pl cé Jesé góljánál nem nagyon mozdult meg hogy menjen ünnepelni....csak ,hogy mennyire csapat a csapat (ezt már csak fél szemmel néztem tévedés joga fennáll)
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #34584 üzenetére
Először is Blablabla !! Nem csak ezt a meccsét néztem a Madridnak hanem igen sokat , most csak kiemeltem ,hogy ezt is végigszenvedtem annak ellenére ,hogy 5:10 kor keltem és kurva szar meccs volt , mert mind a két csapat kuka volt , ami inkább a Madridra nézve szégyen.
Ez a bl-ben minden más legalább akkora blődség mint az esőben eltűnnek az autók közti különbségek ala f1 topic
Tavaly amúgy mellesleg nem ugyan ezt mondogattátok ,hogy szartok mindenre csak a 10. legyen meg , mert a bl úgy is más ? Aztán ha jól emlékszem meglett nem ?
Ezt a tegnapi Valenciát tegnap 2-4 góllal kellett volna pluszban ütni ha valakinek bl álmai vannak.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #34519 üzenetére
Na végre Messi is megmondja. Egy csapásra szimpatikusabb lett.
Más: Ma végre vezetett támadásokat a Spurs Ha döntetlen maradt volna én akkor is elégedett vagyok, de így tökéletes. Nagyon jó meccs volt. A védelem töketlen, Soldado kutyaütő, de Adebayor nagyon karaj.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #34023 üzenetére
A szőke hajú csajszi vagy jó arányokkal akkor jöhet a kép , ha nem akkor ez egy focitopic köszi
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #33687 üzenetére
Nem is kell,azért van ott,hogy szvsz
De azért egy kis magyarázat: ezt a Bayern-t szinte csak váratlan és zseniális egyéni megoldásokkal lehet megverni,ebben pedig az Arsenal támadórészlege a legjobb SZVSZ
A második legjobbhoz: simán vezetik Európa legerősebb bajnokságát,mondjuk talán odafért volna,hogy legjobbb formájában,legerősebb helyett
De szívesen meghallgatom szerinted ki(k) jobb(ak) most náluk[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz 7600 GS #33617 üzenetére
Ez is igaz, a MU most mutatja meg a valódi arcát/teljesítményét, nincs mese, ha az elitbe akarnak menni, előbb venni kellene pár sztárjátékost, de főleg a középpályára, olyanokat mint Özil, aztán ha ezek után se jön az eredmény, csak az edzőben lehet keresni a hibát.
Húzós egy menet lesz a MU-nak és a drukkereknek.(#33618) Winnie The P
Ezen rengeteget gondolkodtam, és Di Matteo-n kívül senki se jut eszembe, bár én nyáron Mou-t szerződtettem volna Moyes helyett, és az edző kérdés nem lenne a porondon.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #33312 üzenetére
hát persze, az utolsó 2 meccsen tökéletesen láthattuk, hogy alles in paletti van
és nem is csak messi a baj, mert láttuk, hogy messi nélkül is komolyan tud focizni a csapat.. fejben szétestek már. fogalmam sincsen, hogyan lehetne őket újra motiválni. így cl-ben is kifognak esni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #33211 üzenetére
pedig azokban lehet a legjobban tespedni
Özil de szép gólpasszt adott
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #33034 üzenetére
egy párkányra felállni, extrém módon integetni, örjöngeni, majd leesni, sok helyről lehet.
(nálunk pl. alagút teteje, stb...)
sok kérdés van az ilynekenél...
nem tudjuk.vagy lökték, szorították, dobták, stb...
és ugye én emlékszem a heysel stadionra is. koromnál fogva néztem a tv-ben.
élőben...
az nagyon kemény volt, nem volt csúsztatott élő adás. real time-ban mutatták a betontörmelékek és vasrácsok közé préselődött embereket...
azóta azért ilyen nem nagyon van már....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #32657 üzenetére
az, de ami még hihetetlenebb számomra, hogy gyilkolják egymást egy tét nélküli meccsen a dortmundnak oda a szezon szerintem és ami még jobban aggaszt, hogy mi lesz a cl-be jutással a következő szezonra. a bayern így is simán menetelni fog tovább, kispadon is annyi csúcs ember van, hogy félelmetes...
mod:
meglátjuk, a leverkusen esélyes, a többiek már kevésbé, de a fene tudja, az első 3 után nagyon marakodik a következő 6-7 csapat, fej-fej mellett vannak.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #32654 üzenetére
jaja, de így... löw két BARÁTSÁGOS meccs alatt lenullázta a bayern konkurenciáját
de ez sem érdekel annyira, mint a tény, hogy vdv is lehet, hogy idén már roncs, úgyhogy hétvégén kapunk egy nagy verést a hannovertől is szintén barátságos tegnapin....[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #32647 üzenetére
Nincs itt semmiféle kettős mérce a "mi" oldalunkról , tudod nekem nem szelektív a memóriám és emlékszem amikor jó páran -szerencsére pár már nincs itt- minden hangsúlyozom MINDEN egyes kurva Barca meccsnél nyomtátok a dolgot....Innentől kezdve....
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #32631 üzenetére
Elkezdtem írni egy kicsit durvább hangvételű kommentet, de mondom, áh... Nem ér ennyit. Úgy hogy csak kapsz egy ilyet: :-D
Cyberkind: 2011 már rég volt. De bizonyára Messi volt a jobb.
Amúgy rosszul kezeljük ezt a dolgot szerintem.
Kedves Cyberkind!
A fórumlátogatók többségének nevében szeretnélek megkérni, hogy kicsit vegyél vissza Cristiano Ronaldo péniszének copkodásából. Mondjuk a napi 4-5 "statisztika, melyben C a világ legjobbja" kommentjeidet próbáld meg egy hónapra elosztani, és hetente legfeljebb egyet közzétenni.
Tisztelettel
KTVajon mennyit fizettek neki, hogy már megint felvett egy ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz 7600 GS #32420 üzenetére
Van még több is !
A RFEF szabályzata kimondja, hogy amennyiben egy csapat játékosa hosszabb időre sérül le, mint 5 hónap, abban az esetben az adott csapat azonnal – még az átigazolási szezonon kívül is – igazolhat utánpótlást. A Real Madridnak tehát nem kell megvárnia januárt, amennyiben Ancelottiék úgy érzik, hogy szükség van új játékosra, azonnal hozhatnak valakit.
De minek ha ott van Casemiro meg a többiek .
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz 7600 GS #32366 üzenetére
erre jo ez a sérülés...
én örülük neki, hogy más lehetőséget kap, ő meg egy kicsit háttérbe kerül...de maga a sérülés nem jo dolog...nem szeretem Khedirát, mert egy lassu, béna szar ( ), de legyen egészségesen lassu, béna szar...és ugy turják ki a g*cibe.
btw keresztszalag nekem majd egy év volt...mondjuk nem is csodaorvosok sürögtek körülöttem
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest